- 28 Haziran 2011
- 59.600
- 150.340
Pazartesi doktora gittiğinde sor canım benim unutmaHeee doğruuu öyleydii tamamm bende 3cüyüolacaksam sanırım martta olmam gerekicek 2ci dozu eylülde oldum
Margaret Hale canım naptın kan vermeye gittinmi bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi doktora gittiğinde sor canım benim unutmaHeee doğruuu öyleydii tamamm bende 3cüyüolacaksam sanırım martta olmam gerekicek 2ci dozu eylülde oldum
Yok gitmedim. Cumartesi günü değer yüksek çıktı zaten. Doktor gerek olmadığını söyledi. Cuma günü kontrole gideceğim. O zaman isterse bir daha veririm.Heee doğruuu öyleydii tamamm bende 3cüyüolacaksam sanırım martta olmam gerekicek 2ci dozu eylülde oldum
Bilmemkii sorsammıı daha çok erken sormak aslında zamanı gelince sorarımm doktorun tavsiyesiyle olur tabii sorarımm sen nasılsınPazartesi doktora gittiğinde sor canım benim unutma
Ooo süperr o zamann ben hamileliğimi öğrendiğimde test yaptıktan sonra kanama gecirdim baya baya doktora gittim öyle öğrendim tam emin olmuş olduk ama tabii doktor düşecek dedii ama allahıma çok şükür düşmediii hayatımın en kotü günleriydii allahım kimseye yaşatmasınYok gitmedim. Cumartesi günü değer yüksek çıktı zaten. Doktor gerek olmadığını söyledi. Cuma günü kontrole gideceğim. O zaman isterse bir daha veririm.
Senin tarifin yok muBilmemkii sorsammıı daha çok erken sormak aslında zamanı gelince sorarımm doktorun tavsiyesiyle olur tabii sorarımm sen nasılsın
Nevreste nevoşş ne zaman vercen tarifiii
Hahaha önce seninkini görmem lazımmmSenin tarifin yok mu
Benim tarif gezenti elden ele gezdiHahaha önce seninkini görmem lazımmm
Yohh yoohhh bence sen bi paylaş bak arkandan pitt pıtt nasıl geliyoruzzzBenim tarif gezenti elden ele gezdi
Gaz verme yarın yaparımYohh yoohhh bence sen bi paylaş bak arkandan pitt pıtt nasıl geliyoruzzz
Heeyyttttt heyecanlandımm haaGaz verme yarın yaparım
Oooo haftaya doluysann bencee yarınn çabucakk şipşakkkk gelllHaftaya doluyum zaten
Çok şükürBugünüde atlattınn
Benim size yaptığımı sen bana mı yapıyorsunHeeyyttttt heyecanlandımm haa
Oooo haftaya doluysann bencee yarınn çabucakk şipşakkkk gelll
Aaaa estağfurullahhh nevooBenim size yaptığımı sen bana mı yapıyorsun
En az 10 olsaydınız bariAaaa estağfurullahhh nevoo
Bahh herkes seni bekliyorr demekkiiEn az 10 olsaydınız bari
Inş kuzum olursun daha var iyiyim şükür bitanem sen nasılsınBilmemkii sorsammıı daha çok erken sormak aslında zamanı gelince sorarımm doktorun tavsiyesiyle olur tabii sorarımm sen nasılsın
Nevreste nevoşş ne zaman vercen tarifiii
Çol bomba tarifim korkarsınızBahh herkes seni bekliyorr demekkii
Evett kuzumm daha varr zamanı geldimi soricimmInş kuzum olursun daha var iyiyim şükür bitanem sen nasılsın
Aneeeeeeeee tırstımmm guuuuu vallahaaa korktuuummmmm yapmasanmı acep yaa vazmıgeçsen hee nevoo nedersinnÇol bomba tarifim korkarsınız
Ya da sonuncu belli hadi yapalım dersiniz