- 16 Ağustos 2010
- 293.185
- 603.215
- 43
Hep öyle olmaz mıBir resim ekledim, konu nerelere geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep öyle olmaz mıBir resim ekledim, konu nerelere geldi
Ben bu sene tembelim. Daha doğrusu çok güçsüz, halsiz hissediyorum kendimiBu hafta fazla yoğurt mayaladım tarhana yapacağım
Bende yaToz tarhana var onu yapmayacağımMalatya tarhanası yapacağım. Oda çok zor değilBen bu sene tembelim. Daha doğrusu çok güçsüz, halsiz hissediyorum kendimi
Burada da o kadar olmuştur kesin ben alalı çok olduBizim burada 5 kg 40 tı geçen ay 50 oldu. Ama benim aldığım yer aile dostu kendi çiftliği var. Uygun veriyor. Yani ilk el diyelim. Elden ele gezmiyor. Burada süt ürünleri satan yerler var. Onlar 70 falan yoğurt 80 civarı
Benim de eşim sevmiyor zaten yoğurdum da hiç ekşi olmaz uğraşırım yine olmazBen de seviyorum da çocuklar sevmiyor. Ekşi ayran sevdiğin ayrana soda katmadan belli, ben de çok yaparım.
Tarif isteriiizBende yaToz tarhana var onu yapmayacağımMalatya tarhanası yapacağım. Oda çok zor değil
Tamam canım inşallahTarif isteriiiz
Birkaç saat dışarıda kalsa, dolaba koymazsan ekşirBenim de eşim sevmiyor zaten yoğurdum da hiç ekşi olmaz uğraşırım yine olmaz
Actıydım uctu galiba nereye gitti ki
daha ne istiyorsun aradığıma ve telefonu açtığıma şükret
Tekrar aç canım demek olmamışActıydım uctu galiba nereye gitti ki
Selam dünya güzeli nasılsınselamlar
İyiyiym dünya tatlısı sen nasılsınSelam dünya güzeli nasılsın
İyiyim çok şükür sıcak hava ile boğuşuyoruzİyiyiym dünya tatlısı sen nasılsın