Et Yemekleri Denenmiş en başarılı ; Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz''Kırmızı Et Yemekleri''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    626
  • Anket Kapalı .
C A N O C A N O tekrar tekrar baktim belki baska zaman eksik bisey varmistir ama bu sefer inan yok hatta oy verirken fotodaki alttaki kozlenmis sogan beni benden aldi ekmek arasina siyirdigimi hayal ettim şişi 🥲🤤🤤🤤
Daha iyi olabilirdi. Arka örtü ateş aldı. Kolonyanın tıpası çıktı. O ara onla uğraşırken bu kadar çekebildim 😂😂
Senin gerçekten daha önce içimden geçen şu; siyah örtü olmasa mıydı demiştim 🤔
Belkide 🤔

Onu bende saldım 🤣
ya ben aslinda sunumla ugrasmayacaktim acikcasi :KK53:
ulan minik dedim yapacagin bisey yik koyacaksin ocaga pisecek cevirmek istemeyecek hamur acmak istemeyecek sen sunuma odaklan :KK53:

sunumda sadece mor lahana salatami unutmusum aklimda olup da unuttugim tek o oldu

o_O hadi dedim o kadar ugrastin hemen tezgahin uzerinede iki lavaslik hamur hazirladim bitti :KK70:

tarifim kolaydi her zmaan ki gibi :KK70:

ya ben aslinda sunumla ugrasmayacaktim acikcasi :KK53:
ulan minik dedim yapacagin bisey yik koyacaksin ocaga pisecek cevirmek istemeyecek hamur acmak istemeyecek sen sunuma odaklan :KK53:

sunumda sadece mor lahana salatami unutmusum aklimda olup da unuttugim tek o oldu

o_O hadi dedim o kadar ugrastin hemen tezgahin uzerinede iki lavaslik hamur hazirladim bitti :KK70:

tarifim kolaydi her zmaan ki gibi :KK70:
Biraz renk eksikti. Renk olsaydı daha çok oy alabilirdi.

Senin sunumu geçen oğlum yorumladı☺️
Diyor anne çok lezzetli olmuş. Ama ben bunu ne ile yiyeceğim ekmek yok, salata yok, ayran yok o kaşıkla bu yenir mi🙈Neden böyle bir sunum yapmış dedi.
Katılmadım desem yalan olur😁
Yani sunum eksik canım 🥰Yoksa çok lezzetli görünüyor. Kk gördüğümüz üzere dolu dolu sunum seviyor🥰
Yani hepimizin eksikleri hataları var. Ama Oylamada iştah açıcı olması ve sunum çok etkili oluyor🥰
Ayyy eevtt aceleyle hiçbise koymadım kızzz bi sunum resimdeki gibi etmeye çalıştım ondada öyle vardı aynısını ettim 🤭 yerimm oğluşunu demekki begendi 🤩♥️

X