Deneme sürecinde iş yerinden çıkarılma korkusu

Bu yazdıklarınızı ele alırsak, işten kovulmak'tan korkmanın bir faydası yok, sadece yaşadığımız anı mahvediyor.
Arkadaşınız için çok üzgünüm, inşallah bir gün hakk ettiği yerde olur

Amin, gerçi sen yurtdışındaymissin. Belki daha çok hak hukuk vs vardır, bilemiyorum.
Ama sen yine de her ay kenara kötü gün parası ayır. Nolur nolmaz, en azından yeni iş ararken seni 4 ay idare edecek, kirani vs ödeyecek bir rakam olursa bu kadar endişe de etmezsin.

Turkiye'de sistem nasil bilmiyorum ama burada deneme süreci bittikten sonra birini işten çıkarmak zor oluyor.
Para biriktirmeye ilk aydan başladım fakat onunla başka planlarım ama dara düşersem malesef planlarımı ertelemek zorunda kalicam

Nekadar kasarsan kas sonunda onlar karar verecektir. İstersen mükemmel ol, isteyen yine çıkarıyor.
Ve bazen bu çıkarmaların performanslarla hiç alakası olmuyor.
O yüzden kasma, elinden gelenin en iyisini yapıp gerisini bırak.

Evet bunuda gördüm. Senin bir kurumda ki kaderini sadece performansın değil, aynı zamanda üst kademede ki insanlarla olan bağlarında belirliyor. Ve bu yüzden, hakk etmediği halde, yükselen ve güzel pozisyonda olan insanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…