Hoş buldum canom. Zaten yapım aşamasını da çekmemiştimHoş geldin ayşobörek cıslı malesef
Nasılsın, hamilelik nasıl gidiyor
MalesefHoş buldum canom. Zaten yapım aşamasını da çekmemiştimhamilelere hiç torpil dönmüyor bu forumda iyi gidiyor çok şükür. sata göre 24’e girdim, bebeğe göre 25 oldum herhalde yuvarlanıp gidiyoruz çok şükür. sizden ne var ne yok?
JouEski nickin neydi
Erkek erkek. Ta edirneye gittim detaylıya. Orda da erkek dedi doktor. kız olursa büyük sürpriz yaşarız zatenMalesef
İyi olmanıza sevindimyarı yolu geçmişsiniz. Kesin cinsiyeti erkekdi değil mi Sağlıkla doğsun
Bizde iyiyiz, aynı bildiğin gibi
Sağlıkla kucağınıza alın, çok güzel duygular bunlarErkek erkek. Ta edirneye gittim detaylıya. Orda da erkek dedi doktor. kız olursa büyük sürpriz yaşarız zatençok şükür yarıladık. sanırım çok yaramaz olacak çünkü karnımda hiç durmuyor. Sabah tekmeleriyle uyandırıp gün içinde habire oynuyor. Bazen de gavura vurur gibi vuruyor
Hoş geldin ayşocan nasılsın nasılgeçiyor hamilelik,cinsiyeti ne bebeğinHoş buldum canom. Zaten yapım aşamasını da çekmemiştimhamilelere hiç torpil dönmüyor bu forumda iyi gidiyor çok şükür. sata göre 24’e girdim, bebeğe göre 25 oldum herhalde yuvarlanıp gidiyoruz çok şükür. sizden ne var ne yok?
GörürsünTövbe de
Gerçekten çok canım acaba kardesmiyiz
OlamazOlabilir..
Erkekmiş sağlıcakla dünyaya gelsin bebeğin ,şimdi hareketlenmede başladı tekmelemede olac ak tabi annesiErkek erkek. Ta edirneye gittim detaylıya. Orda da erkek dedi doktor. kız olursa büyük sürpriz yaşarız zatençok şükür yarıladık. sanırım çok yaramaz olacak çünkü karnımda hiç durmuyor. Sabah tekmeleriyle uyandırıp gün içinde habire oynuyor. Bazen de gavura vurur gibi vuruyor
Sen ekle gülüm sana ayırdım onuokudum ki börek kabul edilmiyormuş, ıspanaklı börek yapmıştım halbuki.
Talibim mecburenBen talibim d,yon yani demi
Hiç belli olmaz biliyor n en iddasız yemek bile öne geçiyor bir andaTalibim mecburen
Abla çok bilindik ama,seveni az kimseye satamadımHiç belli olmaz biliyor n en iddasız yemek bile öne geçiyor bir anda
Vallahi daha çok merak ediyorum şimdiSonuncu belli 1.kim
Dün cotton hep sana çok oy veriyorlar diyor.Bunu bu ay aksini göstereceğim
Maşallah yaaaErkek erkek. Ta edirneye gittim detaylıya. Orda da erkek dedi doktor. kız olursa büyük sürpriz yaşarız zatençok şükür yarıladık. sanırım çok yaramaz olacak çünkü karnımda hiç durmuyor. Sabah tekmeleriyle uyandırıp gün içinde habire oynuyor. Bazen de gavura vurur gibi vuruyor