ya okadar karışıkki hdp ye oy verenler chp den olan arkadaşlarla konuştuğumda akp ye tepki olarak veriyor..senin yazdıkların var birde,halkta bilmiyorki bir şey
canım chp nin yoğun olduğu bir yerdeyim ama sorduğumda hdp ye verecek çok fazla..senin dediğin gibi akp nin işine yarayacaksa neden vereceklerki oylarınıBugunku hdp Izmir mitingi bu tepkinin gostergesi Misal.Ben bu kadar yogun bir katilim beklemiyordum.Sasirdim.
asamadılar düşün istemeynler dış etkenler var demekki,Başkan Apo he
Gebertmediler zamanında şunu ahhh
Huzurlarınızda HDP!
asamadılar düşün istemeynler dış etkenler var demekki,
Sohbetinizde izinsiz araya girdim,bağışlayın,fakat gözardı edilen bazı şeyleri hatırlatmak istiyorum. Öncelikle hangi fikri savunursa savunsun her kesimin mecliste temsil edilmeye Hakkı var. Bunu engelleyen her kim ise faşizme hizmet eder.işte sorun bu biz onları dışladıkça onlar dağa çıkmıyor onlar saçma sapan bir yalan uğruna dağa çıkıyorlar.bunun dışlamakla ilgisi yok asla.
ben hdp ye güvenmem liderimiz apo diyen bir parti benim için askari öldüren teröristten farksızdır ve ayrıca eminim ki hdp barajı geçerse akp ile koalisyon yapar ve en büyük korkum da bu zaten.bu iki parti ülkeyi felakete sürükleyecek ve biz hiçbir şey yapamayacağız.hatta çoktan anlaşmış bile olabilirler.
hdp nin barıştan yana olmadığı öyle belli ki söylemleri,konuşmalarının altından verdikleri mesejlar öyle açık ki.
evet ben bu partiden korkuyorum.ve tam aksine senin gibi düşünenlerin azınlık olduğunu düşünüyorum maalesef.
Sohbetinizde izinsiz araya girdim,bağışlayın,fakat gözardı edilen bazı şeyleri hatırlatmak istiyorum. Öncelikle hangi fikri savunursa savunsun her kesimin mecliste temsil edilmeye Hakkı var. Bunu engelleyen her kim ise faşizme hizmet eder.
Terörizm yasallaşmamış olan savaşlardır, devletlerin terörizmi ise meşru kabul edilir. PKK terör örgütü, TC devleti de aynı şiddetle terör yaptı, Kürtler arada sıkışmışken biz seyrettik, duymazdan geldik, hatta suçluluk duymamak için devletin en kuvvetli savunucusu olduk. Devlet nedir? Bir güvenlik sınırı içinde vergi ödeyen vatandaşlarının hukuki konforunu sağlamak için oluşturulmuş bir kurum değil mi? Şimdi siz devletin bekası için hepimiz kendimizi özgürlük bağımsızlık ve Geleceğimizi feda etmeliyiz mi diyorsunuz? Hepimizin temsil edilmediği yasama ve yargı görevi Yürütmenin hükmüne teslim olmuş bir devletin? Allah aşkına 12 Eylül diye sağın solun evladını birbirine Vurduran, yaşını büyütüp asan , daha yeni onlarca çocuğu genci öldürüp bankamatikleri kırdılar diyen temsilcilerin devletini mi? Kendinize gelin! Devlet biziz! Bankamatik bekçileri değil! PKK dır diyerek seçilmiş bir partiyi dışlayamazsınız. Dün engellenen radikal dinci(?)ler bugün iktidarda. (engellemenin dolaylı bir teşvik olduğunu unutmadan) bu devlete asker öldürene düşman olarak değil o askeri bu danışıklı dövüşte cepheye sürene hesap sorarak sahip çıkabiliriz. Devlet her günahıyla koruyacağınız bir katil mi, hırsız mı? Devlet çocuklarımızın güvenle geleceğe hazırlayabildiğimiz bir ortamı yaratmak zorunda olan, bize hizmet için varolan. Emeğimizi her durumda elimize veren Hükümetlerin icazet aldığı dış güçlerin oyuncağı mı? Biz kimiz, Kürt bizden değil mi?
