Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

günaydınablalarımmmm

betül ablam cok sevındım oğluşun aramışdünde haberlerde polis şehıt olduAllahım bıldığı gıbı yapsın onları
aılesıne sabırlar versın
evt işimiz var cok şükür olmasa ınan cok ama ck zorda kalırdıkçok şükür Rabbıme
sabah sabah üzüldüm bıraz duygununn yazıdıklarına nıye aramadınız dıo benım hattım değiştiği dönem o bıle yoktu burda sıkıntılar yaşadım bıttı şükür ama bana gelış tarzı ıle sıze gelış tarzı farkıda varneyse üzmem kendımı artık herkes hatasını anlar ınş kısa zamnda

irnammm nerelerdesın yaaçiçaam özledım

ya sorma böcüğüm. hemde kastamonuda. oğluşumun acemi birliğide orası. allah rahmet eylesin. ateş düştüğü yeri yakıyor.
bende az önce sağlık ocağından geldim. tansiyonum yine yüksek çıktı. bolca kan aldılar. yarın öğleden sonra neticeler gelecek. birde o zaman gideceğim. allahtan sağlık ocağı bizim sitenin bitişiği. 2 dakika bile sürmüyor gidişim. evimin yeri gerçekten çok güzelde evim iyi değil işte.
vallahi irnayı bende merak eder oldum. facede de göremiyorum. yeşilim sabah oradaydı bir ara. esmeride gördüm. böcüğüm sende üye olsana. isminle girmen şart değil. yine uğur böceği diyede üye olabilirsin. esmer güzelim öyle yapmış. en azından burada göremediğimiz zaman orada bulalım seni.
kendine iyi bak canım, öpüyorum.

geçmiş olsun ablam aman kendıne dıkkat et

benım facem var ablam kocemle ama ınan şifre bılem bılmıyom eşimden öğrenım sızı ekleyım ama hiç gıremıyorum oraya sonra nıye yoksun demeyın hemı
hatta ılkokul arkadaşımıda eklemış eşim ama bıkez dahı konuşamadık

Son düzenleme:
geldim geldiim,,
ay ne yazacağımı kestiremiyom ,duygu gelmiş hoşgeldin bebem,çook gecmiş olsun kazalar hırzıslık zor günler gecirmişsin allah bir daha göstermesin,bizler en azından kendimden eminim bu topikten başka yere hiç yazmıyorum tatlım,onuda bir kaçgünde bir giriyorum,rahatsızım oturamıyorum inan ayakta yazıyorum bu yazıyı bile,ama bu topikte bulunan tüm arkadaşlar kendi aramızda devamlı sorduk,ee seninde buraya devamlı uğradığın için görürüsün diye düşündük,birde acaba evlenince eşi izin vermiyorsa diyede düşündüm,neyse canısı geldinyaa önemli olan bu,karşılıklı hatalar var tabi kendi adıma söyleyim özelden sorabilirdim,sende bizi affet,düşünemedik.msn yi bende acmıyorum,actığımdada göremiyorum seni belkide silindi bilemiyorum.
bana bakın duyguu böçüüüm sislere diyom ,kendinize gelin ne oo aaaa ,çok ayıpp,insan desdi gectiğine kızar darılır, ve karşılıklı anlayış gösterir.siz birbiriniz,i seviyorsunuz,sakın küsüp darılmayın nolur yapmayın bunu,unutun herşeyi farzedinki teknolojisiz bir ayrılık yaşadınız.üzülürüm yoksa

benide merak etm,işsiniz,yeşilim ,çiçaaam,leydim sağolun,ilaçlar bitmek üzere ama bende hala tık yok,neyin nesi fayda vermiyor,sanırım tekrar dr. gidecem, (

leydim sanada gecmiş olsun ,tuz oranınımı kaıcrdın yoksa .yazdıklanızı hepsini okuyamadım,kusura bakmayın oğluşunada gecmiğş olsun,

