Demirtaş: Başkan Apo'nun emeğini iktidara taşıyıp, Türkiye'yi değiştireceğiz

Hdp den korkmuyorum tiksiniyorum. Zira terorist benim gozumde insan bile değil

Sende mi lider olduğunu düşünenlerdensin allah şaşırdım
Sana şaban vari yorum yakışır takma sen muhatabın değilsin işine bak
sinirden yazmıştır..millet neleri sindireceğini saşırdı artık kızma bence

çözüm süreci diyen kim..benimde kardeşim askerlik yaptı bende korku ile yaşadım..pkk bu güne nasıl geldi başa çıkamadımı devleti azam

Cryptic bu çözüm sürecine girersem çıkamam.
Zira terörin neredeyse sıfıra indiği zamanlar oldu , bunu tırmandıranlar var içimizde.

Ben akp'yi savunmuyorum farkındaysan.

Ben haksızlıklar karısında durmak adı altında başka bir haksızlığa destek cıkmanın iki yüzlülüğüne dikkat cekiyorum.

fakir doğmak suç!fakirsen silah elinde olur yada silahın önünde durursun

biz sindirmekten başka ne yapabiliriz,diğer yüzde 50 yiz olanları seyretmekten başka ne yapabilirizki

canım askerliği para karşılığı yapmaya izin verenler?orada diğer insanın yaşama fırsatı sansa kalmıyo,bu kanda kimlerin eli var
Akpyi savunan kim? Akpye hirsimdan da gidip bebek katiline oy verecek degilim. Madem Akp guclu olmasin verelim Chpye oylari daha cok sandalyesi olsun Hdp nedir ya?

çözüm süreci hiç olmamıştı desenizşimdi hdp ile masaya oturursa çözüm süreci yolda düştü diyebilecekmi acaba

Davutoğlu: Çözüm süreci beyanname matbaaya giderken düştü

19/04/2015 11:13
A+ A-
Başbakan Davutoğlu, seçim beyannamesinde neden çözüm sürecine dair bir bölümün olmadığını açıkladı. Davutoğlu, "Beyanname dijital ortamda metin baskıya gönderilirken bazı kaymalar olmuş, bir iki sayfa düşmüş. Onlar eklenerek beyanname tekrar baskıya gönderilecek" dedi.

Faşizm ve ben hahahaha :) inanın kahkaha attim hatta aynı zamanda üzüldüm çünkü msjimi alintilamis ama ne demek istediğimi asla anlamamissiniz.

Ayrıca Türk ler kurtuluş savaşı hariç yaşamak için herseye boyun eğen bir ırk Kürtler ise direniş ruhunu taşıyan bir millet öyle mi? Hımm. ..

Yorum bile yapamıyorum daha doğrusu burada da sevdiğim kurt kökenli arkadaşlarım var onlar alınmasın diye susuyorum. Kendinize gelin burada Kürt milliyetçiliği yaparken Türkleri aşağılayıcı cümleler kurup fasizmden hiç bahsetmeyin.bu iki yüzlü anlayış beni bitiriyor zaten.

Hdp ye oyunuz helal olabilir benim de bu ülke vatandaşı olarak en ufak hakkım var ise bin kez haram olsun.

fakir doğmak suç!fakirsen silah elinde olur yada silahın önünde durursun
Beni nolur yanlış anlama seni çok da severim ama bazen ne anlatmak istediğini ya da neyi desteklediğini çözemiyorum.Hatta şu topikte çözemedigim iki kişi var biri sensin. O yüzden çoğu zaman msjlarina ne cevap vereceğimi bile şaşırıyorum.

Fakirlik ile terorizmin ne ilgisi var.

Başkan apo ifadeye bak bebek katili apo başkan olmuş hala bu partiye oy verecek olan var mı acaba Allah bu hainlere fırsat vermesin inşallah

Ne derece tarih bilginiz var bilmiyorum ama taaa Orta Asya Turklerinden baslayarak tarihcemizi bi arastirin derim. Zira Turkler hangi donemde olurlarsa olsunlar ne zaman ozgurluklerini tehdit edebilecek bi durumla karsilastiklarinda gerekirse bulunduklari yeri terketmisler ve ozgurluklerini kaybetmemislerdir. Sirf ozgurluk icin de hicbir zaman hicbir milletin haklarina tecavuz edip cocuk katili olmamislardir!

sence yokmu kadesa,oradaki gençler neden dağa çıkıyor,eğtim iş ekmek yok

benim evladımda büyüdüğünde askere gidecek neden terörizmi savunayımki,kılıçlar oğlu dün yada evvelki akşam hdp mecilste olsunmu sorusuna olsun dedi..10 de on dağda olacağına mecliste olsun mecliste kimin ne olduğuna garanti verebiliyormuyuz..bak insanların içinde ne garezler varmışki şu an ordu bu halde

cryptic .!.:
sence yokmu kadesa,oradaki gençler neden dağa çıkıyor,eğtim iş ekmek yok
Biz sayfalardir boşuna yazmışız demek ki Bu hikayeye inanilip gerçekmis gibi gösterildiğine göre.

k.denizde ya da iç Anadolu'da eğitim olanağı çok ya haklısın. Şu hikayelere hala itimat edenler var inanılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…