- 8 Haziran 2013
- 56.202
- 149.218
Akşam yüklesin işleri bitirince yüklesin. Hep ertesi günlere bırakıyorEşi evde diye mi eklemiyor acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşam yüklesin işleri bitirince yüklesin. Hep ertesi günlere bırakıyorEşi evde diye mi eklemiyor acaba
Yaptı ya daha ne istiyorsunAkşam yüklesin işleri bitirince yüklesin. Hep ertesi günlere bırakıyor
Heh tmm perisTarif hazır ama eklenmez çok beklemeyin
Sonu hayır olsun. Ne diyelimDesene buralar kokacak yine…
O kısmı hallettik. Şimdi yükletme sırasındaYaptı ya daha ne istiyorsun
Yok abla akşam yuklerim fotoları ayarlayıp filan onla alakası yok biliyor yıllardır burayıEşi evde diye mi eklemiyor acaba
Aradığım yorumYaptı ya daha ne istiyorsun
Taaam taaam inandıkYok abla akşam yuklerim fotoları ayarlayıp filan onla alakası yok biliyor yıllardır burayı
Güzel olmamış zaten eklemesede olurO kısmı hallettik. Şimdi yükletme sırasında
Kolay gelsinAz cekistirin bulaşık yalaşık ortalarda bir halledeyim pertim çıktı sıcaktan zati
Ev ahalisi sayemizde yemek görsünAz cekistirin bulaşık yalaşık ortalarda bir halledeyim pertim çıktı sıcaktan zati
O zaman akşam bekliyoruzYok abla akşam yuklerim fotoları ayarlayıp filan onla alakası yok biliyor yıllardır burayı
okadar başının etini yedik. YüklesinGüzel olmamış zaten eklemesede olur
Teşekkür ederiz canım Bu ay izinlisin önümüzdeki ay bizimlesinYapılmış tarif var mı bakayım dedim ağzımın suyu aka aka gidiyorum herkesin eline sağlık Yine şahane iş çıkarmışsınız
Ateş eden tarif senin sandımdı en çok senin sunumu bekliyorum yalanı yokTaaam taaam inandık
İnşallah canımTeşekkür ederiz canım Bu ay izinlisin önümüzdeki ay bizimlesin
Çok yakında sizlerleyim efenim ama çok da şeyapmayınAteş eden tarif senin sandımdı en çok senin sunumu bekliyorum yalanı yok