• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Denenmiş en başarılı ; Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz''Kırmızı Et Yemekleri''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    626
  • Anket Kapalı .
C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. tekrar tekrar baktim belki baska zaman eksik bisey varmistir ama bu sefer inan yok hatta oy verirken fotodaki alttaki kozlenmis sogan beni benden aldi ekmek arasina siyirdigimi hayal ettim şişi 🥲🤤🤤🤤
Daha iyi olabilirdi. Arka örtü ateş aldı. Kolonyanın tıpası çıktı. O ara onla uğraşırken bu kadar çekebildim 😂😂
Senin gerçekten daha önce içimden geçen şu; siyah örtü olmasa mıydı demiştim 🤔
Belkide 🤔

Onu bende saldım 🤣
ya ben aslinda sunumla ugrasmayacaktim acikcasi :KK53:
ulan minik dedim yapacagin bisey yik koyacaksin ocaga pisecek cevirmek istemeyecek hamur acmak istemeyecek sen sunuma odaklan :KK53:

sunumda sadece mor lahana salatami unutmusum aklimda olup da unuttugim tek o oldu

o.O hadi dedim o kadar ugrastin hemen tezgahin uzerinede iki lavaslik hamur hazirladim bitti :D

tarifim kolaydi her zmaan ki gibi :D

Daha iyi olabilirdi. Arka örtü ateş aldı. Kolonyanın tıpası çıktı. O ara onla uğraşırken bu kadar çekebildim 😂😂

Belkide 🤔
Kız sen gerçekten ateş mi yaktın ben onu tv den açtın sanmıştım 🤣

ya ben aslinda sunumla ugrasmayacaktim acikcasi :KK53:
ulan minik dedim yapacagin bisey yik koyacaksin ocaga pisecek cevirmek istemeyecek hamur acmak istemeyecek sen sunuma odaklan :KK53:

sunumda sadece mor lahana salatami unutmusum aklimda olup da unuttugim tek o oldu

o_O hadi dedim o kadar ugrastin hemen tezgahin uzerinede iki lavaslik hamur hazirladim bitti :KK70:

tarifim kolaydi her zmaan ki gibi :KK70:
Biraz renk eksikti. Renk olsaydı daha çok oy alabilirdi.

Biraz renk eksikti. Renk olsaydı daha çok oy alabilirdi.
evdeki renkler bu kadardi nevo :D normalde reyhan almam reyhan bile vardi :D

mutfak uapilacak diye hic biseye kalkismiyorim sagolsun usta parayi aldi biz onu o bizi bekliyor gibi :Dc

Benim elma sigarayı bıraktığım için gelmişti tatlım 🥰 Yemek yarışmalarıyla alakalı sanırım sizinkiler 😌
Vaaoovv çok güzelmiş o zaman çok beğendim 😍

sadece kurbanda yiyeviliyoruz oda senin fotodaki gibi cikarmak icin kasp olmak lazim o_O
Kurbanda kiyma ve kus basi icin yumusak et ayrilir, kalan kemikli yerlerde sulu yemekler icin kullanilir pirzolayla kim ugrascak 😂

Senin sunumu geçen oğlum yorumladı☺️
Diyor anne çok lezzetli olmuş. Ama ben bunu ne ile yiyeceğim ekmek yok, salata yok, ayran yok o kaşıkla bu yenir mi🙈Neden böyle bir sunum yapmış dedi.
Katılmadım desem yalan olur😁
Yani sunum eksik canım 🥰Yoksa çok lezzetli görünüyor. Kk gördüğümüz üzere dolu dolu sunum seviyor🥰
Yani hepimizin eksikleri hataları var. Ama Oylamada iştah açıcı olması ve sunum çok etkili oluyor🥰
Ayyy eevtt aceleyle hiçbise koymadım kızzz bi sunum resimdeki gibi etmeye çalıştım ondada öyle vardı aynısını ettim 🤭 yerimm oğluşunu demekki begendi 🤩♥️

Back