Alevi bu ülkede yaşamıyor mu?
Ayrıca, iki halkın beğendiğim iki özelliği var, söylemezsem çatlarım. Türk halkı (kurtuluş savaşı Hariç ) Asırlarca kendisine yapılanı anlamazdan gelerek hayatta kalabilmiş bir millet, buna hayranlık duyuyorum, çünkü esas olan yaşayakalmak Olmalı.
Kürt halkı gördüğü Zulüm ve teşviklerle günümüzde direnme potansiyeli en yüksek millet, buna da hayranlık duyuyorum. Kobane' de verilen mücadele dış güçlerin desteğinden bağımsız da direnebildiklerini gösteriyor. Ayrıca eski CHP oyvereni olarak şimdi her Görevin bir de KADIN eşbaşkanı bulunan bir partiye HDP'ye sırf bunun için bile oyum helaldir. Dün birini gördüm siyah çarşaflı, erkek mi kadın mı bilemedim, kapkara bir hapishane, Biz kadınlara bu muameleyi reva görenin de Allah belasını verecek.
Sohbetinizde izinsiz araya girdim,bağışlayın,fakat gözardı edilen bazı şeyleri hatırlatmak istiyorum. Öncelikle hangi fikri savunursa savunsun her kesimin mecliste temsil edilmeye Hakkı var. Bunu engelleyen her kim ise faşizme hizmet eder.
Terörizm yasallaşmamış olan savaşlardır, devletlerin terörizmi ise meşru kabul edilir. PKK terör örgütü, TC devleti de aynı şiddetle terör yaptı, Kürtler arada sıkışmışken biz seyrettik, duymazdan geldik, hatta suçluluk duymamak için devletin en kuvvetli savunucusu olduk. Devlet nedir? Bir güvenlik sınırı içinde vergi ödeyen vatandaşlarının hukuki konforunu sağlamak için oluşturulmuş bir kurum değil mi? Şimdi siz devletin bekası için hepimiz kendimizi özgürlük bağımsızlık ve Geleceğimizi feda etmeliyiz mi diyorsunuz? Hepimizin temsil edilmediği yasama ve yargı görevi Yürütmenin hükmüne teslim olmuş bir devletin? Allah aşkına 12 Eylül diye sağın solun evladını birbirine Vurduran, yaşını büyütüp asan , daha yeni onlarca çocuğu genci öldürüp bankamatikleri kırdılar diyen temsilcilerin devletini mi? Kendinize gelin! Devlet biziz! Bankamatik bekçileri değil! PKK dır diyerek seçilmiş bir partiyi dışlayamazsınız. Dün engellenen radikal dinci(?)ler bugün iktidarda. (engellemenin dolaylı bir teşvik olduğunu unutmadan) bu devlete asker öldürene düşman olarak değil o askeri bu danışıklı dövüşte cepheye sürene hesap sorarak sahip çıkabiliriz. Devlet her günahıyla koruyacağınız bir katil mi, hırsız mı? Devlet çocuklarımızın güvenle geleceğe hazırlayabildiğimiz bir ortamı yaratmak zorunda olan, bize hizmet için varolan. Emeğimizi her durumda elimize veren Hükümetlerin icazet aldığı dış güçlerin oyuncağı mı? Biz kimiz, Kürt bizden değil mi?
Alevi bu ülkede yaşamıyor mu?
Ayrıca, iki halkın beğendiğim iki özelliği var, söylemezsem çatlarım. Türk halkı (kurtuluş savaşı Hariç ) Asırlarca kendisine yapılanı anlamazdan gelerek hayatta kalabilmiş bir millet, buna hayranlık duyuyorum, çünkü esas olan yaşayakalmak Olmalı.
