- 11 Kasım 2019
- 1.272
- 6.836
Ne olcak pekiArkadaşlar merhaba 1 Eylül saat 20.00 da yeni kategorimiz başlayacakKatılmak isteyenleri bekliyoruz
Jenna16
@Kukrim
@ASSOSyal
@yasminsay
@C A N O
@MssPARE
@deynepnaz
@Bal0ncuk
@berresuu
Margaret Hale
@Msspinkie
@Blue_Peri
@KaramelDelisi
@Minik Meleklerim
@N E S L i
@N e V a
@Cemoos
@Dahliadivin
@JOYz
Meryeemmm_
@Kelebek2356
@HanimKelesimiGetir
@Oriana
WunderLost
@Amanita
@RedGirl
@LimonluAyran
@Jou
Sokağa çıkamam artıkYağları süzüle süzüle
O gün öğreneceksiniz canımNe olcak peki
Yanına da viski açmışlar, ay çok fena,meze olmuş,devam edemeyecegimSokağa çıkamam artık
Umarım bu sefer yaparsınBeklemedeyimmmm
Erken öğrenmek isteyene 1.000 tl karşılığı DMden bilgi veriyorumBeklemedeyimmmm
Yaa o kadar istiyorum ki hep sona kaliyorumUmarım bu sefer yaparsın
Aşko iyi ki burada beni bulamazlar yoksa üyelik iptali yapmam gerekecektiYanına da viski açmışlar, ay çok fena,meze olmuş,devam edemeyecegim
Aşkom sen söyle parayı kırışalımErken öğrenmek isteyene 1.000 tl karşılığı DMden bilgi veriyorum
Allah korusun aşko ,kariyer bitirirAşko iyi ki burada beni bulamazlar yoksa üyelik iptali yapmam gerekecekti
Evet.Pasta yapmayı mı
Ondan ilklerde yapmalısınYaa o kadar istiyorum ki hep sona kaliyorum
Zaten o yüzden 1.000 tl dedim askoAşkom sen söyle parayı kırışalımBana pasta, kek kalıbı alsak yeter
Çok şükürAllah korusun aşko ,kariyer bitirir
Bizim bu sene de olmadı il dışı bakalım bir yıl daha burdayiz seneye Allah kerimÇok şükür diyelim
Herşey yolunda. Alıştık sayılır. Urfa'yı aramıyor değiliz. Heryerin kendine göre bir güzelliği var
Evet bu sefer almak ve yapmak istiyorum, çok katılmak istiyorum çokOndan ilklerde yapmalısın
Bana pasta yapamıyorsun mu dedin yani
Ben pasta yapcam kategori başka olsa da benim paramı yükle oylamadaYok yok pasta yapacağız