Evet tam'da öyle bir stajyer. Bu çocuk benide yerimden edebilir mi sizce ? Takımımda ki insanlara güvenmelimiyim?belki baska bir problem olup kizi cikarmis olabilirler. Stajyer konusunda ise kendinizi gösterin derim, Stajyer anladigim kadariyla daha girisken ve sorumluluk aliyor. daha iyi olabilmek icin- elinizden geleni yapin bence.
kesinlikle güvenmeyin derim takiminizdakiler genelde sizi yerinizden etmek icin ugrasir hatta. bence oradaki müdür-patron kim varsa kendinizi gösterin . hani diyoralr ya yerden bir kagit alsaniz bile o ilgili kisi gecerken bagirarak söyleyinEvet tam'da öyle bir stajyer. Bu çocuk benide yerimden edebilir mi sizce ? Takımımda ki insanlara güvenmelimiyim?
Çalıştığım yerde stajyerler asgari ücrete yakın bir para aliyorlar.1 sene ücretsiz stajyer çalıştırma işlerine gelmiş demek ki
Her ayÇalıştığım yerde stajyerler asgari ücrete yakın bir para aliyorlar.
Olduğumdan daha dişli ve azimli olmam gerekiyor demek ki. Ilk önce özgüvenimin yerine gelmesi şart yoksa banada yakın zamanda kapı görünür...kesinlikle güvenmeyin derim takiminizdakiler genelde sizi yerinizden etmek icin ugrasir hatta. bence oradaki müdür-patron kim varsa kendinizi gösterin . hani diyoralr ya yerden bir kagit alsaniz bile o ilgili kisi gecerken bagirarak söyleyinörn - yeni müsteri seven bir patronunuz varsa yeni müsteri icin caba gösterin kazanin ve kendisine odasina giderek özellikle bildirin. kimseye güvenmeyin
çıkarılan çalışanın maaşı asgariye göre baya fark varsa bunu tercih etmiş olabilirlerÇalıştığım yerde stajyerler asgari ücrete yakın bir para aliyorlar.
evet dediginiz gibi böyle dedikodular yeni gelenleri korkutmak icin de nedense hemen yayiliyor kulaktan kulaga gibi aldiris etmemek lazimKesinlikle iş yerinden ennnn yakın arkadaşlarınızla bile patronun yönetimin dedikodusunu yapmayın öncelikle. Kimseye en yakınınıza bile güvenmeyin. Stajyer mi ayağını kaydırdı yönetime yakın olanlar mı uğraştı işinden etti gibi laflar çok çabuk yayılıyor sizin hanenize olumsuz yazılıyor. Bilmiyorum bazen de böyle olanlar var gemisini yürütüyor sonuna kadar ama yine de yapmamakta fayda var. Yaptığınız işi sessiz sakin yapmayın gösteriş yapın. Mütevazi olmayın. Bide boş zamanlarınızda boş gibi durmayın. Oturuyo derler
Stajyer 1500 EUR aliyor, çıkan kız 2000 EUR aliyordu (yurt dışında yaşıyorum).çıkarılan çalışanın maaşı asgariye göre baya fark varsa bunu tercih etmiş olabilirler
Peki tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.evet o yüzden dedigim gibi patronla olan is iliskinizi iyi tutun geri kalan kimse bisey yapamaz. özgüven ve azim önemli. siz isinizi yapin gerisini bosveirn takiminizla cok samimi olmayin mesafeli durun, sizi degil de o kizi cikarmislar demek ki sizde bir isik var. cabalayin yeirnizi kimseye kaptirmayin derim
Offf ben yapmayın dediğinizi yapıyorum. Devamlı bir mütevazılık, geride durma. Işim hakkında iyi bir şey söylendiğinde bile çok lütevaziyim ve sadece yapmam gerekeni yaptim gayet normal diyorum. Nasıl kurtulcam bu tavırdamKesinlikle iş yerinden ennnn yakın arkadaşlarınızla bile patronun yönetimin dedikodusunu yapmayın öncelikle. Kimseye en yakınınıza bile güvenmeyin. Stajyer mi ayağını kaydırdı yönetime yakın olanlar mı uğraştı işinden etti gibi laflar çok çabuk yayılıyor sizin hanenize olumsuz yazılıyor. Bilmiyorum bazen de böyle olanlar var gemisini yürütüyor sonuna kadar ama yine de yapmamakta fayda var. Yaptığınız işi sessiz sakin yapmayın gösteriş yapın. Mütevazi olmayın. Bide boş zamanlarınızda boş gibi durmayın. Oturuyo derler
Offf ben yapmayın dediğinizi yapıyorum. Devamlı bir mütevazılık, geride durma. Işim hakkında iyi bir şey söylendiğinde bile çok lütevaziyim ve sadece yapmam gerekeni yaptim gayet normal diyorum. Nasıl kurtulcam bu tavrimdan.Kesinlikle iş yerinden ennnn yakın arkadaşlarınızla bile patronun yönetimin dedikodusunu yapmayın öncelikle. Kimseye en yakınınıza bile güvenmeyin. Stajyer mi ayağını kaydırdı yönetime yakın olanlar mı uğraştı işinden etti gibi laflar çok çabuk yayılıyor sizin hanenize olumsuz yazılıyor. Bilmiyorum bazen de böyle olanlar var gemisini yürütüyor sonuna kadar ama yine de yapmamakta fayda var. Yaptığınız işi sessiz sakin yapmayın gösteriş yapın. Mütevazi olmayın. Bide boş zamanlarınızda boş gibi durmayın. Oturuyo derler
Bunu bana söyeleyenler benimle ayni zamanda işe başlayan kişileerevet dediginiz gibi böyle dedikodular yeni gelenleri korkutmak icin de nedense hemen yayiliyor kulaktan kulaga gibi aldiris etmemek lazim
Evet haklısınız fakat işsiz ve parasız kalma korkusu var. O zaman ne yaparim? Nasil geçinirim ? Şu an hayatımda sadece işim var, ona odaklandım, tutunacağım tek dalım.Bence endişelenme
İş hayatında yenisin sanırım, eğer bir insanı çıkarmak isterlerse deneme süresi bitince de çıkartırlar. Üçüncü beşinci senende de çıkartırlar, tazminatın çok birikmişse mobbjng yaparak, hakettiğin zammı yapmayarak vs senin istifa etmeni sağlayabilirler. Garanti yok yani bu işlerde. Her şey güzel giderken de bir anda bu konuşma yapılabilir.
Benim bir isimde (ben zaten çıkmak uzereydim, son haftalarımdi) patron ekip lideriyle kavga etti , tüm kattakilerin işten 'istifasini' kabul etti. Hak hukuk vs yok çünkü zaten hukuk alaninda hizmet veren, büyük bir yerdi.
Yani burası Türkiye , sen bugününe bak. Kenara da ne olur ne olmaz birikimi atmayı sakin ihmal etme.
Bol şans diliyorum
İşte on yıllık , bir sürü iş degistirmis biri olarak diyorum ki hiç bir işe güvenme. Her ay kenara en azından bir gram altın olsun atmaya calis.Evet haklısınız fakat işsiz ve parasız kalma korkusu var. O zaman ne yaparim? Nasil geçinirim ? Şu an hayatımda sadece işim var, ona odaklandım, tutunacağım tek dalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?