- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
İtiraf köşesinde bugün...Yok yok pasta yapacağız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İtiraf köşesinde bugün...Yok yok pasta yapacağız
Bi denemelisin bence Nevoş.
Hayal dünyam çok geniş CanomKafaya koydun yanii
Keşke öyle olsa ama işte....
Pasta işteİtiraf köşesinde bugün...
Pasta yapmayı mıBi denemelisin bence Nevoş.
Bende hayalimde nasıl krema sıkıyorum ama gerçekte hiç öyle olmuyor pasta süslemede sıfırımHayal dünyam çok geniş Canom
Hemde çok
Aynı benBende hayalimde nasıl krema sıkıyorum ama gerçekte hiç öyle olmuyor pasta süslemede sıfırım
Hayırdır inşallah keşke gelebilsenAynı ben
Bugün seni rüyamda gördümSana gelmişimEvin ve bahçe çok güzel
Hayır olsunHayırdır inşallah keşke gelebilsen
Hayır olsun
Oha yok artık be bir burası kalmıştı el atmadiklari püü Allah belalarını köpekler selalariniYa yemek sayfasına biri mesaj atmış. Sizin hakkınızda kötü şeyler konuşuyorlar, çok ayıp şeyler falan
Bakmak ister misiniz link vereyim yazmış. Evet dersem tıklarsam hesabı çalacaklardı
Senin etleri kavura kavura yemişler diyollla night club önlerinde satmislarBugün instagram sayfama biri mesaj atmışBenim hakkımda çok çirkin şeyler söylüyorlarmış
Acaba sac kavurmam kötü yola mı düşmüştü ya da kurabiyelerim otobana mı düştüBakamadım bile aklım kaldı
Burası değil instagramdaOha yok artık be bir burası kalmıştı el atmadiklari püü Allah belalarını köpekler selalarini
Tövbeler olsunSenin etleri kavura kavura yemişler diyollla night club önlerinde satmislar
Allah bildiği gibi yapsınBurası değil instagramda
Dikkatli olmak lazımAllah bildiği gibi yapsın
Yağları süzüle süzüleTövbeler olsun