Kekten soğudum tişikkirler beybiEvde çok vardı şeftali, değerlendireyim dedim. Hep kek yapıp buzluğa koyarım onun için, dışarı çıkarken çantaya atarım. Bu öyle eline ver yesin denilecek bir şey de değil, yapış yapış ama neyse. Yine de buzlukladım hepsini.
Benim çocuklar meyveli sevmiyor. Ondan hiç merak edip yapmıyorumGörüntüden belliydi ama.
Nevos sen oklava ile falan mı dogdunBende akşama kayseri yağlanması yapacağım.
Bu yoktu öyle içimden geldi
Aynen olabilirNevos sen oklava ile falan mı dogdun
Eli dursa ayak durmuyo nspcanAynen olabilirDün gecede ekmek yoktu sabah için 10 tane lavaş yaptım. Az yapınca içimde kaldı galiba kayseri yağlanması yapasım geldi Kurstan yeni geldim eşimde geç geliyor
Aynen duramıyorumEli dursa ayak durmuyo nspcan
Pasta diyoruz da pasta çeşiti çok var mi yaaben pasta yapmadim
Margirit şeftalili yapsin nevosKekler - Pastalar - Fotoğraflı Pasta Tarifleri
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oyları aynı anda işaretleyip oyunuzu vereceksiniz.Daha sonra ikinci oy kullanma imkanınız yok. TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz...www.kadinlarkulubu.com
Margirit şeftalili yapsin nevos
Korktum
ben cocostar pastayi merak ediyom hiç yapmadimKorktum
Aaa nevos burda benim tatlı varTatlı Tarifi - İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar
Oylama için link dağıtmak,Oy istemek kesinlikle YASAKTIR... :KK200: 3 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 3(üç)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz Pınar Labneli Ramazan...www.kadinlarkulubu.com
Aynen kesin pasta siz tarif bakınbende bakiyorum agzim sulandi ama kek -pasta ama %100 pasta geçiyo kek yok nevoşNevreste
Keki cok güzel oluyor canım, burada yarışmada yapmıştım. Çok kezzetliben cocostar pastayi merak ediyom hiç yapmadim
Evet senin birinci olduğun kategoriAaa nevos burda benim tatlı var
Kararsız kaldımAynen kesin pasta siz tarif bakın