irnam inan çok üzüldüm ama tatlım moralini bozma nolur nolur eminim düzeleceksin okudukça aklım sende kalıyor
duygu, sana da iyi günler canım anacığını ihmal etmemen ne güzel aferin sizlere artık öyle gençler az
böcüğüm temizim:) mis kokulum:)
lady canım neden annene gidemiyorsun çok yaşlı diyorsun. ay ne yap et sık sık git lütfen. boş ver evdekiler olur olur geçinirler.
misafirim var giremedim hepinizi kocaman öptüm.
ank. lereenimi ve mentalisti öp benim için.
irnam çiçamm hemen üzme kendını Rabbım kımseye taşıyamıyca yük yüklemezmışlütfen güçlü ol senı cok sevıyoruz hayat güzel yaşamak güzel bak yazda geldı bıraz daha ıyı hıssedersın kendını
dualarımız senınle dipçik gıbı babaanne olcangüvenıyom sana
herşeyın başı sağlık,sağlığın başı moralın yüksek olması
betül ablam annene tebrık koyyom maşallah nıce uzun sağlıklı yıllr dılıyorum hayattn kopmamak lazım
ablan içinse üzüldm ama cok güçlüler maşallah annesıne cekmiş hazar
duygu annene yakın olman süper ben cok uzağım sımdık benımm annem sana yakınn memlekette cünkü
ank ablam leerenımı torununu kızını öp yerımıze metalıst ablamıda tabısıresımler ıstıyokkk
artık hep rahatsızlığımdan yazdığımın farkındayım.üç gündür samsunda hastaneleri geziyorum önce kemik hastanesine gittim orda, dr. kemilerim arasından iğne yaptı sonrada romateme gönderdi, ( romatolojo ) hastalıkları hastanesine.ordaki dr.da yine ilaç ve fizyo terapi önerdi en az bir yaptırmam lazımmış,ancak üçgün gidebildim.orda kalacağım yer olmadığı için git gel zor oldu üçgünde rahatladım bile çok iyi geldi ama gidiş geliş beni yordu,bakalım amasyadan halledebilecemmi,ekzersizde verdi son nefesime kadar bu hareketleri yapmam lazımmış yoksa kaburga kemiklerimde kaynaşıp nefes almakta güçlük cekermişim .moralim çoook bozuk çoookk kalca ve leğen kemiklerim kaynaşmaya başlamış bile.hastane başıma döndü zırıl zırıl ağladım oralarda.ben ne yapcam allahım ya yatalak olmayım nolur nolur.ölümcül de değil kahrolası hastalık,keşke ölümcül olsaydı ölür kurtulurdun ama süründüren bişeytedavisi yokmuş sadece ilerlemesi işte tedavilerle ekzersizlerle durdurulabilirmiş,offfffffffffffffffff
çok üzgünüm kolum kanadım kırıldı sanki...
sizler ne yaptınız.yeşilim başınız sağolsun canım ,allah rahmet eylesin
duygum iyi yapmışsın canım annene yardımcı ol tabii.nasıl sağlığı annenin oda rahatsızdı demii,çağın hastalığı şeker vardı heralde.inş. iyidir.
böçüm çiçaammm
leydim senide kocaman öpüyorum ,
yahu bune bee bahardan vazgectik yaz bari gelse.aaaa sinir bozucu hala soba yakıyoz hala kışlık elbiseler,kazaklar kabanlar.buneeeee,yeter soba yakmaktan gına geldim yazı istiyoruuummm..
irnam inan çok üzüldüm ama tatlım moralini bozma nolur nolur eminim düzeleceksin okudukça aklım sende kalıyor
duygu, sana da iyi günler canım anacığını ihmal etmemen ne güzel aferin sizlere artık öyle gençler az
böcüğüm temizim:) mis kokulum:)
lady canım neden annene gidemiyorsun çok yaşlı diyorsun. ay ne yap et sık sık git lütfen. boş ver evdekiler olur olur geçinirler.
misafirim var giremedim hepinizi kocaman öptüm.
