Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Profilden yapıyorsunBen de yapacağım, nasıl yapılıyor?
Hesap detaylarına tıklaBen de yapacağım, nasıl yapılıyor?
Pınarın da gelmeme durumu varmışpınar marka banada lazim yaa..
GünaydınlaaarGünaydinlar
GünaydınnnnGünaydın
GünaydınnnnGünaydın
GünaydınlaarGünaydınnnnn
Hayırlı olsun canımcım da millet 1 taneyi okuyamıyo sen 2 diyonselamlar...
aöf sosyal hizmetler kaydimi yaptırdım..
ama şu ki atatürk ünv de halkla ilişkileri düşünüyorum.
iki ünv okuyabilir miyim beni zorlar mi
4. ünv okusam mi diye düşünüyorum
Bir yemek, iki Pınar vardı. Ben de ekledim sjsksjksjs. Aslında Pınar’ın biri Paylaşılamayan Anlar’dı, onda ikinci olmuştum, ilk üçe ödül veriliyordu ama ödül almıştım sonuçta.Hesap detaylarına tıkla
Altta özel başlık yazıyor. Oraya ekleyeceksin
arkadaşim ayni anda 3. ünvye kayit yaptırdı onun yüzünden gaza geldimHayırlı olsun canımcım da millet 1 taneyi okuyamıyo sen 2 diyon
GünaydınGünaydınlaaar
Günaydınnnn
Günaydınnnn
Günaydınlaar
gördüğüm dersleri muaf bekliyorum ama muaf etmediler. en sinir olduğum şey. nasıl muafa alabilirim diye düşünüyorum.Hayırlı olsun canımcım da millet 1 taneyi okuyamıyo sen 2 diyon
3 mü biravooo o zaman senin neyin eksik yaptır kısarkadaşim ayni anda 3. ünvye kayit yaptırdı onun yüzünden gaza geldim
aöf demiştin di mi?gördüğüm dersleri muaf bekliyorum ama muaf etmediler. en sinir olduğum şey. nasıl muafa alabilirim diye düşünüyorum.
he bende nabiyorsun dedim.. okuycam diyor. iyi dedim3 mü biravooo o zaman senin neyin eksik yaptır kıs
evet:)aöf demiştin di mi?
ben de aöf de kamu yönetimi okumuştum ama kaç senede bitirdim gel bana sorhe bende nabiyorsun dedim.. okuycam diyor. iyi dedim
sonra sende oku dedi
ben üçüncü mü
sonra düşündüm..
eşim de sen delirdin galiba dedi
okumayi çok seven biriyim..
sosyal hizmet uzun zamandir okumak istediğim bölümdü bunu tercih ettim işime uygun diye.
ama gördüğüm dersleri muaf olursa 4 ders alıcam bu dönemde.