- 8 Haziran 2013
- 56.224
- 149.272
Baya oldu gelmediLabne mi geliyor? Yav nolur gelsin bee, ben geldim o kaçtı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya oldu gelmediLabne mi geliyor? Yav nolur gelsin bee, ben geldim o kaçtı
Labne artık rüyaKazen ile bugün konuştumBak hiç aklıma gelmezdi. Yazdım bunu ama sen baklava iddialı olur diye vermesin ki
Okurken şeker komasına girdimGeçen bir video izledim. Baklavayı dondurma ile karıştırıp püre yapıyor . Tepsiye döküp donduruyor. Sonra havuç dilimi baklava yapıyor. Onu kesip baklavanın arasına koyuyor. O nasıl bir tattır
Demi yaKuru olarak saklasın, onuda biz mi diyelim
Güzel fikir aslında, hazır yufkadan börek kategorisi var da hazır yufkadan tatlı kategorisi neden olmasınHazır yufkadan yaparız
Gelemeyecek miymişLabne artık rüyaKazen ile bugün konuştum
Uzun zamandır tatlı yemiyorum. Bayramdan veri galibaYarın oğlumun pastasını yiyemem inşallahOkurken şeker komasına girdim
Ben sütlülere devam
Ekonomiden kaynaklıYoksa biz bomba gibiyizGelemeyecek miymiş
Hazır yufkadan baklava tarifleri. Bir sürü de tarif çıkar vallaGüzel fikir aslında, hazır yufkadan börek kategorisi var da hazır yufkadan tatlı kategorisi neden olmasın
Onu hiç kabul etmiyorumHazır yufkadan yaparız
Onu ye yaa kızlarının elinden oğluşunun doğum günü pastası yenmez miiUzun zamandır tatlı yemiyorum. Bayramdan veri galibaYarın oğlumun pastasını yiyemem inşallah
Sağlık olsunEkonomiden kaynaklıYoksa biz bomba gibiyiz
Biz yanına el açması yazarızHazır yufkadan baklava tarifleri. Bir sürü de tarif çıkar valla
Kadııın kadın 5 çayına baklava açamıyoruz biz senin gibiOnu hiç kabul etmiyorum
Evet onuda konuştuk. Sistem ile alakalıymışBir daha deneyecekler ama zor gibiSağlık olsun
Madalyalar dan bahsettin mi
Biz her zaman bombayız
Ümit vermeyin, inanırım...Biz yanına el açması yazarız
hadi yaaEvet onuda konuştuk. Sistem ile alakalıymışBir daha deneyecekler ama zor gibi
Beni mi bulduEvet onuda konuştuk. Sistem ile alakalıymışBir daha deneyecekler ama zor gibi
Buzlukta 1tepsi baklava, 1tepsi bülbül yuvası var. Gelen olur diye tutuyorum. Ama gelen yokKadııın kadın 5 çayına baklava açamıyoruz biz senin gibi