- 14 Haziran 2019
- 13.317
- 47.065
Tabiki oyle fıstıgım, eminim benÖyle mi dersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki oyle fıstıgım, eminim benÖyle mi dersin
İyi akşamlar ️İyi akşamlar
Gecenlerde kilosu 90 mı neydı oyle bıseyler gormustum carsıdaTurk kahvesi 12.5 olmus
hayirli aksamlar
Elimi neye atsam zamlanmiş hicbisey almadim 100 liram gittiGecenlerde kilosu 90 mı neydı oyle bıseyler gormustum carsıda
100 gr mıTurk kahvesi 12.5 olmus
hayirli aksamlar
Tabiki oyle fıstıgım, eminim ben
Elimi neye atsam zamlanmiş hicbisey almadim 100 liram gitti
Kız deli misin yalnız yapma tatilde eşinle yap,şimdi leken gelse korkacaksın yapma şunu yaw,hiç söz dinlemiyonEvett kuzumm daha varr zamanı geldimi soricimm
Ehh iştee yordum kendimi galiba kuzum biraz ağrım var kasığımda çocuk odasını yavaştan bi boşaltıyimm dedimm kafam rahatlasın üst üste kalınc aepey yorar diye
Tamam tamam sosyomm kızmaaaKız deli misin yalnız yapma tatilde eşinle yap,şimdi leken gelse korkacaksın yapma şunu yaw,hiç söz dinlemiyon
Aferin gramın anasınaTamam tamam sosyomm kızmaaa
Ağır şeyler kaldırmııyorum oysaki daha bıraktım yapmicam
CanımsınnnnnAferin gramın anasına
Öyleymişş sigarada zam ama simit belli bi şehirlerde olmuş 3 lira burda nekadar bilmiyorum meselaSigaraya da zam gelmiş
Simit 3 lira oldu birde
Ooo takvimin hayırlı olsun Maşaallah SuphanallahOyle oldu malesef artık, ya ben en cok su akaryakıta sasırıyorum dün zam gelmişti zaten baya fazla bugunde yıne 70 kurus mu ne zam gelecekmiş gece anlamıyırım hergun zam mı olur
Simit çoktan 3 olduSigaraya da zam gelmiş
Simit 3 lira oldu birde
Allah razı olsun nevoşumm saglıkla kavusuruz inşallaahOoo takvimin hayırlı olsun Maşaallah Suphanallah
Amin inşaallahAllah razı olsun nevoşumm saglıkla kavusuruz inşallaah
Amin inşaallah
Kuzu,gözünüz aydın tahmin etmiştim ama sormadım, sağlıkla gelsin insallaaah
Cennaaam allah razı olsunn sagolasınn öpücükleri katla artık tamamıııKuzu,gözünüz aydın tahmin etmiştim ama sormadım, sağlıkla gelsin insallaaah