- 16 Ağustos 2010
- 292.952
- 602.705
- 43
Merhaba canım akşam 8 de konu açılacak canımSelamlar kızlar
Bu ay yarışma var mı, varsa ipucu var mı konu kaçta açılacak , bildirim gelmedi bana nevoştan Nevreste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım akşam 8 de konu açılacak canımSelamlar kızlar
Bu ay yarışma var mı, varsa ipucu var mı konu kaçta açılacak , bildirim gelmedi bana nevoştan Nevreste
Ben varım tatlıTatlı bir şeyler yapalım artık YETHEEEERRRRRRRR
Ona kalırsa evde baklava ve dün yaptığım, olmasa da olur dedirten şeftalili kek de var ama ben tatlı yapmak istiyorum.Ben varım tatlı
Lütfen bu zeytinyağlı muhabbeti şaka olsun.
Olmadı mı şeftaliliOna kalırsa evde baklava ve dün yaptığım olmasa da olur dedirten şeftalili kek de var ama ben tatlı yapmak istiyorum.
Boşver seneye yaparız.
Ama mevsimi çok uygun
Güzel çıktı kalıptan falan ama gereksizmiş ya. Anca çoluk çocuk avutur o.Olmadı mı şeftalili
Ben sana dedim
Resmini çektin mi neden olmadiGüzel çıktı kalıptan falan ama gereksizmiş ya. Anca çoluk çocuk avutur o.
Ay Mete durmadı ki, illa yiyeceğim dedi, hemen kestim. Güya çekecektim unuttum. Pişmiş şeftali tadı güzel değilmiş. Nesin sen komposto mu, keksin işte kendine gelResmini çektin mi neden olmadi
Mete yediyse sorun yokGüzel çıktı kalıptan falan ama gereksizmiş ya. Anca çoluk çocuk avutur o.
Aferin meteye bunu öğrendiğim iyi oldu bak,demek ki şeftali sade yenecekAy Mete durmadı ki, illa yiyeceğim dedi, hemen kestim. Güya çekecektim unuttum. Pişmiş şeftali tadı güzel değilmiş. Nesin sen komposto mu, keksin işte kendine gel
Ona tatlı olsun da küp şeker bile kemirir ajajhshahjaMete yediyse sorun yok
Ben reçel yaptım onu bile çok sevmedim. Dursun belki lazım olurAferin meteye bunu öğrendiğim iyi oldu bak,demek ki şeftali sade yenecek
Tatlı sevmeyen çocuk yokOna tatlı olsun da küp şeker bile kemirir ajajhshahja
Lazım olur nevos not düşün şeftali pismeyecekBen reçel yaptım onu bile çok sevmedim. Dursun belki lazım olur
Bambaşka bir şeye dönüşüyorLazım olur nevos not düşün şeftali pismeyecek
Evde çok vardı şeftali, değerlendireyim dedim. Hep kek yapıp buzluğa koyarım onun için, dışarı çıkarken çantaya atarım. Bu öyle eline ver yesin denilecek bir şey de değil, yapış yapış ama neyse. Yine de buzlukladım hepsini.Aferin meteye bunu öğrendiğim iyi oldu bak,demek ki şeftali sade yenecek
Bambaşka bir şeye dönüşüyor
Görüntüden belliydi ama.Bambaşka bir şeye dönüşüyor