• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demirtaş iyice haddini aştı...

Hala diyorum ben pkk yı aklamaya çalışan herkes pkk destekçisidşr... Ben kimseye sen böylesin demedim oda senin zanlarından biri.. Üzeribe alındınsa oda enin sorunun demekki sen öyle görüyorsun krndini:KK66:
Bak hele.. Bunlar da dahil mi?

CK6d43fWsAARRZN.jpg

Bunlara da beddua ediyor musun? Bahsettigin PKKnin eli kanli teroristlerini hapishanelerden Turkiyenin orta yerine salan, daglardan indirip davul zurna ile karsilayan, onlari dost bilip kendi ordusuna karsi sahit tutarak daglarda yillarca terorist pesinde kosmus yuzlerce kurmayimizi ordudan atan, hucrelere tikan, surunduren bu insanlara da beddua ediyor musun?

Yemiyor di mi?:-)

O zaman buraya gelip de ucuz kahramanlik yapmayacaksin. Her turlu teroristi bu ulkeye toplamis adamlarin yaninda avukatlik yapacaksan gelip de kkda evlerinden iki kelime yazmis diye milleti terorist, PKK destekcisi ilan edemezsin. Millet maskara eder seni.. Lafa degil, icraate bakilir cunki.

Beyaz gri az ônce msjim tam gelmedi bunlarin seviyesine inme ne anlatan boş! Herşeyi kendi anladıkları gibi birde saçma cevap veriyorlar PKK kendi kürt insanını öldürüyor kabullenmiyorlar asıl bizimle birlik olup ülkemize hep beraber hizmet etmeliyiz yoksa aksi takdirde kafirlerin ekmeğine yağ sürmüş oluyoruz...ama buna rağmen yok sizinle kardeş oluyoruz derlerse artık ne diyim yine iki tarafın canı yanacak yine patlamalarda can vericez gün beraberlik günüdür gün tüm TC. Vatandaşı PKK yı destekleyen leri lanetleme günüdür..umarım yine bu msjimi çarpitmazsiniz diye umut ediyorum!

Hukumet pkklıları haburda davullarla karsılatıp terorist basıyla masaya otururken, demokrasi davullarıyla acılımlar yapılırken, terorist temsilcilerine meclis yolu acılırken de hukumeti ve pkk ile barıs surecini destekleyenleri, yani kendinizi lanetliyor muydunuz cınım?

Söylediklerim sizin sinirleri harbi bozmuş da bu kadar belli etmeyeydin kardeş! Sonra aciyorum size samimice yalan yok!yazık çok yazık o kadar kan döküldü umrunuzda değil ne zaman anlicaksiniz Acep.....
Canım sen neye kızdın biz hala anlamadık:KK53:
Bu kadesayı bende sevmem zaten de, PKK yı sevmez o.:KK45: Başka yerlerden vuralım:KK53:
Misal gıcıksın falan diyelim:KK53:Olma mıo_O

[QUsa, post: 43043329, member: 180626"]Tamam vurma öldüm:KK53:

Rutbem senin için gelsin :KK200:[/QUOTE]
Ne enteresansiniz harbi kafa buluyosun çocuklarla mi yazişiyoruz nedir ki şimdi ki çocuklar akıllı ama neyse

Saraylim Saraylim ve _MedceziR_ _MedceziR_ :KK53: Ciddi ciddi cevap vermişiniz:KK14:
Sinirlerinize hayran kaldım:KK53:
DAha yeni uyandim, sinirler simdilik saglam.. E bunlarin gozune gozune sokmazsan becerdiklerini, bunlar durmadan atip tutar boyle.. Herkesden balik hafizali olmalarini bekliyorlar ne hikmetse..:KK45:

DAha yeni uyandim, sinirler simdilik saglam.. E bunlarin gozune gozune sokmazsan becerdiklerini, bunlar durmadan atip tutar boyle.. Herkesden balik hafizali olmalarini bekliyorlar ne hikmetse..:KK45:
Hiçbirimiz cevap verme gücü bulamamıştık sabah beri gülmekten ve beddua yemekten :KK53:Mesajını görünce bir afalladım:confused:Konuyu bile unutmuşuz:KK70:Düşün çektiğimizi:KK70:

Hukumet pkklıları haburda davullarla karsılatıp terorist basıyla masaya otururken, demokrasi davullarıyla acılımlar yapılırken, terorist temsilcilerine meclis yolu acılırken de hukumeti ve pkk ile barıs surecini destekleyenleri, yani kendinizi lanetliyor muydunuz cınım?
Ya harbi asıl sizin kafalar uçmuş kardeşim uyu bence birincisi ben AKP li değilim bana bunu niye yazdım anlamadim alıntı yanlış. Herhalde... Ben sadece terörist ten PKK dan bahsediyorum birlik beraberlik kardeşlikten bahsediyorum ya diyorum ya sizlerle anlaşmak konuşmak mümkün değil ugrasamicam sizle hadi allaha kalmış işiniz kardeşlerim mmm! İnadına kardeşimsiniz ideolojimiz ne olursa olsun kardeş kalicaz bölünmicez hep beraber yaşicaz beni anlamaniz ümidiyle inşallah bak beddua değil dua bunu da konuşun aranızda ama kafaniz uyanıkken sonra abuk subuk carpitip alay edip konuşuyor sunuz kendi kendinize aaaa bize pkkli dedi terörist dedi diye saçmaliyorsunuz...

Şimdi ben o güzel sesimle oynatmaya az kaldı doktorum nerde şarkısını da söylerdim ama bugün doktor travması yaşayanların psikolojisini bozmak istemem:KK70::KK70:
Bu gece bu topikte çok güldüm hala gülüyorum

Allah ağlatmasın hiç birimizi Amin.

Şimdi ben o güzel sesimle oynatmaya az kaldı doktorum nerde şarkısını da söylerdim ama bugün doktor travması yaşayanların psikolojisini bozmak istemem:KK70::KK70:
Yok bugün 2. Doktor vakası hepimizi komaya sokar:KK53:
Şabanoğluşaban yeterli geldi:KK70:

Back
X