Demirtaş iyice haddini aştı...

Ankara olayından beri mesajları okuyorum da akp li olmayan herkes öyle ilan ediliyor. bu nasıl bir mantık anlamadım.
Tutturmuşlar bir kelime sürekli ''pkk yi cici göstermiyorsun'' diye. bir mesajda bile öyle diyene rastlamadım.

Konu sahibi kimsenin hdp yi ve pkk yi savunma gibi bir derdi yok. aynı partiden olmasak bile ikisinin de terör örgütü olduğunda hemfikiriz. başta yorumların da üslubun edepli olsaydı, herkes senin gibi hdp ye karşı yorum yazardı.

bu konuyu okuyunca beyazgriyi çözdüm.weissle efsaaaanın karışımı

Kimsenin beni sallamasına gerek yok. Anlattığımı biliyorum , kendimi biliyorum , bu bana yeter.
Adap öğretemem elbette bu çok zordur.
Ama beddua duyduğumda , üstelik yoğun bir beddua duyduğumda irkiliyorum.
Eğer varsa bir hesap , açarsın elini , yalnızken, aşk-ı muhabbet esnasında iletirsin ahını/duanı.

Burada böyle ardı arkası kesilmeyen bedduaya gerek yok.

Kk de hakaret edenler banlanmıyor muydu? Herkes elini kolunu sallayarak gezinmiş burada.
Bu bölümde siyasilere ve kurum/kuruluşlara edilen hakaretler ban sebebi, üyelerin birbirine söylediklerine ceza verilmiyor siyasette.

1sen herkes çıldırmış. Hakaret etmeden konusamiyorlar böyle bir şey yok. Kendilerine nasıl yakistiriyorlar anlamıyorum. ..

evet katil devlet sadece bu olayda değil polis tarafından öldürülen çocuğun annesini kitlelere yuhalatan katil devlet, döve döve öldürülen çocuğun katillerini salıveren katil devlet..
Hani yasin börüyü ve arkadaşlarını unuttun onlardan da bahsetsene biraz bahsette gerçekten insanı düşündüğünü anlayalım yazında ekskler var zannımca. Onlar kadar kim vahşice katledildi bu memlekette acaba

onları kimlerin katlettiğinden de bahset. Devlet yuhalatmış ya hani birinin anasını sizin bu katilleri yuhladığınızı hiç görmedik mesela

onları kimlerin katlettiğinden de bahset. Devlet yuhalatmış ya hani birinin anasını sizin bu katilleri yuhladığınızı hiç görmedik mesela
Ben onların haberlerini izleyince anası gibi benimde ciğerime ateş düştü içim yandı dehşete düştüm mazlum kendi hallerinde gencecik bedenler hainlerin ellerinde vahşice katledildi. Peki ya sizin yazdıklarınızdakiler ne için kimin için kendi istekleriyle gidip sonucu göze ala ala attılar kendilerini meydana bu ülke yeterince zarar gördü bu kadar da kör olmayın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…