günaydın güzeller güzelleri
irnammm sen dipçik gıbı olcan tabı bunu önce sen ıstıycen tamam mı
eşim 2010 yılından kalma ıznıne çıktı müdür aradı senı ızne cıkardım dedı tmmeşimde hepsını bır kullanmak ıstıyordu hepsı bır olmasa dahı sımdılık erken dıye düşünüyorduk
ınsan bı sorar değil mişimdık eşim evde 2 hafta
bende işteyımhavalar harıka artık tşört gıyıyorum annemı aradım memlekette soğukmuş ama köyü özledım annemı özledım ama sanırım bu yılda gıdemem gıbı gelıyor
herkes bı yerden çağırıyo ama kımse düşünmuyor paranız var mı dıye
o yüzden kımseye gtmıycem haksızlık olmasın zaten karadenıze gtmek ıstıyorum aslında ama vakıt geçırcem ınsnlar yokgerekte yok
gezmekten önce başka hayallerım var
ank ablam buluşma oldu resımlerınızı beklıyorum
bu ara eve pek girmek istemiyorum. habire balkondayım. pc balkona taşınsa ne iyi olurdu. bu cumartesi oğluşum ankarada olacak. 2 gün teyzesinde kalacak. sonra uçağa atlayıp batman yollarına düşecek. o 4 ay bana çok uzun gelecek. annem yazlığına gitmiş. tabii ablamla. yazık ablacığım her iki evi temizlemiş. ev küçükte olsa bir yaştan sonra insan yoruluyor. diğer ablamın doktor kontrolü varmış. kısmetse oda haftaya anacığımın yanında olacak. bu haberleri duydukça içim rahatladı. bana yakınlaştılar diye seviniyorum. müsait olduklarında beni çağıracaklarmış. en çokta buna sevindim.
işte benden havadisler bunlar.
esmerimi facede gördüm. bu ara buralara pek uğramaz oldu. kk ankara buluşması yapmışlar. resimlerini faceye koymuşlar.keyfi yerinde anlayacağınız. ha bu arada esmerimin 19 mayısta evlilik yıldönümüymüş.
keleşim(ank) hani resimleriniz. buluşmanız oldu mu.
böcüğüm hep davet ederler. hatta ısrar bile ederler. bir otobüs bileti alacak paranız yokmu demezler. birde oraya gidince hediye bile beklerler. ceplerine ellerini sokmaz herşeyi senden beklerler. lafa gelince çift maaşsınız, ne yapıyorsunuz bu parayı derler. birde eksiklerini sıralarlar. ben bunu kaynanamda çok yaşadım. sen onlara lüks ve sefa içindesin gibi görünür. ah be gülüm, bırak onları, eşinle hayatınızı yaşayın. en azından içinde bazı şeyler ukte kalmasın. gezin tozun.
duygum yine yok ortalarda. annesinden dönmedi galiba.
hepinizi öpüyorum.
bu ara eve pek girmek istemiyorum. habire balkondayım. pc balkona taşınsa ne iyi olurdu. bu cumartesi oğluşum ankarada olacak. 2 gün teyzesinde kalacak. sonra uçağa atlayıp batman yollarına düşecek. o 4 ay bana çok uzun gelecek. annem yazlığına gitmiş. tabii ablamla. yazık ablacığım her iki evi temizlemiş. ev küçükte olsa bir yaştan sonra insan yoruluyor. diğer ablamın doktor kontrolü varmış. kısmetse oda haftaya anacığımın yanında olacak. bu haberleri duydukça içim rahatladı. bana yakınlaştılar diye seviniyorum. müsait olduklarında beni çağıracaklarmış. en çokta buna sevindim.
işte benden havadisler bunlar.
esmerimi facede gördüm. bu ara buralara pek uğramaz oldu. kk ankara buluşması yapmışlar. resimlerini faceye koymuşlar.keyfi yerinde anlayacağınız. ha bu arada esmerimin 19 mayısta evlilik yıldönümüymüş.
keleşim(ank) hani resimleriniz. buluşmanız oldu mu.
böcüğüm hep davet ederler. hatta ısrar bile ederler. bir otobüs bileti alacak paranız yokmu demezler. birde oraya gidince hediye bile beklerler. ceplerine ellerini sokmaz herşeyi senden beklerler. lafa gelince çift maaşsınız, ne yapıyorsunuz bu parayı derler. birde eksiklerini sıralarlar. ben bunu kaynanamda çok yaşadım. sen onlara lüks ve sefa içindesin gibi görünür. ah be gülüm, bırak onları, eşinle hayatınızı yaşayın. en azından içinde bazı şeyler ukte kalmasın. gezin tozun.
duygum yine yok ortalarda. annesinden dönmedi galiba.
hepinizi öpüyorum.