Sonuncu olursam yaAneeeeeeeee tırstımmm guuuuu vallahaaa korktuuummmmmyapmasanmı acep yaa vazmıgeçsen hee nevoo nedersinn
Diyenlere bahmaaaa sana oy veren vereneeeeee kimse kıyamazz sağaaaaaaSonuncu olursam ya
Arkadaşlar bu oy almsz deyip geri verdiler
Sen benim 30-40 oy aldığım tarifleri görmedin miDiyenlere bahmaaaa sana oy veren vereneeeeee kimse kıyamazz sağaaaaaa
Aaaa görmedimm kesin eski tariflerdendirr ben yoktum o zaman kesinnSen benim 30-40 oy aldığım tarifleri görmedin mi
1 yıl olmamışAaaa görmedimm kesin eski tariflerdendirr ben yoktum o zaman kesinn
Aaaa kuzz ben oy vermişim bile bunlara1 yıl olmamış
Tavuk Yemekleri - En Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR... :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır.. :KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Tavuklu Yufka Mantısı - Öz Yufka Sponsorluğunda:KK56: Mangalda Tavuk Şiş - Bu Piliç...www.kadinlarkulubu.com
Bak buda 4 ay olmuş
Poğaçalar - Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR..:sinirli::KK48: :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Ağlayan Kek - Sandviç Poğaça ile Çay Saati-Piyale Maya Sponsorluğunda:KK56...www.kadinlarkulubu.com
Sunum önemli canımAaaa kuzz ben oy vermişim bile bunlara
Hangisini etmiştin sen
Amaaann ne uzliyinn biz seni bile geçemiyurukkk 10 defa yapsahhh tarifi gene kazanamayıhhhh
Aynennn nevomm yapmaya çalışıyıruhhSunum önemli canım
Tek tariflerde daha yakın sunumlar yapınAynennn nevomm yapmaya çalışıyıruhh
Tamamm öyle yapmıyomuyum kızz biyerden yanlış yapıyorum dimiTek tariflerde daha yakın sunumlar yapınÜstten ve yandan çekimler yapın
Sen aslında tarif alırken az bilinen veya herkes tarafından yapılmayan tarifleri seçiyorsunTamamm öyle yapmıyomuyum kızz biyerden yanlış yapıyorum dimi
Heeee ordan yaniii anladım şimdii farklı olsun diye seçiyorum aslında değişik olsun diyede demekki ordan yanlış edeyrumSen aslında tarif alırken az bilinen veya herkes tarafından yapılmayan tarifleri seçiyorsun
Yoksa sunumun iyi geliştirilebilir
Ama işte klasikler bazen daha çok oy alıyor.Heeee ordan yaniii anladım şimdii farklı olsun diye seçiyorum aslında değişik olsun diyede demekki ordan
Evettt 1kere yapılmış galiba nevoş bayadır yapılmamış hiç daha bundan sonra öyle edicem değişik veya zorlardan olmuyormuş ben onu anladımmAma işte klasikler bazen daha çok oy alıyor.
Bu ay ne olur bilmiyorum.İlk defa bu kategoriyi yapıyoruz.
Öyle yap bakalımEvettt 1kere yapılmış galiba nevoş bayadır yapılmamış hiç daha bundan sonra öyle edicem değişik veya zorlardan olmuyormuş ben onu anladımm
Nasipli naspli nevos gezenti değilBenim tarif gezenti elden ele gezdi
TemammÖyle yap bakalım
Öyle mi dersinNasipli naspli nevos gezenti değil
İyi akşamlarİyi akşamlar