ben saçlarımı boyatmaya gidiyorum fıstıklar..ee malum dipler geldi artık çingene gibi dolanmanın alemi yok dimi -tatlicadiarzu- bakalım nolucak bal köpüğü gibi bi renk istiyorum şuan,ama oraya gittiğimde kuaförüm kanıma girebilir heran yeşil bi kafayla dönebilirm kaydirigubbakcemile3 .şaka bir yana şu moda renk varya ondan istiorum yabancı gelin rengi ya da tarçın bakırın sarıya daha dönük rengii ..turuncudan biraz kısıp sarıya yoğunlaşmayı ama bariz sarı değil..üff kafam bu kadar karışık gidip alakasız bi renk yapıp dönmekten çok korkuyorum :çok üzgünüm:
ya olmadı ama :çok üzgünüm: ben şimdi gördüm burayı, ilk 3-4 sayfayı hızla okudum ama bankadakilerin tepkilerini göremedim, dedim sona okurum ara sayfaları da ama senin renk değiştirme zamanın gelmiş
neyse ben yorumumu yapayım: çok yakışmış! herkese yakışmayacak bir renk! eskilerde kaldı benim de saçlarımla oynamalarım, tabii hiç bu kadar farklı denememiştim, ama en azından farklı renkleri denedim, içimde kalmadı. şimdi ise kendi saç rengimde karar kıldım, malum yaş ilerliyor, beyazlar çıkmadan kendi rengimin de tadını çıkarayım delikafadulden
cnm ya o kadar kararsızım ki bu renge devam mı yoksa aklımdaki diğer renkler mi :uhm: püf gitmeden karar veremicem sanırm..bu arada bankadakiler bayağı kudurdu özet geçeyim sana :) ne rock yıldızı oldugum kaldı ne aykırılığım en güzeli de ne oldu biliomusn bankanın genel müdür yardımcısı beni görüp herkesin içinde ''gençlere de yakışıo be kardeşim..'demesi :roflol: kapak bu olsa grek millet benim işimden etmeye yer ararken bu cvp ilaç oldu :Saruboceq:
seni gökkuşağı ilan ediyorum baktıkça insanın içini açan mutlu eden
her rengi birbirinden güzel..
bana da bi renk bu hadiiikaydirigubbakcemile
canım bu da güzel olmuşş
ya bende boyatcamm kıskandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :mymeka:
buda çok güzel. bayıldım. kuaförün de çok yetenekli. ellerine sağlık. tabii model bu kadar güzel olunca o da sanatını ortaya koyuyor, yani döktürüyor... güle güle kullan canım...
böle bi topik varmıss forumda yeni gördüm
ben severrim bu rengi yaa güle güle kullan şekercim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?