Kışlık yapmaya başladınız mı ben daha çocuklardan ötürü başlayamadan her şey çok pahalı ya pazara kapya gelmiyor sordum çok pahalı diye getirmiyoruz dedi adam
Dedi ve on numara sunum yaptıÇok yakında sizlerleyim efenim ama çok da şeyapmayın
Yarın annem memleketten domates Mısır börülce vs ile geliyor ben de başlıyorum nasipseBiz ufak ufak yapmaya başladık.Popüler Konu - Kış hazırlıkları başladı,siz neler yapıyorsunuz?
Yaz ayında meyve ve sebze alışverişi bir başka olur.Sebze ve meyveler çok çeşitli ve daha lezzetli olurlar.Tabi fiyatlarıda kış aylarına göre daha uygun oluyor. Kışın hem daha sağlıklı,hem daha lezzetli ve daha hesaplı yiyecekler tüketmek için yaz aylarında kışa hazırlık yapmamız gerekiyor. Her...www.kadinlarkulubu.com
Allah kolaylık versin canımYarın annem memleketten domates Mısır börülce vs ile geliyor ben de başlıyorum nasipse
İnşallah pek umudum yokDedi ve on numara sunum yaptı
Tam olarak bişeye inanmadın neye inanmadın kız de bakem bağğaaaaaTaaam taaam inandık
Okadar uğraştım hiçbir kuvvet beni bunu eklemekten alikoyamaz er yada geçte olsaGüzel olmamış zaten eklemesede olur
Sağol canoğğğKolay gelsin
Aşk olsun sanki hiç yemiyollamiEv ahalisi sayemizde yemek görsün
İnşallah ablaO zaman akşam bekliyoruz
Yalana bak yalana seni seniii umudu yokmusİnşallah pek umudum yok
Bizde inanmış gibi yapıyoruz
Valla yok ya tamam iyi oy alır ama 1. OlmazBizde inanmış gibi yapıyoruz
Bu akşam yükleyeceğine diyorum inandıkTam olarak bişeye inanmadın neye inanmadın kız de bakem bağğaaaaa
Okadar uğraştım hiçbir kuvvet beni bunu eklemekten alikoyamaz er yada geçte olsa
Sağol canoğğğ
Aşk olsun sanki hiç yemiyollamiama kesin diyecek yarismami var hayırdır daha çok ozenmissin diye patitislerin dizilisleri filan Valla yeşil fasille ve pilav çorba vardı bu süprayz olcak
İnşallah abla
Yalana bak yalana seni seniii umudu yokmus
Umudum yok dedi ve 1.oldu şok şokİnşallah pek umudum yok
Bize dua etsin sayemizde gözü gönlü açılacakTam olarak bişeye inanmadın neye inanmadın kız de bakem bağğaaaaa
Okadar uğraştım hiçbir kuvvet beni bunu eklemekten alikoyamaz er yada geçte olsa
Sağol canoğğğ
Aşk olsun sanki hiç yemiyollamiama kesin diyecek yarismami var hayırdır daha çok ozenmissin diye patitislerin dizilisleri filan Valla yeşil fasille ve pilav çorba vardı bu süprayz olcak
İnşallah abla
Yalana bak yalana seni seniii umudu yokmus
1.liği varValla yok ya tamam iyi oy alır ama 1. Olmaz
Zaten tarif hiç az oy almamış o ayrı da
Hı hı o çöp şişi hiç yapmamışsın gibi…Umudum yok dedi ve 1.oldu şok şok
O zamanlar tabi bu çöp şişler pirzolalar yok1.liği var
Oda doğruO zamanlar tabi bu çöp şişler pirzolalar yok