- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.916
- 43
Orası öyle1 haftadır rahatızAldım mesajı ben olsam kal biraz daha derim kafamı dinlerim sjksjksjksjk
2 hafta izin aldı. Sonra hep tatilini orada geçirsin isterler
Alışkanlık yapmasın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orası öyle1 haftadır rahatızAldım mesajı ben olsam kal biraz daha derim kafamı dinlerim sjksjksjksjk
Arada lazım tek başına kalmak için şart yani,sizler niye gitmedinizdiyecemde seninde kursun var tabi .Orası öyle1 haftadır rahatız
2 hafta izin aldı. Sonra hep tatilini orada geçirsin isterler
Alışkanlık yapmasın.
Abla bahçeyi kalacak kadar sevmiyorum. İş çok, ıssız, net çekmiyor, tv yok ve yalnız çekilmez. Eşim seviyor. Özgür istediği kadar kalabilir. Beni bırak çocuklarda yaz kursuna gidiyor.Arada lazım tek başına kalmak için şart yani,sizler niye gitmedinizdiyecemde seninde kursun var tabi .
Aynen her tatilde gel oğlum olacak
Canım, hoşgeldin
Doğru diyorsun bahçe işleri zaten kolay değildir uğraş dur sonra.Abla bahçeyi kalacak kadar sevmiyorum. İş çok, ıssız, net çekmiyor, tv yok ve yalnız çekilmez. Eşim seviyor. Özgür istediği kadar kalabilir. Beni bırak çocuklarda yaz kursuna gidiyor.
Gerçi gitmeselerde ben gitmezdimÇocuklar birgün oda hep beraber gidersek zor duruyor.
Aynen ablaBen arada günü birlik gider gelirimDoğru diyorsun bahçe işleri zaten kolay değildir uğraş dur sonra.
Çocuklarında kursu var tabi bu arada,en güzeli evde kalmak yani
Benim tarif
Şansa gelHazırlandım kursa gideceğim. Dışarı çıktım belediyenin kaldırım çalışması var kaç gündür, arabanın çıkabileceği her yeri eşmişler şaka gibiBugün daha özel hazırlanmıştı ya boşa gitti
Benim tarif
Burada yaniyorHala sıcak
Şaşırdık mıŞansa gel
500 grKaç kilo yapcan abla
Ayy keskeee topiktekiler toplanip boyle bandira bandira yicektik of500 gr
Ama böyle bir ortamda yapmak isterdim
Muhteşem olurduAyy keskeee topiktekiler toplanip boyle bandira bandira yicektik of
Benim tarif geliyorMuhteşem olurdu
Hadi canımBenim tarif geliyor
Kazen bey onayladiginda düser bildirimHadi canım