- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
valla canım bence turuncu saç sana çokkk çokkkk yakışmış senin yerinde olsam bu renkten asla vazgeçmezdim bende turuncuya boyatmak istiorum bazen ama sarıdan vazgeçemiorummm bayanssulusmile
demoşummmm yardımmmmm
tatlım son eklediğin saç rengi harika ben bir hata yapıp evde lorealın akaju kahvesiiyle boyadım saçlarımı berbat ötesi oldu son eklediğin resime dönmek istiyorum sen kuafördemi boyatmıstın saçlarını
süper olmuşsun, tam hayalimdeki renk bu
hiçbir renk bu kadar yakışamazdı bence
ben de birazdan tarçın bakıra boyayacağım ama zemin kızıl olduğu için yine istediğm olmayacak biliyorum(
Gamişimm geçmiş olsun senağlama kuaförde boyattım , pendikte Recep Tozan kuaför küçük bi dükkan ama ben 10 senedir oraya gidiyorum ,19 mayısın arka caddesinde ...eğer gidersen beni söyle mutlaka, bi de boyadığın saç koyu renk mi oldu ? sen ne renk yapmak istiosuun öptm cnm..Şeniz
bir bankacıya mor pembe kırmızı turuncu vs yakışıyormu zannetmiyorum bankaya gittiğimde punkçular gibi birini görmek istemem şahsen
bir bankacıya mor pembe kırmızı turuncu vs yakışıyormu zannetmiyorum bankaya gittiğimde punkçular gibi birini görmek istemem şahsen
ne saçma birşey bu bankacının tipinden kime ne işini doğru yapıyorsa isterse kel olsun başında kocaman bir ejderha dövmesi olsun bu kadarda geri kafalı olmasak artık.
demothy kuaför saçını boyamadan önce açıyomu yoksa direk boyayımı sürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?