Saç Rengi ve Saç Boyama Demothy'nin TupTuruncu SaçLarı(ResimLi)

ayyyyyyyyyyyyy
ne kadar yakışmışşşşş
bebek gibi olmuşsun ya. bayıldım bayıldım .hele fönlü hali müthiş.
ben cok seviyorum bu rengi ama bana gitmez...tenim seninki kadar duru değil
güle güle kullan

bayildimmm tek kelimeyle....
ah cesaretimi toplasam bende cok istiyorum ama nasil yapicam bilemiyorum...

çok sevindim kızlar beğenmenize biraz fazla iddaalı oldu sankim ;yolda falan çok birbirini dürten oluyo görüpte kaydirigubbakcemile3 ayıplayan mı dersin dik dik bakan mı dersin ,hayat herşeye rağmen içinden geldiği gibi yaşamaya değer , biraz cesaret yeter :lepi:

onlar kiskandiklari icin dik dik bakiyorlar:dilcikar:
cok moda bi renk ve dedigin gibi cesaret edemeyende cok,bu rengi tutturamayanda cok..
insallah bende bi toplarim cesaretimi,cok imrendimm

onlar kiskandiklari icin dik dik bakiyorlar:dilcikar:
cok moda bi renk ve dedigin gibi cesaret edemeyende cok,bu rengi tutturamayanda cok..
insallah bende bi toplarim cesaretimi,cok imrendimm

yaparasan kolkola gezelim bu diyarlarda :dilcikar: çatlayan duple çatlasın sengözlerimebaksanab şaka bi yana çok sevindim beğenmene hihoyyyt

yaparasan kolkola gezelim bu diyarlarda :dilcikar: çatlayan duple çatlasın sengözlerimebaksanab şaka bi yana çok sevindim beğenmene hihoyyyt

ay evet sekerim,catlatalim milleti:1closedeyes:
senin sözün gibi,cekemeyenlerde anten takarlar artikkaydirigubbakcemile5

kuzummmmm çok tatlı olmuşsun yakışmış.Şeniz

bence çok güzel olmuş saçlarınız beyaz tenli olduğun içinde daha bir hoş görünüyo........

bence çok güzel olmuş saçlarınız beyaz tenli olduğun içinde daha bir hoş görünüyo........

Şeniz saol cnm beyaz tene cidden gidio bu saç ama avrupa yakasında yaprak kadar beyaz değilim yazın çok bronzlaşyrm yaza kdr değiştiririm sanırım bu rengi süprizzzzz

canımcım
bende beğendim tatlım
bnimde şuan bakır kızıl
açıkcası bende sana yakın tonlarda olsun istedim ama ne yazıkki kuaför yapamadı
güle güle kullan
kimseye bakma
sen neden hoşlanıyosan yüreğinin sesini dinle:lepi:
öptüm çok cici kız Şeniz

cnm bnm çok haklısın ; insanların ne dedii ne düşündüğü umrumda değil.heleki iş ortamında ''ayy saçına naptııın bööğğle'' diyenlerden nefret ettim ,kimileri dikkat çekme çabasında der kimisi çok komik der :mymeka: umrumda mı bi sorsalar :dilcikar: eminim ki sana da çok yakışmıştır cnmsın :icecream:

Ben bu rengi çok seviyorum, bence çok yakışmış. Bir müddet kullan, yüzüne gitmiş. Keşke bende cesaret edebilsem ama bana yakışmaz

salla kimin ne dediğini...
Sen sevdin mi mühim olanmirmirmirmir o...
Çıtırdın iyice lolita olmuşun valla.sengözlerimebaksanab..Güle güle kullan bakımını eksik etme canımmmma.s.

ay bencede çok hoşşşş değişik olmak güzel bence .. egzantirik şeyleri seviyorum =) ama senin kdr cesaretim yok sanırm .. güle güle kullannn =)

harika bi renk olmus cokta yakısmıs bence kaydirigubbakcemile2
benım sacım da ateş kızılı delikafadulden
bende o rengı cok sevıyorum ama eşim izin vermez hayatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…