sen benden daha fazla eğtimlisin kadsa sen cevap verirmisin terör neden bitmedi,neden fakir fukaranın oğlu şehit oldu,tansu çillerin oğlu beykozda yaptı askerliğini tansu çiller el sallarmış oğluna anlatıyordu birdeBeni nolur yanlış anlama seni çok da severim ama bazen ne anlatmak istediğini ya da neyi desteklediğini çözemiyorum.Hatta şu topikte çözemedigim iki kişi var biri sensin. O yüzden çoğu zaman msjlarina ne cevap vereceğimi bile şaşırıyorum.
Fakirlik ile terorizmin ne ilgisi var.
terörizm neden bitmedi..güneydoğu ve doğuda göçüyor en nihayetinde benim ailem karadeniden 60 ların sonunda göçmüş,ama karadenizde ikamet ettiğinden bunu göremeyebilirsin..Biz sayfalardir boşuna yazmışız demek ki Bu hikayeye inanilip gerçekmis gibi gösterildiğine göre.
k.denizde ya da iç Anadolu'da eğitim olanağı çok ya haklısın. Şu hikayelere hala itimat edenler var inanılmaz.
ya o dağa çıkan gençlerin hikayelerine hiç bakmadınmı,kandırılmışlar güzel şeyler için ama inememişler..orada gördükleri korkunç şeylermiş..tecavüz,uyuşturucu ve he rtürlü iğrençlikBiz sayfalardir boşuna yazmışız demek ki Bu hikayeye inanilip gerçekmis gibi gösterildiğine göre.
k.denizde ya da iç Anadolu'da eğitim olanağı çok ya haklısın. Şu hikayelere hala itimat edenler var inanılmaz.
tok açın hal,ni görmedikten sonra bu olaylar bitmez..rte sarayı ankaranın ghöbeğine değil güneydoğuya yapsaydı ozaman..Biz sayfalardir boşuna yazmışız demek ki Bu hikayeye inanilip gerçekmis gibi gösterildiğine göre.
Tamam işte bunu yapan kim? PKKya o dağa çıkan gençlerin hikayelerine hiç bakmadınmı,kandırılmışlar güzel şeyler için ama inememişler..orada gördükleri korkunç şeylermiş..tecavüz,uyuşturucu ve he rtürlü iğrençlik
vallahi kadesa bu bölüme gelip terörist sempatizanlarını görünce ölmek istiyorumBiraz daha yazışarsak delirecem
Adamlar baraji geçemez isek yer yerinden oynayacak diye tehditler yağdırIyor m illet magdur edebiyatı yapıyor.
Fakirlermis de o yüzden dağa cikmislar tüh yazık çok üzüldüm şimdi. he emin ol oyle.
Tehdit politikası güden terör partisi savunuluyor ölöleceğim
siz hic sehitlige gidip annenizin goz yasini silmek zorunda kaldınız mi, ben kaldım! Ve bu yüzden zavalli kandirilmis bi care Pıtırcık teröristlerin hikayelerine Karnım tok!
Tamam işte bunu yapan kim? PKK
Pkk nın başı kim? APO
Apo yu başkanı olarak gören kim? HDP
Kürtleri hdp ile bağdaştırarak oy potansiyeli sağlamaya çalışıyorlar. Bu hikayeye inanan da var hani bizim şoka girme nedenimiz bu.
her oy,bir kurşun!Annemin bir öğrencisi şehit oldu elinde büyüttugu gencecik bir fidan. Ölüsu geldi çocuğun.
Kim vurdu bu çocuğu o zavalli kandirilmis teroristler. Hadi bu hikayeyi gelin anneme anlatın bi zahmet.hala içi yanıyor yavrum gitti diye ağlıyor evinin önünden geçemiyor. Çocuğun annesi zaten perişan.
Hdp ye verilen her oy o çocukların kemiklerini sizlatacak.
Terör böyle mi bitecek onlar meclise girip liderleri Apo'nun dediğini yaptıkça mi azalacak terör.adamlar tehdit politikasi yapiyor bizim millet uyuyor.
kadaecım apo neden dürülmedi abdBiraz daha yazışarsak delirecem
Adamlar baraji geçemez isek yer yerinden oynayacak diye tehditler yağdırIyor m illet magdur edebiyatı yapıyor.
Fakirlermis de o yüzden dağa cikmislar tüh yazık çok üzüldüm şimdi. he emin ol oyle.
Tehdit politikası güden terör partisi savunuluyor ölöleceğim
siz hic sehitlige gidip annenizin goz yasini silmek zorunda kaldınız mi, ben kaldım! Ve bu yüzden zavalli kandirilmis bi care Pıtırcık teröristlerin hikayelerine Karnım tok!
canım kandırılsa çıkardı,pkk gibi bir örgüt olsa çıkardı..coğrafi olarak daha farlı bir konumda..pkk yı devletten sorun!Karadeniz en çok göç veren bölgelerden biri. Oradaki gençler niye dağa çıkmıyor? hem fiziksel olarak da yatkın oldukça dağlık bir bölge...
Mağdur edebiyatı yapılmaktan vazgeçilsin artık tek acı çeken ırk onlar değiller...
Kanmışlar çaresizlikmiş niye o zaman toprak ağaları var oralarda onlar neden zengin onlara niye baş kaldırmamışlar, niye töre adı altında kardeş kardeşi kırmış niye fırsat vermişler, sömürtmüşler kendilerini...
bende nasib olursa evladımı göndereceğim askere..para basacak dururmumuz yok.lütfen terörü devlete sor,senin halkını kardeşi kardeşe vurdurtmuş kendi halkına tecavüz etmiş apoya abd nasıl midehale edebiliyorAncak böyle basit ve güzel anlatilablirdi. Sağ ol.
halkın sorguluyormu,halkın cemaatlere yönelmemişmi,kırsal kesimlerdekiler açmı,ünüversite mezunu arkadaş bana yandaşçılık normal diyor ve dindarAncak böyle basit ve güzel anlatilablirdi. Sağ ol.
canım kandırılsa çıkardı,pkk gibi bir örgüt olsa çıkardı..coğrafi olarak daha farlı bir konumda..pkk yı devletten sorun!
canım sempatizan değil akp ye oy verenler gibi sadece onlarda sempatizan değilvallahi kadesa bu bölüme gelip terörist sempatizanlarını görünce ölmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?