- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
ya sorma böcüğüm. hemde kastamonuda. oğluşumun acemi birliğide orası. allah rahmet eylesin. ateş düştüğü yeri yakıyor.
bende az önce sağlık ocağından geldim. tansiyonum yine yüksek çıktı. bolca kan aldılar. yarın öğleden sonra neticeler gelecek. birde o zaman gideceğim. allahtan sağlık ocağı bizim sitenin bitişiği. 2 dakika bile sürmüyor gidişim. evimin yeri gerçekten çok güzelde evim iyi değil işte.
vallahi irnayı bende merak eder oldum. facede de göremiyorum. yeşilim sabah oradaydı bir ara. esmeride gördüm. böcüğüm sende üye olsana. isminle girmen şart değil. yine uğur böceği diyede üye olabilirsin. esmer güzelim öyle yapmış. en azından burada göremediğimiz zaman orada bulalım seni.
kendine iyi bak canım, öpüyorum.
geldim geldiim,,
ay ne yazacağımı kestiremiyom ,duygu gelmiş hoşgeldin bebem,çook gecmiş olsun kazalar hırzıslık zor günler gecirmişsin allah bir daha göstermesin,bizler en azından kendimden eminim bu topikten başka yere hiç yazmıyorum tatlım,onuda bir kaçgünde bir giriyorum,rahatsızım oturamıyorum inan ayakta yazıyorum bu yazıyı bile,ama bu topikte bulunan tüm arkadaşlar kendi aramızda devamlı sorduk,ee seninde buraya devamlı uğradığın için görürüsün diye düşündük,birde acaba evlenince eşi izin vermiyorsa diyede düşündüm,neyse canısı geldinyaa önemli olan bu,karşılıklı hatalar var tabi kendi adıma söyleyim özelden sorabilirdim,sende bizi affet,düşünemedik.msn yi bende acmıyorum,actığımdada göremiyorum seni belkide silindi bilemiyorum.
bana bakın duyguu böçüüüm sislere diyom ,kendinize gelin ne oo aaaa ,çok ayıpp,insan desdi gectiğine kızar darılır, ve karşılıklı anlayış gösterir.siz birbiriniz,i seviyorsunuz,sakın küsüp darılmayın nolur yapmayın bunu,unutun herşeyi farzedinki teknolojisiz bir ayrılık yaşadınız.üzülürüm yoksa
benide merak etm,işsiniz,yeşilim ,çiçaaam,leydim sağolun,ilaçlar bitmek üzere ama bende hala tık yok,neyin nesi fayda vermiyor,sanırım tekrar dr. gidecem,(
leydim sanada gecmiş olsun ,tuz oranınımı kaıcrdın yoksa .yazdıklanızı hepsini okuyamadım,kusura bakmayın oğluşunada gecmiğş olsun,
benim oğluşumda acı cekiyor epeydir,aşkısndan ayrıldı,sevrek ayrıldılar bende çok üzülüryorum,inşallah tekrar birleşirler,oğlanın aşırı kıskanclığı bu hale getirdi 7 yıllık sevgiyi off off canım çok sıkkın,bana şimdi kız bak diyor,sanki pazardan satılıyo manyak şey,ne rahattım yaa hiç öyle bi derdim yoktu hazırdı ,kız bakmak offf yaaa,birde oğlanın çalıştığı ortamda dişi sinek bilem yokki hani kendisi bulsun deyim,hiç fırsatıda yok kıs peşinde koşmaya da bulmayada.(
sen bulamassan ben 40 sene dede bulamam diyor.evettt acele öğretmen,huyu,husu,boyu,bostu,22-23 yaşlarında,gözel bayan aranıyorrrrrr.....evlilk proğramlarınada gidemskii zamansızlıktan :)))
amanın oğlum evde kalmadan bize acil kııssssssss
kızlar galiba milleti küstürdük. buraya gelen giden kalmadı gibi. yada bizi artık sevmiyorlar.neyse uğrayanlarda sağolsun uğramayanda. biz yinede onları seviyoruz.
