Ama olmayacak...Oooo çok iddialı
Yapalım mı bi çılgınlıkOooo çok iddialı
Bir sayfa takip ediyorum. Fabrika gibi bir yerİnstagram da görüyorum. Ablalar ne baklava açıyor yaa
Havuç dilimi de güzel bak. Arasına dondurmaTamam yaa 3 5 katın lafı olmaz aramızda, 30 olsun
Ama olmayacak...
Katılım az olurYapalım mı bi çılgınlık
Ben baklava yaptım da noldu, Kazen emmim künefe yaptı yendi beniTamam yaa 3 5 katın lafı olmaz aramızda, 30 olsun
Kocam bunu beğendiHavuç dilimi de güzel bak. Arasına dondurma
Ben labne ilk geldiği dönemde havuç dilimi yapacaktım. Tabi o zaman aşureye koymamıştıkHavuç dilimi de güzel bak. Arasına dondurma
Hazır yufkadan yaparızKatılım az olur
Becerikli hatun bulmak zor5 6 kişi
Kazenin yarışacagı tuttu o da sana mı denk geldiBen baklava yaptım da noldu, Kazen emmim künefe yaptı yendi beni
Bak hiç aklıma gelmezdi. Yazdım bunuBen labne ilk geldiği dönemde havuç dilimi yapacaktım. Tabi o zaman aşureye koymamıştıkSonra dedim be alaka demesinler Keşke yapsaydım içimde kaldı
Sorma yaaKazenin yarışacagı tuttu o da sana mı denk geldi
Geçen bir video izledim. Baklavayı dondurma ile karıştırıp püre yapıyor . Tepsiye döküp donduruyor. Sonra havuç dilimi baklava yapıyor. Onu kesip baklavanın arasına koyuyor. O nasıl bir tattırKocam bunu beğendi
Şekerlenir onun tatlısı
Labne mi geliyor? Yav nolur gelsin bee, ben geldim o kaçtıBak hiç aklıma gelmezdi. Yazdım bunuama sen baklava iddialı olur diye vermesin ki
Kuru olarak saklasın, onuda biz mi diyelimŞekerlenir onun tatlısı