Demirtaş iyice haddini aştı...

Aynennn diğer topikte de bunlarla anılarıyla

Axiş
Beyaz gri az ônce msjim tam gelmedi bunlarin seviyesine inme ne anlatan boş! Herşeyi kendi anladıkları gibi birde saçma cevap veriyorlar PKK kendi kürt insanını öldürüyor kabullenmiyorlar asıl bizimle birlik olup ülkemize hep beraber hizmet etmeliyiz yoksa aksi takdirde kafirlerin ekmeğine yağ sürmüş oluyoruz...ama buna rağmen yok sizinle kardeş oluyoruz derlerse artık ne diyim yine iki tarafın canı yanacak yine patlamalarda can vericez gün beraberlik günüdür gün tüm TC. Vatandaşı PKK yı destekleyen leri lanetleme günüdür..umarım yine bu msjimi çarpitmazsiniz diye umut ediyorum!

Yanlış yazmışım '' gösteriyorsun '' olacak. düzelteyim de hemen bir kulp takılmasın :))

Ortada beddua edilecek bir durum yok bence de .zaten bedduayı sallayanda olmamış.
Ama garip bedduaya kadar edep adap seviye zirvedeydi demi .garip olmaya gerek yok seni sallayanların gidip erdoğanın kızı oğlu karısının çantası topiklerindeki yorumlarını oku begenilerini gör seviyenin ne zaman düştüğünü görürsün.
Ne seviyesi yahu insanların dini geçmişiyle alay edip yargılayıp üzerine beğeni tıklayanlara demek böyle seviyeli cvp lar gerekki pekçoğu burada herkes kendi partisinden olana seviyeli cnm.

Beyaz grinin siyasî yorumlarından beğendiklerim var.diğer şahsi polemik cvpları onu bağlar bu arada avukatı demesinler zira kendi afukatım dahi yök

V
Bence senin üzerinden birilerine subliminal mesaj gönderiyo.
Ama ne demek istediğini kendide bilmiyo
Vala çok iyi biliyorum da siz de asıl biliyorsunuz işinize gelmiyor kardeş! Mitingde ölenlerin katiline çok mu zor lanetlemek kardeşim mmm hadi cevap ver abuk sabuk çalıştım zaten vicdaninizida belli abuk sabuk kandırarak taşa dönüştürmüşsünüz kardeş!!

Vallahi yeter. Algılama sorunu mu var nedir.

Bunlar elinde olsa tüm kk yi pkk li ilan eder. Şaka gibi ya.

Allah korusun bu zihniyetten.

Yok dayanamıycam
Söylediklerim sizin sinirleri harbi bozmuş da bu kadar belli etmeyeydin kardeş! Sonra aciyorum size samimice yalan yok!yazık çok yazık o kadar kan döküldü umrunuzda değil ne zaman anlicaksiniz Acep.....

Söylediklerim sizin sinirleri harbi bozmuş da bu kadar belli etmeyeydin kardeş! Sonra aciyorum size samimice yalan yok!yazık çok yazık o kadar kan döküldü umrunuzda değil ne zaman anlicaksiniz Acep.....
Tamam vurma öldüm

Rutbem senin için gelsin

Yahu
Vallahi yeter. Algılama sorunu mu var nedir.

Bunlar elinde olsa tüm kk yi pkk li ilan eder. Şaka gibi ya.

Allah korusun bu zihniyetten.
Yahu niye gocunupta cevap veriyosunuz kimse size PKK lisiniz demedi ki yoksa dedide mi benmi göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…