Kürt halkı gördüğü Zulüm ve teşviklerle günümüzde direnme potansiyeli en yüksek millet, buna da hayranlık duyuyorum. Kobane' de verilen mücadele dış güçlerin desteğinden bağımsız da direnebildiklerini gösteriyor. Ayrıca eski CHP oyvereni olarak şimdi her Görevin bir de KADIN eşbaşkanı bulunan bir partiye HDP'ye sırf bunun için bile oyum helaldir. Dün birini gördüm siyah çarşaflı, erkek mi kadın mı bilemedim, kapkara bir hapishane, Biz kadınlara bu muameleyi reva görenin de Allah belasını verecek.
film gibi gülayhttp://www.atin.org/detail.asp?cmd=articledetail&articleid=497
http://www.atin.org/detail.asp?cmd=articledetail&articleid=157
bu sayfayı okursan neler olmuş neler olmamış öğrenebilirsin.
Öncelikle sunu söylemek istiyorum. Bu ülkede ülkesini çok seven ve gönülden bağlı Kürt vatandaşlarımız da var. apo denen kişiliğe burada Kürt halkını iyi temsil etti, önderi falan diyen bir arkadaş olmus. Ya Allah aşkına tek bir şey sorcam. Bu adam yakalandıktan hemen sonra, ben bir vatanseverim, istenirse ülkeme hizmet ederim diye yalvarmış biri. Ne önderliğinden hangi halkı iyi temsil ettiğinden bahsediliyor.
Hdp kurtleri değil, kendi gibi teröristleri temsil eden siyasi bir oluşumdur. Oy veren de destekleyen de gözümde öyledir.
Kürtleri falan temsil edemezler. Öyle olsa Yasin Börü'yü ve diğer Kürt gençleri de temsil ederlerdi değil mi? Hikayeye gerek yok, herşey ortada.
Ve son olarak, bunlar isterse meclisin ortasına kamplarini kursunlar,grevlerini yapsınlar.(en iyi yaptıkları şey)
BU ÜLKEYİ BÖLEMEDİLER,BÖLEMEYECEKLER DE!!!
Öncelikle sunu söylemek istiyorum. Bu ülkede ülkesini çok seven ve gönülden bağlı Kürt vatandaşlarımız da var. apo denen kişiliğe burada Kürt halkını iyi temsil etti, önderi falan diyen bir arkadaş olmus. Ya Allah aşkına tek bir şey sorcam. Bu adam yakalandıktan hemen sonra, ben bir vatanseverim, istenirse ülkeme hizmet ederim diye yalvarmış biri. Ne önderliğinden hangi halkı iyi temsil ettiğinden bahsediliyor.
Hdp kurtleri değil, kendi gibi teröristleri temsil eden siyasi bir oluşumdur. Oy veren de destekleyen de gözümde öyledir.
Kürtleri falan temsil edemezler. Öyle olsa Yasin Börü'yü ve diğer Kürt gençleri de temsil ederlerdi değil mi? Hikayeye gerek yok, herşey ortada.
Ve son olarak, bunlar isterse meclisin ortasına kamplarini kursunlar,grevlerini yapsınlar.(en iyi yaptıkları şey)
BU ÜLKEYİ BÖLEMEDİLER,BÖLEMEYECEKLER DE!!!
rkadaşım sadece kürt vatandaşlar oy vermiyorki,kürtleri temsil etmediğide bir gerçek,siyaset dedğim,iz,boş vaad ve yalandan ibaret değimi,akp ye oy veren kürtler,chp ye oy veren kürtler mhp ye oy veren kürtler var,hdp yede oy veren kürtler var ..akp sayesinde bu günlere geldiler,korkunun ecele faydası yok,zaten oy aaoranı şu an yüzde 10 hata yaptığı zaman o oy oranı düşecektir..zamana bırakıp görmekte fayda var..akp de masum bir parti değil..terör olayında teröristler kadar devletide suçlamalıyız..koskoca türk ordusu pkk ilemi baş edemedi!İşlerine nasıl gelirse o tarafa çekiyorlar.
