Ateşlidir o, üşümezÜşümese bari
Ya hep ya hiçBenim gibi ortalarda olmayı öğrenin
Yaa en güzelini yapıyor aslındaHer şey hazır, son 6-7 kilom kaldı tedavi için. Dr takıntılı birazVKE 28 olmadan tedaviye başlamıyor
Amin canım
Aynen öyleYa hep ya hiç
Bana mı diyorsun. Ateşliyim tabi. Evi bile ateşe verdimAteşlidir o, üşümez
Her mertebe 2. Likten iyidir yavBenim gibi ortalarda olmayı öğrenin
Ya, aslında kendi istediğim gibi versem başlardı bu reglde. Hızlı vermemi istemiyor, bugün stresten bayılmışım doktorun odasında.Pis çiroz
Ahhh elticim bizde uğraşalım veremeyelim
Allah gönlünüze göre versinDualarım seninle
Ama kilo vermek iyi oluyor.Yaa en güzelini yapıyor aslında
Benim bakılmadı öyle bir şeye
Ama karatay usulü beslenmemi istiyor hep
Tam dayaklık, o 2 kg bile çok farketmiş50 den 48 e düşmüş
Sonlar üzüyor amaHer mertebe 2. Likten iyidir yav
Hakkınızda hayırlısı birazda rahat olmak lazımYa, aslında kendi istediğim gibi versem başlardı bu reglde. Hızlı vermemi istemiyor, bugün stresten bayılmışım doktorun odasında.
Hâlâ sersem gibiyim.
Allah razı olsun canım benim
Sen zayıfsın zaten, gerek görülmemiştir. Bende yaş faktörü de olduğu İçin riske girmiyor.Yaa en güzelini yapıyor aslında
Benim bakılmadı öyle bir şeye
Ama karatay usulü beslenmemi istiyor hep
Tabi ki sana diyorumBana mı diyorsun. Ateşliyim tabi. Evi bile ateşe verdim
Yaşında bir şey yok. Şimdi bu yaşlarda doğum yapan çokSen zayıfsın zaten, gerek görülmemiştir. Bende yaş faktörü de olduğu İçin riske girmiyor.
Evet Nevoşum benim de fazlam varAma kilo vermek iyi oluyor.
Kilo bir etken
Ben kızlardan sonra kiloluydum. Çocuk istedik bir süre denedik hamile kalamadım. Sonra ara verdik. Zamanı değilmiş dedik. Ben 24 kilo verdim ve korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım.
Amin canım, rahatlık ve biz.Hakkınızda hayırlısı birazda rahat olmak lazım
Zayıf değilim kız balık etliden bir tık fazlayım diyelim gönlüm olsunSen zayıfsın zaten, gerek görülmemiştir. Bende yaş faktörü de olduğu İçin riske girmiyor.
Öyle yapmaya çalışıyorum canımYaşında bir şey yok. Şimdi bu yaşlarda doğum yapan çokOnu düşünme 3-5 kilo vermeye bak