Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada kopsaydikatılmadım yaa. Kazenin gönlünden kopmuş.
Yok ki6 tane şapka mı olacak pki
HallederBanada kopsaydi
Gözün doysun nevoşYok ki
Neresi yakın bir tane birinci varOylar birbirine yakin
Halleder
Patron bunu da geri alırsa sittin sene madalya yüzü göremeyiz bakHep şapka mı olacak sarı madalya güzeldi
Nevos eylülde bomba gibi geliyorumNeresi yakın bir tane birinci var
Hadi inşallahNevos eylülde bomba gibi geliyorum
Bu yarismada son ana kadar her an herşey olabilürNeresi yakın bir tane birinci var
Sarı olan zengin gösteriyordu, ben sarı madalya istiyorumPatron bunu da geri alırsa sittin sene madalya yüzü göremeyiz bak
Hazır ol iki tane madalya barimHadi inşallah
İlla bi ara Urfa da yaşadıgını belli edeceksinSarı olan zengin gösteriyordu, ben sarı madalya istiyorum
Şırnak'ta aynı. Bu coğrafyada kilo ile altın takılıyor. Havasında suyundan kaptık azıcık. Manen de olsaİlla bi ara Urfa da yaşadıgını belli edeceksin
Olur ben dereotu sevmiyorum. Taze soğan çok yakışıyor, yoksa kuru soğan rendeliyorum. Havuç olması da şart değilNevreste abla kabak mücver yapmak istiyorum dereotu havuc yok su an ve cikip almak iskence gibi geliyor koymasam olur mu cokmu yavan olur
Super o zaman teşekkür ederim canımOlur ben dereotu sevmiyorum. Taze soğan çok yakışıyor, yoksa kuru soğan rendeliyorum. Havuç olması da şart değil
Rica ederim canım kolay gelsinSuper o zaman teşekkür ederim canım
Katılıyorum bence de altın madalya güzeldiŞırnak'ta aynı. Bu coğrafyada kilo ile altın takılıyor. Havasında suyundan kaptık azıcık. Manen de olsa