den_is in küçük bahçeli evi

bu arada gitar fender stratocaster:KK9: birde kulp kısmında boşluk olmayan dore tabaklı krem fincanlar nereden öğrenebilir miyim rica etsem :nazar:

Çok güzel bir ev güle güle otur.
Ben bir şey sormak istiyorum.
Bu tahta havluluk banyoda ıslandığında kabarma falan olmuyor mu?Ben de düşünüyorum da...

bu arada gitar fender stratocaster:KK9: birde kulp kısmında boşluk olmayan dore tabaklı krem fincanlar nereden öğrenebilir miyim rica etsem :nazar:[/QU

tam mudo dan diye yazıcaktım ki öyle hatırlıyorum :) kalktım baktım tabağının altına "biev" miş :KK16:

Çok güzel bir ev güle güle otur.
Ben bir şey sormak istiyorum.
Bu tahta havluluk banyoda ıslandığında kabarma falan olmuyor mu?Ben de düşünüyorum da...

banyo yapığımız alan dışında kalıyo bahsettiğin raf..fayansları yıkayacağım zamanda dışarı alıyorum yani sorun olmuyo tatlım :KK16:

merahaba deniscim evin çok güzel canım yatak odanı çok beğendim yatak yanındaki şirin konsollardan bende istiyorum yatak odam biraz küçük olduğu için onlar yatak başında çok şık duruyor nerden aldınız acaba? cevaplarsan sevinirim.

merahaba deniscim evin çok güzel canım yatak odanı çok beğendim yatak yanındaki şirin konsollardan bende istiyorum yatak odam biraz küçük olduğu için onlar yatak başında çok şık duruyor nerden aldınız acaba? cevaplarsan sevinirim.

merhaba...ikeadan aldım komodinleri..halihazırda hala satılmakta fiyatı 119 tl..odam küçük demişsin ölçülerinide söyliim o zaman.. genişliği 46 cm. derinliği 35 cm

merhaba...ikeadan aldım komodinleri..halihazırda hala satılmakta fiyatı 119 tl..odam küçük demişsin ölçülerinide söyliim o zaman.. genişliği 46 cm. derinliği 35 cm

harikasın canım çok teşekkür ederim çok şık olmuşlar yatağınla ve yatak başlığınla çok uyumlu ben çok beğendim.

canım selam evin süper!. ferforje yatak ben de alıcam, merak ettiğim yatak gıcırdıyor m? :KK76:

canım selam evin süper!. ferforje yatak ben de alıcam, merak ettiğim yatak gıcırdıyor m? :KK76:

aşırı hareketlerde gıcırdama ihtimali var tabii :KK1: ama genel olarak sorun diye nitelendirilecek ölçüde değil :KK34: normal şartlarda ise hiç gıcırdamıyo

X