Kız Nevoş bunları nasıl hatırlayıp gidip buluyorsun 1 dakikada ya1.olduğu tarif
Size belki garip geliyordur. Ama bu bölüm benim evimKız Nevoş bunları nasıl hatırlayıp gidip buluyorsun 1 dakikada ya
Yok yok blendır doğruHani İnek Şaban yabancı ülkeden annesine getiriyor da çorbayı ortalığa saçıyor ya hatırladın mı, Onun gibi
Mikser mi deniyordu yoksa ya, görsellere bakayım
Nasıl yoğurtla yapıyorsun. Hazır kaymaksız yoğurtla mıYok yok blendır doğru
Ben bildiğin kek çırptığımız mikserle yapıyordum
Kim ne zaman ne yapmış, kim neyle 1. Olmuş, yıllardır bunları akılda tutabilmek vallahi helal olsunSize belki garip geliyordur. Ama bu bölüm benim evimOnlar benim çeyizim
Çok nadir unutuyorumKim ne zaman ne yapmış, kim neyle 1. Olmuş, yıllardır bunları akılda tutabilmek vallahi helal olsun
EvetNasıl yoğurtla yapıyorsun. Hazır kaymaksız yoğurtla mı
İşte o yoğurtla köpüklü ayran zorEvet
Ev yoğurdu mayalayıp mayalayıp bi yerde üşenip mayamı kaybediyorum hep
Ben çoğu zaman keki de bunda çırpıyorum çok basit oluyor o zaman böyle parçası, eski olmasaydı evdekini, çekerdimYok yok blendır doğru
Ben bildiğin kek çırptığımız mikserle yapıyordum
Ay doğru söylüyorsun ya bunu düşünmedim hiçİşte o yoğurtla köpüklü ayran zor
Hem daha sağlıklıAy doğru söylüyorsun ya bunu düşünmedim hiç
Zaten köpürse nolur ev yoğurduyla yapılanın yerini tutmuyor tadı
Benim bundanım yokBen çoğu zaman keki de bunda çırpıyorum çok basit oluyor o zaman böyle parçası, eski olmasaydı evdekini, çekerdim
Burda en son 5 kg sütü 50 ye yakın bir fiyata almıştım Nevoş ki eminim zam gelmiştir üzerine. Sizin orda nasıl fiyatlarHem daha sağlıklıdaha uygun
Evet
Ev yoğurdu mayalayıp mayalayıp bi yerde üşenip mayamı kaybediyorum hep
Hiç denemedim ama kimi tatlı olsun diye yoğurun ilk zamanları buzluğa mayalı koyuyormuş, birkaç gün sonra ekşi olabiliyor çünkü. Alıştık biz market yoğurdun yiyemiyoruz, daha doğrusu yoğurt gibi gelmiyor tadı bize, yavan geliyor.Ay doğru söylüyorsun ya bunu düşünmedim hiç
Zaten köpürse nolur ev yoğurduyla yapılanın yerini tutmuyor tadı
Ben de aksine ekşi severim yoğurduHiç denemedim ama kimi tatlı olsun diye yoğurun ilk zamanları buzluğa mayalı koyuyormuş, birkaç gün sonra ekşi olabiliyor çünkü. Alıştık biz market yoğurdun yiyemiyoruz, daha doğrusu yoğurt gibi gelmiyor tadı bize, yavan geliyor.
Burada 55 TL ye alıyorum ben, Görümcem başka ilçede 70 TL ye alıyormuş.Burda en son 5 kg sütü 50 ye yakın bir fiyata almıştım Nevoş ki eminim zam gelmiştir üzerine. Sizin orda nasıl fiyatlar
Bizim burada 5 kg 40 tı geçen ay 50 oldu. Ama benim aldığım yer aile dostu kendi çiftliği var. Uygun veriyor. Yani ilk el diyelim. Elden ele gezmiyor. Burada süt ürünleri satan yerler var. Onlar 70 falan yoğurt 80 civarıBurda en son 5 kg sütü 50 ye yakın bir fiyata almıştım Nevoş ki eminim zam gelmiştir üzerine. Sizin orda nasıl fiyatlar
Ben de seviyorum da çocuklar sevmiyor. Ekşi ayran sevdiğin ayrana soda katmadan belli, ben de çok yaparım.Ben de aksine ekşi severim yoğurdu
Ekşi yoğurtla ayrana da yoğurtlamalara da bayılırım