Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Damla olanları kesinlikle mamasına damlatmamak gerekymuş ye biliyorum. Ben toz olanını yemeğine katıyodum o katılabiliyo. Ama yine de kustu.Ben saglik ocaginin verdigini kullaniyorun mamasina damlatiyorum veya kasikla oyun oynar gibi veriyorum farketmeden iciyo bir sorun olmadi yanı bir ara vitasanol diye bir damla kullandim onu cok zorlandim ayni kusma falan olunca saglik ocagindan alip kullandim bir sorun olamdi simdiye kadar bizde kan damlasini icerken cok zorlaniyoruz kusuyor ne zman versem
Bazen düşünüyorum vermesem çok olumduz etkileri olur mu acaba diye.. Çünkü verince de midesinde ne var ne yoksa çıkarıyo. Napcmı çaşırdım ya of ne kadar zorDamla olanları kesinlikle mamasına damlatmamak gerekymuş ye biliyorum. Ben toz olanını yemeğine katıyodum o katılabiliyo. Ama yine de kustu.
Onu bilmiyorum bana hemsire cok zorlarsa arada mamasina damlat demisti bende saten cok fazla damlatmiyorum arada damlatiyoru bazen genelde kasikla oynatarak veriyorum simdi biraz biraz alisti fazla zorlamiyor artik verebiliyorum vermemezlik yapmayin bence ilerde cok sorunlari olabiliyormus yine doktorunuzla konususun ona gire vermemezlik yapin bana doktor demisti gun arasinda ver mamadan 1 saat sonra falan kan damlasinada aynısını demisti ama kan damlasin da bi degisiklik olmadi yine kusuyo zorlaniyo icerken.Damla olanları kesinlikle mamasına damlatmamak gerekymuş ye biliyorum. Ben toz olanını yemeğine katıyodum o katılabiliyo. Ama yine de kustu.
Doktora danıştık. 8.aya kadar vermeyin o zamn dedi. Ama yine de tedrgnm vermedğm için. Şimdi şöyle bi durum da var. Ben kan ilacına başlamadan bi hafta önce yumurta sarısı vermeye başlamştım. İlk günlerde gayet güzel yedi bi problem olmadı. Ama sonra kan ilacına da başladım. İkisi bir arada olmuş oldu. Yumurtadanmı acaba kustu diye de düşünmeye başladım.Onu bilmiyorum bana hemsire cok zorlarsa arada mamasina damlat demisti bende saten cok fazla damlatmiyorum arada damlatiyoru bazen genelde kasikla oynatarak veriyorum simdi biraz biraz alisti fazla zorlamiyor artik verebiliyorum vermemezlik yapmayin bence ilerde cok sorunlari olabiliyormus yine doktorunuzla konususun ona gire vermemezlik yapin bana doktor demisti gun arasinda ver mamadan 1 saat sonra falan kan damlasinada aynısını demisti ama kan damlasin da bi degisiklik olmadi yine kusuyo zorlaniyo icerken.
Valla bebeklere de yazık ben hamileyim dr bana da yazdı ama ben de kullanamadim . Meleklerinjzi sağlıkla sıhhatle büyütün inşallahBebeğim 6 aylık. Demir damlasını veremiyorum. Damlanın tadından nefret ediyor. Ardından kusarak çıkaryr. Doktora gttk toz halinde bi marka önerdi aldık. İki gün kullandıktan sonra 3.gün gün boyu kustu. Ne yapacağmı şaşırdm. Siz napyosunuz kızlar yardm edin
Baya olmuş bakmayalı yazamadım. Aslında ikinci aldığmz toz şeklinde olanın tadı yok. Çorbasına katıp veryrdum anlamıyodu bile. Ama sonra kusarak çıkarıyo. Sanırım vücudu istemiyo anlamadmki. Doktor da 8 aylık olunca tekrar başla o zamana kadar bekle demşti. 8 aylık oldu bile. Korkyrum tekrar başlamaya valla. Bi de tek büyütyrum bebeğimi. Babası işte oluyo. Ben de izindeyim bakalım nası olcksidefer damlayi tavsiye ederim. tadi gayet guzel ve en tolere edilebilir demir ilaclarindan biri. aksatmadan kullanmaya calisin derim cunku demir depolari tukenebiliyor bebeklerde
Bebeğim 6 aylık. Demir damlasını veremiyorum. Damlanın tadından nefret ediyor. Ardından kusarak çıkaryr. Doktora gttk toz halinde bi marka önerdi aldık. İki gün kullandıktan sonra 3.gün gün boyu kustu. Ne yapacağmı şaşırdm. Siz napyosunuz kızlar yardm edin
hem tadı kötü hemde koruyucu var içinde nasıl kullanıyorsunuzSidefer demir damlası tek gecerim
Aynı ilaç mi acaba sideferin tadı kötü değil ayrıca ben prof tavsiyesi ile kullandim ve çok memnun kaldimhem tadı kötü hemde koruyucu var içinde nasıl kullanıyorsunuz