Çıkıp biz teröristleri destekliyoruz diyemiyorlar , kürtler bizden değil mi diye mağdur edebiyatına sığınıyorlar.
Yasin börü de dediğin gibi Kürt idi. Yine kim öldürdü onu? Kim attı balkonlardan,kim bıçakladı? Kim arabayla üzerlerinden geçti?
Bu çocuğun hakkını kim savunacak?
Pkk ile kürtler direniyormuş. Ancak kendileri inanır bu yalanlara.
Apoyu daga cikaran sistemSizin gibi düşünmüyorum
AKP 400 millet vekili istiyor kilit parti HDP
MHP bin seçmeni bellidir kısmen AKP ve CHP ye kaysada yaklaşık %13-14 civarıdır
Keza CHP de öyle
Ve insanlar yeni bir nefes arıyorlar
Apo ya gelince bence apoyu dağa çıkaran sistem apodan daha suçludur
akp den daha fazla ne yapabilir hdp hiç bir şey bunu görmenizi isterim..İşlerine nasıl gelirse o tarafa çekiyorlar.
Çıkıp biz teröristleri destekliyoruz diyemiyorlar , kürtler bizden değil mi diye mağdur edebiyatına sığınıyorlar.
Yasin börü de dediğin gibi Kürt idi. Yine kim öldürdü onu? Kim attı balkonlardan,kim bıçakladı? Kim arabayla üzerlerinden geçti?
Bu çocuğun hakkını kim savunacak?
Pkk ile kürtler direniyormuş. Ancak kendileri inanır bu yalanlara.
canım vdebu gibi düşünüyorum korkmuyorum..neden korkayımki hdp den akp bu güne taşıdı her yaptıklarını sindirmedikmi..sindirmek durumundayız..düne kadar dağ tepesindeydi şimdide mecliste olacak demekki..Apoyu daga cikaran sistem
Apo zaten omrunu kurt halkinin ozgurlugune adamis bir lider
Pkk akp ile doğmadı.akp den daha fazla ne yapabilir hdp hiç bir şey bunu görmenizi isterim..
askerlik yan gelip yatma yeri değildir deyip,paralı askerliğs tekrar izin veren..sadece fakirin çocuğunu silah önüne atan kim!bundan daha fazlamı zarar verecek hdp
çözüm süreci diyen kim..benimde kardeşim askerlik yaptı bende korku ile yaşadım..pkk bu güne nasıl geldi başa çıkamadımı devleti azamPkk akp ile doğmadı.
Pkknın '' sadece '' Akp hükümeti ile bir amacı olsaydı onlar başa geldiğinde eylemlerine başlamış olurlardı.
Pkk hükümette kim olursa olsun var olan bir olusum.
Onların derdi hükümet değil onların derdi ''devlet''.
Bunu görmeyecek kadar genç değil hicbirimizin yaşı.
Ayrıca ben bir haksızlığa karşı koymak için başka bir haksızlığa arka cıkamam.
Eğer haksızlıklara, adaletsizliğe , hukuksuzluğa karşıysam her zaman öyle olmam gerekir.
bir akpli arkadaş yazmış darbe anlayışı diye..zaten akp de aynını yapmadımı çaoğunluk kimse sözünü kanunu geçirdi..akp diğerlerinden dahamı masum aslA değil..Pkk akp ile doğmadı.
Pkknın '' sadece '' Akp hükümeti ile bir amacı olsaydı onlar başa geldiğinde eylemlerine başlamış olurlardı.
Pkk hükümette kim olursa olsun var olan bir olusum.
Onların derdi hükümet değil onların derdi ''devlet''.
Bunu görmeyecek kadar genç değil hicbirimizin yaşı.
Ayrıca ben bir haksızlığa karşı koymak için başka bir haksızlığa arka cıkamam.
Eğer haksızlıklara, adaletsizliğe , hukuksuzluğa karşıysam her zaman öyle olmam gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?