Ortalık çok karışık inş bu sefer daha adil bir sınav olur çicemmmGidemedin mi kursa şimdi.
Aynen stresli bir durum çicemmm.
Yok abla o kursa ancak arabayla gidiliyor. Yakın değil ve oraya otobüs yokGidemedin mi kursa şimdi.
Aynen stresli bir durum çicemmm.
Sen boş durma eksiklerini gördün. Ona göre çalışOrtalık çok karışık inş bu sefer daha adil bir sınav olur çicemmm
İlk defa sınava girecek gibiyimSen boş durma eksiklerini gördün. Ona göre çalış
Çok heyecanlıİlk defa sınava girecek gibiyim
Umarım çicem vakit var nasılsa,17'de açıklanqaak yeni tarihi ders çalışmak için vakit te var en azından.Ortalık çok karışık inş bu sefer daha adil bir sınav olur çicemmm
Demle çayını keyfini çıkar bugünn nevoşcum,2 araçlada gidilmez yaniYok abla o kursa ancak arabayla gidiliyor. Yakın değil ve oraya otobüs yokYani var ama 2 araç değişmem lazım Ben gidene kadar kurs biter
Tutmayın küçük damadiÇok heyecanlıEn az 1.5-2 ay zamanın var
Aynen devam edecegiz inş gül goncamUmarım çicem vakit var nasılsa,17'de açıklanqaak yeni tarihi ders çalışmak için vakit te var en azından.
Demle çayını keyfini çıkar bugünn nevoşcum,2 araçlada gidilmez yani
Bu sefer ki güzel geçsin çicem emekleriniz boşa çıkmasın hiç değilse.Aynen devam edecegiz inş gül goncam
Aynen abla keyfime bakayımUmarım çicem vakit var nasılsa,17'de açıklanqaak yeni tarihi ders çalışmak için vakit te var en azından.
Demle çayını keyfini çıkar bugünn nevoşcum,2 araçlada gidilmez yani
Bak bencede tadını çıkarAynen abla keyfime bakayım
Eşim bir haftadır yokBak bencede tadını çıkar
Kalsaydı ya 1 hafta dahaEşim bir haftadır yokBahçede ailesine yardıma gitti bugün gelecek
En çok bunu istiyorum zaten gül goncamBu sefer ki güzel geçsin çicem emekleriniz boşa çıkmasın hiç değilse.
İnşallah çicem emekler boşa çıkmasın artıkEn çok bunu istiyorum zaten gül goncam
Yeter abla birazda bizimle ilgilensinKalsaydı ya 1 hafta daha
Aldım mesajı ben olsam kal biraz daha derim kafamı dinlerim sjksjksjksjkYeter abla birazda bizimle ilgilensin