bende aöf kamu yönetimi 2020 mezunum demişim bi daha okumam diye 7 yılda bitirdim bu bölümü...ben de aöf de kamu yönetimi okumuştum ama kaç senede bitirdim gel bana sor
aslında çok zevkli hiç bilmediğin konuları okuyup öğrenmek. 3 tane zor olabilir belki senin için yani en azından ben yapamazdım 1 tanesini zor bitiren biri olarak
çocuğun falan var mı? eğer yoksa okuman daha kolay olabilir
Elin oğlu okuduğun okula değil yaptığın pilava, ütüye bakar ayrana limon katan bacımhe bende nabiyorsun dedim.. okuycam diyor. iyi dedim
sonra sende oku dedi
ben üçüncü mü
sonra düşündüm..
eşim de sen delirdin galiba dedi
okumayi çok seven biriyim..
sosyal hizmet uzun zamandir okumak istediğim bölümdü bunu tercih ettim işime uygun diye.
ama gördüğüm dersleri muaf olursa 4 ders alıcam bu dönemde.
günaydınlar cancağızımGünaydın herkese
Özlemişiz yağmuru. Bakalım bugün WhatsAppta, instagramda yağmur karşısında kahve görüntüsü kimler atacak
hahahah 7 yıl mı sanırım ben de öyleyimbende aöf kamu yönetimi 2020 mezunum demişim bi daha okumam diye 7 yılda bitirdim bu bölümü...o yüzden..sonra arkadaş yüzünden 2 yıl okuyayım yeter dedim..
şimdide 4. ünv okusam mi diyom yok diyom geçişitiryom. iki bölüm ebey zorlar..
bide çocuk var iş var koca var..
hepsi var
Burada da yok ama hava bayağı karardı eli kulağındadır. Bekliyorum fotonugünaydınlar cancağızımburda yağmur yok henüz yoksam size Tuzla'nın en güzel manzarasından foto atardım
hahahaha yok kıs şaka yapıyom. Tuzla'nın en kötü manzarasındayız sanırım görmek istemezsinBurada da yok ama hava bayağı karardı eli kulağındadır. Bekliyorum fotonu
Manzara neyse de gürültü de vardırhahahaha yok kıs şaka yapıyom. Tuzla'nın en kötü manzarasındayız sanırım görmek istemezsinşirket öyle bi yer bulmuş ki e-5 in kenarındayız
bi tane yeter iki yıl hemhahahah 7 yıl mı sanırım ben de öyleyimo zaman hepten zorlar hiç gerek yok
aslında gürültü yok camdan e-5 i görüyorum ama karşı tarafta. karşımızda boş bi arazi var orayı da evlerle dolduruyolar. boş buldukları yere dikiyolarManzara neyse de gürültü de vardır
ayyyy evet limonluayranımbi tane yeter iki yıl hem
günaydın pericikGünaydınnn
Anamm o saatte gec kaldım.ben hele hele hic giremedim
Ben de Anadolu yakasındayım, sama yaklaşık 1 saat uzaklıktaaslında gürültü yok camdan e-5 i görüyorum ama karşı tarafta. karşımızda boş bi arazi var orayı da evlerle dolduruyolar. boş buldukları yere dikiyolar
sen nerde yaşıyodun deynebim deynebim
ayyyy nirdesin nirdeeeBen de Anadolu yakasındayım, sama yaklaşık 1 saat uzaklıkta
İstanbul un trafiğinde bir ilçeden diğerine gidene kadar şehir dışına çıksa daha az yoruluyor insan
burda hava gunluk guneslikBurada da yok ama hava bayağı karardı eli kulağındadır. Bekliyorum fotonu
Hemşosu kurbanTeşekkür ederim hemşocum.
çekil gözümün önündenAkıllı ol bu benim emojim
batar o cok kalmazyeni dernek kurdum hepinizi beklerim
Haftaya Ankara'ya gidiyorum galiba
Oğlumun projeden aradılar.Malatya temsilcisi olur musunuz dediler tabi dedim
gerçekten ilginçler ya...Bizim Ankara işi kaldıÇok bahsızım ya
Kız öğrenci götürmeye karar vermişlerO zaman niye heveslendiriyorsunuz
Ne güzel havalanmıştık
Hızlı koşan atın boku seyrek olur demişlerNazik Nazik diye diye başını yedi yemeğimin bu Paloncuk
minnoşum kankss