Sende mi lider olduğunu düşünenlerdensin allah şaşırdımApoyu daga cikaran sistem
Apo zaten omrunu kurt halkinin ozgurlugune adamis bir lider
Hdp den korkmuyorum tiksiniyorum. Zira terorist benim gozumde insan bile değilcanım vdebu gibi düşünüyorum korkmuyorum..neden korkayımki hdp den akp bu güne taşıdı her yaptıklarını sindirmedikmi..sindirmek durumundayız..düne kadar dağ tepesindeydi şimdide mecliste olacak demekki..
sinirden yazmıştır..millet neleri sindireceğini saşırdı artık kızma benceSende mi lider olduğunu düşünenlerdensin allah şaşırdım
Sana şaban vari yorum yakışır takma sen muhatabın değilsin işine bak
Ah canım benimSende mi lider olduğunu düşünenlerdensin allah şaşırdım
Sana şaban vari yorum yakışır takma sen muhatabın değilsin işine bak
çözüm süreci diyen kim..benimde kardeşim askerlik yaptı bende korku ile yaşadım..pkk bu güne nasıl geldi başa çıkamadımı devleti azam
Sinirden yazmadim cryptic gayet sakinim. Teroristi destekleyenlerle fikir alisverisine girecek degilim tabi ki dalga gececegimsinirden yazmıştır..millet neleri sindireceğini saşırdı artık kızma bence
canım askerliği para karşılığı yapmaya izin verenler?orada diğer insanın yaşama fırsatı sansa kalmıyo,bu kanda kimlerin eli varHdp den korkmuyorum tiksiniyorum. Zira terorist benim gozumde insan bile değil
biz sindirmekten başka ne yapabiliriz,diğer yüzde 50 yiz olanları seyretmekten başka ne yapabilirizkiCryptic bu çözüm sürecine girersem çıkamam.
Zira terörin neredeyse sıfıra indiği zamanlar oldu , bunu tırmandıranlar var içimizde.
Ben akp'yi savunmuyorum farkındaysan.
Ben haksızlıklar karısında durmak adı altında başka bir haksızlığa destek cıkmanın iki yüzlülüğüne dikkat cekiyorum.
Akpyi savunan kim? Akpye hirsimdan da gidip bebek katiline oy verecek degilim. Madem Akp guclu olmasin verelim Chpye oylari daha cok sandalyesi olsun Hdp nedir ya?canım askerliği para karşılığı yapmaya izin verenler?orada diğer insanın yaşama fırsatı sansa kalmıyo,bu kanda kimlerin eli var
yapacak bir şey yok,Akpyi savunan kim? Akpye hirsimdan da gidip bebek katiline oy verecek degilim. Madem Akp guclu olmasin verelim Chpye oylari daha cok sandalyesi olsun Hdp nedir ya?
Faşizm ve ben hahahaha :) inanın kahkaha attim hatta aynı zamanda üzüldüm çünkü msjimi alintilamis ama ne demek istediğimi asla anlamamissiniz.Sohbetinizde izinsiz araya girdim,bağışlayın,fakat gözardı edilen bazı şeyleri hatırlatmak istiyorum. Öncelikle hangi fikri savunursa savunsun her kesimin mecliste temsil edilmeye Hakkı var. Bunu engelleyen her kim ise faşizme hizmet eder.