benim oğluşumda acı cekiyor epeydir,aşkısndan ayrıldı,sevrek ayrıldılar bende çok üzülüryorum,inşallah tekrar birleşirler,oğlanın aşırı kıskanclığı bu hale getirdi 7 yıllık sevgiyi off off canım çok sıkkın,bana şimdi kız bak diyor,sanki pazardan satılıyo manyak şey,ne rahattım yaa hiç öyle bi derdim yoktu hazırdı ,kız bakmak offf yaaa,birde oğlanın çalıştığı ortamda dişi sinek bilem yokki hani kendisi bulsun deyim,hiç fırsatıda yok kıs peşinde koşmaya da bulmayada. (
sen bulamassan ben 40 sene dede bulamam diyor.evettt acele öğretmen,huyu,husu,boyu,bostu,22-23 yaşlarında,gözel bayan aranıyorrrrrr.....evlilk proğramlarınada gidemskii zamansızlıktan :)))

amanın oğlum evde kalmadan bize acil kııssssssss

h geldın çiçaaaambaşka dr a gıt barı yapcak bişi yok
yaramıyorsa ilaçlar alma boşver

oğlunada maşallah hemen ayrılıp ne ara unuttuda kız ara dıoırkek deıl mı hepsı aynı
neyse ablam sen bakma ınş barışırlar kolay değil 7 yılhayırlısı olsun

ay irnam sabah sabah beni çok güldürdün. acil kız arıyorsun ha. hala gülüyorum. aman benden sana tavsiye hiç arama. sonra anlaşamazlarda allah etmeye, sen kabahatli olursun. böyle çok olaylara şahit oldum. bırak o kısmetini kendi bulsun. hem ne çabuk yeni arkadaş istiyor. bir bakarsın tekrar barışırlar. gençlerin ne yapacağı belli olmaz. daha yaşları ne. bak ben oğluşuma diyorum, sakın bana güvenme diye. geçinecek olan ve yaşayacak sensin diyorum. kızımada böyle derim. ben onlara talip bile göstermem. yok sen beğendin diye evlendim filan demesinler. iyi olur kendilerinden, kötü olur bizden bilirler.
ilaçlarının iyi gelmemesine üzüldüm. çok ilaç yüklemeside iyi değil. tekrar bir git bakalım ne diyecekler. kendinide bu kadar özletme.
canım benim kollestrol ilacım bitmişti. 2 senelik raporum var. fakat gidip yazdıramadım. malum badana, kayınbabamın rahatsızlığı ve derken oğluşun askerlik işleri, bir türlü zamanım olmamıştı. galiba yine yükseldi dedim. tabii bu ara yağı ve tuzu kaynattım.:44: birde hazır pişmiş gıdalarda cabası. hop mideye. 2 kiloda almışım. o kadar koşturmaya kilo almayıda ihmal etmemişim. buna ne tansiyon, nede kollestrol dayanır.
bu ara birde çok üzüldüm. anneciğimede moralim bozuluyor. kardeşlerim artık durumunun iyi olmadığını söylüyorlar. aşırı unutkan olmuş. habire uyuyormuş. daha pek çok şey. 92 yaşına gelmiş. artık son demlerini yaşıyor diyorlar. gelde bunlara üzülme. bu ay yazlığına gitmek istiyormuş. bir açıdan iyi olacak. ablalarımın evleri daha yakın ona. çıt diyince yanında olabilecekler. fakat havalarda bozuk. yolu nasıl kaldıracak bunları düşünüyoruz. özel arabayla gidecek ama yinede perişan olacak diye endişeleniyorlar. bende bunları kafama fazlasıyla takıyorum. neyseki yazlıklar izmire yakın. günübirlik olmasada 2-3 günlüğüne yanına gidebilirim. fazla kalamam çünkü evi çok küçük. bir kanepesi var ki onda da agabeyim yatıyor. ben yine ablalarımda kalmak zorundayım. onlarında torun, damat ve gelinleri geliyor. yani zor bir gidiş-dönüş olacak benim için. fakat bu sene bir yolunu bulup gideceğim. 1 gün bile olsa. ana ve kardeşler bir başka. allah eksikliklerini vermesin.
neyse bugünlükte bu kadar diyeyim. hepinizi öpüyorum.

