Saç Rengi ve Saç Boyama Demothy'nin TupTuruncu SaçLarı(ResimLi)

valla canım bence turuncu saç sana çokkk çokkkk yakışmış senin yerinde olsam bu renkten asla vazgeçmezdim bende turuncuya boyatmak istiorum bazen ama sarıdan vazgeçemiorummm bayanssulusmile

valla canım bence turuncu saç sana çokkk çokkkk yakışmış senin yerinde olsam bu renkten asla vazgeçmezdim bende turuncuya boyatmak istiorum bazen ama sarıdan vazgeçemiorummm bayanssulusmile

Sen sakın bozma sarı saçlarını kaydirigubbakcemile3

bozmam zaten canım halimden gayet memnunum ama
bazen şeytan diyor git bu renge boyat ama daha önce bakıra ve
kızıla boyattığım ve yakışmadığını gördüğüm için
başka renge boyatmayı asla düşünmüyorum...

YAZ GELDİ zemuszemus bende hemmen bakıra döndüüüüüümm :kedi:​

süper olmuşsun, tam hayalimdeki renk bu
hiçbir renk bu kadar yakışamazdı bence
ben de birazdan tarçın bakıra boyayacağım ama zemin kızıl olduğu için yine istediğm olmayacak biliyorum(

demoşummmm yardımmmmm

tatlım son eklediğin saç rengi harika ben bir hata yapıp evde lorealın akaju kahvesiiyle boyadım saçlarımı berbat ötesi oldu son eklediğin resime dönmek istiyorum sen kuafördemi boyatmıstın saçlarını

Son düzenleme:

Gamişimm geçmiş olsun senağlama kuaförde boyattım , pendikte Recep Tozan kuaför küçük bi dükkan ama ben 10 senedir oraya gidiyorum ,19 mayısın arka caddesinde ...eğer gidersen beni söyle mutlaka, bi de boyadığın saç koyu renk mi oldu ? sen ne renk yapmak istiosuun öptm cnm..Şeniz

süper olmuşsun, tam hayalimdeki renk bu
hiçbir renk bu kadar yakışamazdı bence
ben de birazdan tarçın bakıra boyayacağım ama zemin kızıl olduğu için yine istediğm olmayacak biliyorum(

çok sağol canım, zemin kıızılsa evde farklı bii renge boyama sakın , tutmaz çok kötü bi renk olabilir yazık saçına , kızıldan saçı sildirmeden kurtulamıo insan malesef bi ara bende kızıldım,kızıldan turuncuya geçtim ama sildirdim rengi yıpranma falan da olmadı yerimseniben biraz fiyatı tuzlu ama saç bu sonuçta

ben acık bakır renkleri istiyodum çok koyu oldu yıllardır sarı kullanıyorum birden kendimi cok kötü hissettim tamam canım kuaföre gidersem seni mutlaka söylerim 1 hafta böyle idare ediyim yada diyorum ki bu saçın üstüne palette tarçın bakır alsam nasıl olur çok acık istemiyorum zaten ama kahverengide istemiyorum bayanssulusmile

boyanın akmasını bekle canım bence biraz daha sonra tarçın bakıra boya ilk başta zeminin koyu olduğu için kahwe bakır gibi olur ama zamanla açılıor benim bir ay oldu boyayalı aynı demothynınkı kadar açıldı şu an...

bir bankacıya mor pembe kırmızı turuncu vs yakışıyormu zannetmiyorum bankaya gittiğimde punkçular gibi birini görmek istemem şahsen

ne saçma birşey bu bankacının tipinden kime ne işini doğru yapıyorsa isterse kel olsun başında kocaman bir ejderha dövmesi olsun bu kadarda geri kafalı olmasak artık.

bir bankacıya mor pembe kırmızı turuncu vs yakışıyormu zannetmiyorum bankaya gittiğimde punkçular gibi birini görmek istemem şahsen

iyi okuyamadınız sanırım mor pembe üniversitedeykendi,turuncu zaten çok moda kırmızı da öyle..kafama eserse beyaza da boyarım saçımı da kazırım herkes yaptığı işle bir yere gelir saçının rengiyle değil .. Her bankada benim gibisini göremezsiniz bu cümleye katılıyorum vereliniortak

demothy kuaför saçını boyamadan önce açıyomu yoksa direk boyayımı sürüyor.

bu renk fındık kabuğu üstüne açma işlemi olmadan direk boyandı canım,ama kızılken açmıştı ilk turuncu yaptığımda..açma da değil silici uygulamıştı o daha az yıpratıyor

yakışmış sıra dışılığı ben de severim.lisede öğrenciyken saçlarımı sprey boyayla yeşil mavi sarı renk renk boyarda dersaneye giderdim fosfor yeşili kazak pantolon giyerdim.ah ah o günler.ama şimdi 657 sayılı devlet memuruyum klasik, anne tabiriyle hanım hanımcık :))) valla ben bankada senin gibi bayanlar görsem yadırgamam içim açılırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…