- 5 Mayıs 2020
- 13.374
- En iyi cevaplar
- 1
- 41.155
- 548
Sağol bebeyimAfiyet olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol bebeyimAfiyet olsun![]()
Aa yazsam tarif geliyor diyonuz, pesssBaşladınmı bugüneesunumlarr
Neyi buzluğa attın acabaBugün yapmıyorum beybisi. Ön hazırlık şeysi, takılıyorum diyelim![]()
kesin lavas yapiyorBugün yapmıyorum beybisi. Ön hazırlık şeysi, takılıyorum diyelim![]()
yazmasan da yapiyordur ondan giremiyordur derizAa yazsam tarif geliyor diyonuz, pesss![]()
Bişeyi atmadımNeyi buzluğa attın acaba![]()
kesin lavas yapiyoryada tirnak pide
patlatacak kesin
![]()
Valla yaaa... Niye benyazmasan da yapiyordur ondan giremiyordur deriz![]()
afiet olsunnnnnnnnn
O kadar mı belli oluyor ¿![]()
ya siz yapmışsınızdırda konuyu sonraya saklıosunuzdur
sen napcan disene banaafiet olsunnnnnnnnn
ya siz yapmışsınızdırda konuyu sonraya saklıosunuzdur![]()
Biizmde oturma odası caddeye bakıyor,arka balkona asıyorum çamaşırları ondan bile toz oluyor yani.Aynenn ablamm gerçektende çok lanet bişe hiç kirlenmeyen balkonlara cok ozeniyorumm bide çamasırları hemen kurudumu alıyorum heleki kızımın o bile toz ediyo
Tam görsellik yani sjksjksjksjkhayirkisi olsun
kutahyanin meshur cinileri varya onun icinde heosinjn vesikaligini birlestirmisler yanayana eltimi ortada bir gorsen yaz dizisi kapagi gibi![]()
harika birde onu tv nin ustune duvara astilardi yeni evde nereye koyarlar bilmem umarim kirilirBiizmde oturma odası caddeye bakıyor,arka balkona asıyorum çamaşırları ondan bile toz oluyor yani.
Tam görsellik yani sjksjksjksjk![]()
He gülüm heeafiet olsunnnnnnnnn
ya siz yapmışsınızdırda konuyu sonraya saklıosunuzdur![]()
Neti bittiBlue_Peri nerde acikinca aklima geldi
nieeğğğğğğğğğğsen napcan disene bana![]()
şaşırmadıkNeti bitti![]()
eve bir net baglatamadiNeti bitti![]()
sen tarif aldin ya ne aldinnieeğğğğğğğğğğ
şaşırmadık![]()
nieeğğğğğsen tarif aldin ya ne aldin![]()
Aynen öyle. Fiyatları da kafa kafaya geliyor zaten.eve bir net baglatamaditelde pakete verecegine sinirsiz daha iyi