hayırlı cumalar

betül ablam annen ıcn cok üzüldüm
Rabbım sağ elı sol ele muhtaç etmesın

hayırlı cumalar duaların ız kabul olsun inşallah

böçüm çiçaam leydim oğlan acısını unutmak için başka kız bul diyor zaten unutmuş felan değil ayy ,deli gibi olmuş anne ben nasıl yaşıycam,napcam deyip sızlanır.belki başka biri olursa unutmama yardımcı olur diyor .ayol bende karşı cıktım tabii,kobaymı bulacağım,seni iyileştircezz diye başka birini mutsuzmu edicez ,aynen leydim senin dediğin gibi ilerde senin bulduğun bu kadar olur dersen diye söylendim durdum,aslında başkasını oda istemiyor ama işte civi civiyi söker misali,şaşırtmış iycene.bende üzülüyorum işin gırgırına alıyom,aslında çok seviyordum gelinciğim derdim ona hep,halada hayırlısysa onun olmasını isterim gelinim,ikiside birbirlerini seviyorlar çünkü,yazık kıyamam onlara.inşallah barışırlar bir ay oldu ayrılalı ama daha tık yok kıs istemiyorum diyor başka bişey demiyor,başkasımı var böyle davranıyor dedik ama yok diyor.
çok kırmış benim kerata kalbini,(
bakalım hele briiki ay daha gecsin,dinlesinler kendilerini..inş. tekrar birleşirler.

leydim anacına gecmiş olsun ,açil şifalar,git tabii ellerinden öp yerimede,
bende üç dört kilo almışım bu ilaçlar beni şişirdi .ne güzel 53-54 arssı olurdum .gecen tartıldım 56,5 olmuşum.yemiyorum halbuki,yani aynı beslenmem,öyle iştahım felanda artmadı dahada tam tersi iyce kesildi iştah.ama nasıl aldım bu kiloları anlamadım,ayağımda tam düzelmedi hala tam basamıyorum,üstü hala mosmor,fazla hareket edemiyorumda

sende ihmal etme kolestrol ilaçını canım .benim diğer kemik erimesi ilaçları hariç bu ilaçlar yarın bitiyor zaten bakalım biğraz bekleyip öyle gitcem dr.

herkeze hayırlı günler arkadaşalar öpüyorum sisi

minecim napıyo acep yeni torunu olmuştu,hala ist. damı,özledik onuda,
esmer bitmedimi kıss tadilat,
sarisa nerde acaba,sonra
desdinada kurs takibinde harel en iyisini yapıyo
anuşka hele hiç gelmiyor bu sene iyidir inşallah.
sonraa kimler vardı yaa baya kalabalıktık,neyse canları sağ olsunda aman .herkeze selam burdan

h geldın ablam
bencede ya birini unutmak için diğerının canı yanmasınbeklesın kerata
madem hata ettı ceksınahh erkekler ahh
kızn kalbını cok kırmıştır
zaman lazım bakalım nolcak:82:meraakla beklıyoruz
çiçaam gelininden haberlerı
evt kımseler gelmıyyy
bak duygu gene yoksonra trip atıyy
naz edıyy
duyguuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kızlar galiba milleti küstürdük. buraya gelen giden kalmadı gibi. yada bizi artık sevmiyorlar. neyse uğrayanlarda sağolsun uğramayanda. biz yinede onları seviyoruz.
irnam galiba ilaçların kortüzonlu. yoksa durduk yere kilo alınmaz. ben emekli olana kadar kilo nedir bilmezdim. eşim sen kilo al, her kilona bir altın bilezik alacağım derdi. menopoz döneminide atlattığım halde kilo alamamıştım. kortizonlu ilaçlar beni bir şişirdi bir şişirdi aman tanrım. şimdi eşim zayıfla bilezik alayım demeye başladı. aman dikkat et. benim gibi olma. çocuklarım bile benim kilomla dalga geçer oldular.
canım anneme ben her yaz gitmek istiyorum. ama daha öncede yazdım evi çok küçük. salonuna anca 1 kanepe zar zor sığıyor. onda da ağabeyim yatıyor. minicik bir ev. balkonunu kapattırıp bana oda yapmayı düşünmüştü. baktılar odaya çevrilecek gibi değil. minicik bir balkon. değmez dedik.
ablalarımın evi hiç boş kalmıyor. bir dönem kızı_damat ve torun geliyor. sonra ardından oğlu-gelini filan geliyor. bu her ikisinde de aynı. geçen sene çok istediğim halde bu yüzden gidememiştim. 2 gün boşluk bulsam hemen damlayacaktım. ankaraya da bu sene gitmek nasip olmadı. hiç başım boş kalmadı zira. anacığımın hep sesini duyabildim. çok özledim. herşeyden önce kokusunu özledim.
sarissa en son eşiyle yurt dışına gitmişti. yanlış hatırlamıyorsam. mineciğimin kızı doğum yapmış. kızının yanına gitmişti. esmerime facede bazen rastlıyorum. pek sık giremiyor. destinayı bilmiyorum.
böcüğüm haklısın duygu yine kayboldu. bu arada yeşilimde kayıp. o niye uğramıyor. ay bende mi kaybolsam acaba. yok ben pc.mden ayrılamam. onsuz bir hayatı artık düşünemiyorum.
eskiden pc.ye oturacak zaman bulamıyordum. ama fırsatını buluncada elimden kurtulamıyordu. şimdi kediciklerim beslenene kadar ben yine buralı olabiliyorum. sonra işle boğuşma başlıyor.
neyse hepinize iyi sabahlar deyip kaçayım. bol bol öpüyorum.

