Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yok gitmedim. Cumartesi günü değer yüksek çıktı zaten. Doktor gerek olmadığını söyledi. Cuma günü kontrole gideceğim. O zaman isterse bir daha veririm.
Yok gitmedim. Cumartesi günü değer yüksek çıktı zaten. Doktor gerek olmadığını söyledi. Cuma günü kontrole gideceğim. O zaman isterse bir daha veririm.
Ooo süperr o zamann ben hamileliğimi öğrendiğimde test yaptıktan sonra kanama gecirdim baya baya doktora gittim öyle öğrendim tam emin olmuş olduk ama tabii doktor düşecek dedii ama allahıma çok şükür düşmediii hayatımın en kotü günleriydii allahım kimseye yaşatmasın
Evett kuzumm daha varr zamanı geldimi soricimm
Ehh iştee yordum kendimi galiba kuzum biraz ağrım var kasığımda çocuk odasını yavaştan bi boşaltıyimm dedimm kafam rahatlasın üst üste kalınc aepey yorar diye