• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Demothy'nin TupTuruncu SaçLarı(ResimLi)

beğendim yakışmış.ten renginle uyum içinde
herkese giden bi ton değil.
özellikle esmerlerde hoş durmuyor
ve çok çabuk solan bi renk.bikaç yıkamada ilk günkü havası kalmıyor.sık sık boyayı tazelemek istiyor
güle güle kullan...

Ben de beğendim,makyajınla yüzüne tatlı bir güzellik katmış.Hazır yarışma varken katılsanıza...:jeyyar:

demek sende benim kadar cesursun tatlımmm kaydirigubbakcemile5
bende yaklaşık 1 sene kadar turuncu kullandım. ama seninkinden daha turuncuydu sanırım :roflol: avrupa yakasında ki yaprak gibi yap demiştim... :sm_cool:
profil resmimde o var hala... yerimseniben
bence sende gayet yi tşımışsın ama herkes beğenmez çünkü fazla çılgın...
içinden geldiği gibi yaşamanı öneririm... a.s.

çok süper olmuş yaaa. acaip yakıştırdım ben sana. güle güle kullan.

sağol cnm :lepi: şu avatarına bayılıyorum senin ya delikafadulden

demek sende benim kadar cesursun tatlımmm kaydirigubbakcemile5
bende yaklaşık 1 sene kadar turuncu kullandım. ama seninkinden daha turuncuydu sanırım :roflol: avrupa yakasında ki yaprak gibi yap demiştim... :sm_cool:
profil resmimde o var hala... yerimseniben
bence sende gayet yi tşımışsın ama herkes beğenmez çünkü fazla çılgın...
içinden geldiği gibi yaşamanı öneririm... a.s.

senin çılgınlıklarını takip ediyorum ya :sm_cool: süpersin süpersiniz Allah ağzınızın tadını eksik etmesin cnm Şeniz

cnm tüm içtenliğimle söylüyorum çok güzel olmuş saçların sana da çok yakışmış nazar değmesin. çok hoş bir kızıl olmuş.

canım saç rengin süper çok iddali olmuş ayrıca bu saç rengi çok seksi duruyo .. beyaz tenli olduğumdan banada her gitiiğim kuaför bu renk tonlarını öneriyo ..güle güle kullan..

güncelledim fotoları banyo yaptım fosforu gitti daha bi sarı soğan kabuğuna döndü renk bunu da sevdim gamyoncuiremsu

of ya ben bu rengi çok seviyorum:D benim yüzüme falan hiç gitmez o ayrı da,, sana çok yakışmış, kıskandım yahu =)
bi de dikkatimi çekti burnun çok güzel :D

of ya ben bu rengi çok seviyorum:D benim yüzüme falan hiç gitmez o ayrı da,, sana çok yakışmış, kıskandım yahu =)
bi de dikkatimi çekti burnun çok güzel :D

canım çok şeşeküür ederim :utangac:

demothy seni tebrik etmek istyorum :içelim:
kendine herşeyi yakıştıran üye ilan ediyorum seni:lepi:

aybikiş çok sğl cnm bende senin gyim tarzını cok beğeniyorum yakıştırmayı çok ii bliosun ki zaten nazar değmesin çok güzel bir yüzün var :nazar:

Back