ablam sen hertürlü kardasın vallaalmak vermek sorun değil sana
alın verın ekonomıye can verıntam senlık bı sözmüş meğersem
beımde eşim hamış olursam kuyumcu dükkanı accam dıo tabı ben yemıom

bende özledım annemı heryıl annesız bı yıl geçıyorum
anneler gününde yalnzım
kokusunu özledım
tüm annecıklerımız anneler günü kutlu olsun
başımızdan eksık olmayın

bız sevmıyolar ablamm ondan gelmıolar

selaaammm ,sormayın yaff elde kala kala üç kişimi kaldık yoksa (

neyse gelirler geliiir yeşilimin eli rahatsız pek yazamıyor ondan.kırıldığından bu yana rahatlayamadı bir türlü kaç yıl gecti yazık

evet leydim kortizonlu ilaçımda var.bugün bitti şükür ama rahatsızlık bitmedi tabii

leydim senin koça iyiymiş yine. ben 48 lere bile düştüm hiç oralı olmdı,önündenmi alıyom akşama kadar evdesin otur ye dedi bana şimdide beni artık dövebilirsin diyo manyak yaa,

ayol bende dün arkadaşla hastaneye gittik güya onu götürdüm,dur bende ayağımdan film cektireyim dedim aradan tam 15 gün gecti tabii.aaaaaa ne olmuş biliyomusunuz,
çatlamış ayol ayağım :26::26: salak gibim oldum koca bi çatlak gülenmi ağlanmı zira hala acıyo bastıkca sabahlarıda şişiyodu .valla derler çatlağa kırığa basamazmışsın,ahanda ben bastım işte ne köpek canım varmış kendime şaştım yani,neyse krem felan verdi gönderdi bandaj sar dedi,zaten evde sarıyodum yaa işte böle,samsundakide incitmişsin tendomlar kopmuş felan demişti.
ya ben artık türk hekimlerine emanet olmak istemiiiiyiiimmm
atatürkün zamanı gecti malesef.dr. lar ozaman varmış,şimdi her dr. kafasından bir ses.gelde emanet ol

eee anneler günü yarın,annem yakın sayılır çok şükür yarın hep kardeşler toplanırız inşallah.ama çocuklarım uzaklar oğlanda yok yozgatta epeyde kalcak orda.

tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü şimdiden kutlarım.

böçüm sende anne olursun çiçaam inşallah,zor kıss bu devirde kuyumcu dükanı acmak,koçişin çok çömertmiş valla aferim ona.allahım hayırlısyla duygununda seninde kucağını doldursun emi çiçaamm.

geçmiş olsun ablammbu aralar sız çürüdünüz mü neaman dıkkat edın lütfen
yedek parçanız yok unutmayın