irnam galiba ilaçların kortüzonlu. yoksa durduk yere kilo alınmaz. ben emekli olana kadar kilo nedir bilmezdim. eşim sen kilo al, her kilona bir altın bilezik alacağım derdi.menopoz döneminide atlattığım halde kilo alamamıştım. kortizonlu ilaçlar beni bir şişirdi bir şişirdi aman tanrım. şimdi eşim zayıfla bilezik alayım demeye başladı. aman dikkat et. benim gibi olma. çocuklarım bile benim kilomla dalga geçer oldular.
canım anneme ben her yaz gitmek istiyorum. ama daha öncede yazdım evi çok küçük. salonuna anca 1 kanepe zar zor sığıyor. onda da ağabeyim yatıyor. minicik bir ev. balkonunu kapattırıp bana oda yapmayı düşünmüştü. baktılar odaya çevrilecek gibi değil. minicik bir balkon. değmez dedik.
ablalarımın evi hiç boş kalmıyor. bir dönem kızı_damat ve torun geliyor. sonra ardından oğlu-gelini filan geliyor. bu her ikisinde de aynı. geçen sene çok istediğim halde bu yüzden gidememiştim. 2 gün boşluk bulsam hemen damlayacaktım. ankaraya da bu sene gitmek nasip olmadı. hiç başım boş kalmadı zira. anacığımın hep sesini duyabildim. çok özledim. herşeyden önce kokusunu özledim.
sarissa en son eşiyle yurt dışına gitmişti. yanlış hatırlamıyorsam. mineciğimin kızı doğum yapmış. kızının yanına gitmişti. esmerime facede bazen rastlıyorum. pek sık giremiyor. destinayı bilmiyorum.
böcüğüm haklısın duygu yine kayboldu. bu arada yeşilimde kayıp. o niye uğramıyor. ay bende mi kaybolsam acaba.yok ben pc.mden ayrılamam. onsuz bir hayatı artık düşünemiyorum.
eskiden pc.ye oturacak zaman bulamıyordum. ama fırsatını buluncada elimden kurtulamıyordu. şimdi kediciklerim beslenene kadar ben yine buralı olabiliyorum.sonra işle boğuşma başlıyor.
neyse hepinize iyi sabahlar deyip kaçayım. bol bol öpüyorum.
selaaammm ,sormayın yaff elde kala kala üç kişimi kaldık yoksa(
neyse gelirler geliiir yeşilimin eli rahatsız pek yazamıyor ondan.kırıldığından bu yana rahatlayamadı bir türlü kaç yıl gecti yazık
evet leydim kortizonlu ilaçımda var.bugün bitti şükür ama rahatsızlık bitmedi tabii
leydim senin koça iyiymiş yine. ben 48 lere bile düştüm hiç oralı olmdı,önündenmi alıyom akşama kadar evdesin otur ye dedi banaşimdide beni artık dövebilirsin diyo manyak yaa,
ayol bende dün arkadaşla hastaneye gittik güya onu götürdüm,dur bende ayağımdan film cektireyim dedim aradan tam 15 gün gecti tabii.aaaaaa ne olmuş biliyomusunuz,
çatlamış ayol ayağım :26::26: salak gibim oldum koca bi çatlak gülenmi ağlanmı zira hala acıyo bastıkca sabahlarıda şişiyodu .valla derler çatlağa kırığa basamazmışsın,ahanda ben bastım işte ne köpek canım varmış kendime şaştım yani,neyse krem felan verdi gönderdi bandaj sar dedi,zaten evde sarıyodum yaa işte böle,samsundakide incitmişsin tendomlar kopmuş felan demişti.
ya ben artık türk hekimlerine emanet olmak istemiiiiyiiimmm
atatürkün zamanı gecti malesef.dr. lar ozaman varmış,şimdi her dr. kafasından bir ses.gelde emanet ol
eee anneler günü yarın,annem yakın sayılır çok şükür yarın hep kardeşler toplanırız inşallah.ama çocuklarım uzaklar oğlanda yok yozgatta epeyde kalcak orda.
tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü şimdiden kutlarım.
böçüm sende anne olursun çiçaam inşallah,zor kıss bu devirde kuyumcu dükanı acmak,koçişin çok çömertmiş valla aferim ona.allahım hayırlısyla duygununda seninde kucağını doldursun emi çiçaamm.