Terörizm yasallaşmamış olan savaşlardır, devletlerin terörizmi ise meşru kabul edilir. PKK terör örgütü, TC devleti de aynı şiddetle terör yaptı, Kürtler arada sıkışmışken biz seyrettik, duymazdan geldik, hatta suçluluk duymamak için devletin en kuvvetli savunucusu olduk. Devlet nedir? Bir güvenlik sınırı içinde vergi ödeyen vatandaşlarının hukuki konforunu sağlamak için oluşturulmuş bir kurum değil mi? Şimdi siz devletin bekası için hepimiz kendimizi özgürlük bağımsızlık ve Geleceğimizi feda etmeliyiz mi diyorsunuz? Hepimizin temsil edilmediği yasama ve yargı görevi Yürütmenin hükmüne teslim olmuş bir devletin? Allah aşkına 12 Eylül diye sağın solun evladını birbirine Vurduran, yaşını büyütüp asan , daha yeni onlarca çocuğu genci öldürüp bankamatikleri kırdılar diyen temsilcilerin devletini mi? Kendinize gelin! Devlet biziz! Bankamatik bekçileri değil! PKK dır diyerek seçilmiş bir partiyi dışlayamazsınız. Dün engellenen radikal dinci(?)ler bugün iktidarda. (engellemenin dolaylı bir teşvik olduğunu unutmadan) bu devlete asker öldürene düşman olarak değil o askeri bu danışıklı dövüşte cepheye sürene hesap sorarak sahip çıkabiliriz. Devlet her günahıyla koruyacağınız bir katil mi, hırsız mı? Devlet çocuklarımızın güvenle geleceğe hazırlayabildiğimiz bir ortamı yaratmak zorunda olan, bize hizmet için varolan. Emeğimizi her durumda elimize veren Hükümetlerin icazet aldığı dış güçlerin oyuncağı mı? Biz kimiz, Kürt bizden değil mi?
Alevi bu ülkede yaşamıyor mu?
Ayrıca, iki halkın beğendiğim iki özelliği var, söylemezsem çatlarım. Türk halkı (kurtuluş savaşı Hariç ) Asırlarca kendisine yapılanı anlamazdan gelerek hayatta kalabilmiş bir millet, buna hayranlık duyuyorum, çünkü esas olan yaşayakalmak Olmalı.
Kürt halkı gördüğü Zulüm ve teşviklerle günümüzde direnme potansiyeli en yüksek millet, buna da hayranlık duyuyorum. Kobane' de verilen mücadele dış güçlerin desteğinden bağımsız da direnebildiklerini gösteriyor. Ayrıca eski CHP oyvereni olarak şimdi her Görevin bir de KADIN eşbaşkanı bulunan bir partiye HDP'ye sırf bunun için bile oyum helaldir. Dün birini gördüm siyah çarşaflı, erkek mi kadın mı bilemedim, kapkara bir hapishane, Biz kadınlara bu muameleyi reva görenin de Allah belasını verecek.
Beni nolur yanlış anlama seni çok da severim ama bazen ne anlatmak istediğini ya da neyi desteklediğini çözemiyorum.Hatta şu topikte çözemedigim iki kişi var biri sensin. O yüzden çoğu zaman msjlarina ne cevap vereceğimi bile şaşırıyorum.fakir doğmak suç!fakirsen silah elinde olur yada silahın önünde durursun
sence yokmu kadesa,oradaki gençler neden dağa çıkıyor,eğtim iş ekmek yokBeni nolur yanlış anlama seni çok da severim ama bazen ne anlatmak istediğini ya da neyi desteklediğini çözemiyorum.Hatta şu topikte çözemedigim iki kişi var biri sensin. O yüzden çoğu zaman msjlarina ne cevap vereceğimi bile şaşırıyorum.
Fakirlik ile terorizmin ne ilgisi var.
benim evladımda büyüdüğünde askere gidecek neden terörizmi savunayımki,kılıçlar oğlu dün yada evvelki akşam hdp mecilste olsunmu sorusuna olsun dedi..10 de on dağda olacağına mecliste olsun mecliste kimin ne olduğuna garanti verebiliyormuyuz..bak insanların içinde ne garezler varmışki şu an ordu bu haldeBeni nolur yanlış anlama seni çok da severim ama bazen ne anlatmak istediğini ya da neyi desteklediğini çözemiyorum.Hatta şu topikte çözemedigim iki kişi var biri sensin. O yüzden çoğu zaman msjlarina ne cevap vereceğimi bile şaşırıyorum.
Fakirlik ile terorizmin ne ilgisi var.
Biz sayfalardir boşuna yazmışız demek ki Bu hikayeye inanilip gerçekmis gibi gösterildiğine göre.cryptic .!.:sence yokmu kadesa,oradaki gençler neden dağa çıkıyor,eğtim iş ekmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?