kocem içinse dilin kemiği yok ablam

ah irnam ah, bende 48-49 arası gidip geliyordum. boyda 1.64, resmen yürüyen bir iskelettim. kızım doğunca 50 kiloyu buldum. sonra oğluşu doğurunca zar zor 52-53 arası gidip geldim. taki emekli olana kadar. bunda aslında benimde suçum vardı. aşırı titizdim. bu yüzden çok huysuzlanıyordum. çocuklarım ve eşimde sanki bana kasıtları vardı. saniyeler içinde evi birbirine katarlardı. bu yüzden terapi bile almak zorunda kalmıştım. zamanla bu duyguyu yendim çok şükür.
hatta size şöyle bir anımı anlatayım. kızım çok kötü rahatsızlanmıştı. tabi doktora götürdük. tahliller filan derken kızımda alerjik durumlar tesbit edildi. hemde mikropsuzluktan. doktor bana çok kızmıştı. sen ne yapmışsın, resmen çocuğunu feda edecekmişsin dediydi. bol bol toprakta gezinsin ve mikroplarla tanışsın demişti. o zaman çok korkmuştum. dediklerini harfiyen yapmaya kendimi zorlamıştım. yinede bazı huylarımdan vaz geçemiyordum. sonuç ne mi kızımda şimdi bazı şeylere karşı alerji hala sürüyor.
buda branşımdan kaynaklanıyor sanırım. laboratuvarlarda karşılaştığım görüntüleri aklımdan çıkaramıyorum. lise yıllarımın sonuna kadar tırnak uzatmaya bayılan ben, azıcık tırnağım uzasa hemen keser olmuştum. halada aynıyım ya neyse. tabii hala yerleri silerken mikrop kırıcı mutlaka kullanıyorum. bazı huylarıma bende kızıyorum vallahi. biraz biraz boş verdim bunlara. şimdi eskiye göre kendimi pasaklı görüyorum. birde vücut kilo alınca bir günde yaptığım işi 2-3 günde zor bitirir oldum. yaşda ilerledi. sağlıkta fazla müsade etmez oldu. ama şu varki çocuklarım ve eşim hala etrafı batırmakta ustalar.
irnam yani bunca çektiğin sıkıntı bundan mı kaynaklanıyormuş. hay allah. neyse acil şifalar dilerim canım. inşallah bir an önce iyileşirsin.
böcüğüm yok be canım, hep beni kandırdı. nerde kilo alınca altın bilezik alacak adam. benim aldıklarımıda iş kurarken alıp kullanmıştı. ben kazanınca sana alırım demişti. koca bir foss yani. son aldıklarımıda hırsızlara hediye etmiştim. ben her ay küçük altınlar alıp, biriktirirdim. sonra çoğalınca bozdurup bilezik alırdım. buna o zamanlar kendimi şartlamıştım. oğlum-kızım var diye biriktiriyordum. fakat 5 defa evi soyulan ben akıllandım artık. bir daha biriktirmedim. son soygundan sonra yemin ettim ve almadım. kızım evlenirken kızıma almıştım. ama eks damat ailelerimizin taktığını bile satmış borçlarını kapamıştı. bu yüzden altına karşıyım. hem bundan sonra kilo veremem sanırım.
neyse yine çok kaldım. işler beni bekliyor. çok çok öpüyorum.

önce anneler gününüz kutlu olsun İnşallah her sene paylaşalım.

irnaaam ay çok kötü oldum çatlakmış vah vah kaç zaman geçti. ne olduğunu artık biliyorsun önlemini al
sakın oğluna kız bakmasınlar kendi bulsun. aaaa hangi devirdeyiz belki barışırlar. bence uzunca birlikteler keşke evlenselerdi..herşeyde bir hayır vardır

lereenim hâla ıstanbulda

duygu sen bizleri hoş gör artık, bak ben eskisi gibi giremiyorum paylaşılanları okuyor iyi haberlerse seviniyor, kötü haberse hüzünleniyorum.

iyiyiz merak etmeyin faceyede arada giriyorum komşum, kızım, ben bakıyoruz. vaktim varsa oyalanıp, oyunları düzenleyip sizi okuyor çıkıyorum.

böcüğüm sen de hep var ol burada umarım sıkılmazsın

ladym oğlun uzak olunca tabiki üzülüyor, merak ediyorsun ama bak kendini hasta ediyorsun yapma tatlım...annene acil şifa diliyorum git öp, kokla geç kalma sakın

ıstanbuldan bir arkadaşım buradan yazlık 1 aylık ev tuttu, internetten bulmuş igilenmemizi rica etti. uğraştık tuttuk ondan uğrayamadım şugırlarım

işte kısa kısa yazabildim amaaaaaa

sizi- hepinizi çok seviyorum bilmenizi istedim. uzatın yanakları... mucuk mucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…