Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiyamam minik kuşumÇok geçmiş olsun balım benim hemencik iyi olsun fıstık inşallahuykusuzum kızım dün menenjit aşısı oldu... ateşler içinde yandık bütün gece.. dişte çıkarıyor..
sanırım üşüttüde.. ciğerlerinden ses geliyor sanki ama biraz bekliecem olmadı dr götürecem
bütün gece ayaktaydım kendini yaşayan ölü gibi hissediyorum
Teşekkür ederiz teyzesi inşallahKiyamam minik kuşumÇok geçmiş olsun balım benim hemencik iyi olsun fıstık inşallah
GünaydınGünaydın kızlar ❤
Geçmiş olsun küçük kuzumauykusuzum kızım dün menenjit aşısı oldu... ateşler içinde yandık bütün gece.. dişte çıkarıyor..
sanırım üşüttüde.. ciğerlerinden ses geliyor sanki ama biraz bekliecem olmadı dr götürecem
teşekkür ederim jennammmız teyzemizGeçmiş olsun küçük kuzuma
ASSOSyal öyle kazanmıştı.
oyyyy canımm çok geçmiş olsun işe gitmeseydin bugün keşkeuykusuzum kızım dün menenjit aşısı oldu... ateşler içinde yandık bütün gece.. dişte çıkarıyor..
Oyy kuzumm benim yaaa kıyamam, yerim onu çok geçmiş olsun bitaneciimmuykusuzum kızım dün menenjit aşısı oldu... ateşler içinde yandık bütün gece.. dişte çıkarıyor..
sosyalim kuşuumm canımm
oyyyy canımm çok geçmiş olsun işe gitmeseydin bugün keşke
Oyy kuzumm benim yaaa kıyamam, yerim onu çok geçmiş olsun bitaneciimm
Beybilitooommmmsosyalim kuşuumm canımm
Ağzını yüzünü ısır yerimize anasıteşekkür ederiz teyzoşları
Rica ederim canım benimteşekkür ederim jennammmız teyzemiz
Olsun tabi
Beybilitooommmm