Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

öncelikle yeşilim doğum günün kut olsun tatlım,allahım daha nice güzel yıllar nasip etsin sevdiklerinle beraber bayan atıcı :)) çok güldüm benim gibi biri daha varmış aynen bende öyleyim benimde yakma huyum var hemen sobaya,tüm delilleri ortadan kaldırıım tabi iyileri birilerine veririmde işe yaramayanlar hoppp ateşe :))

ahh leydim ahhh,seneler sonra acı anıları hatırlamak kolay değil tabii.ama onları örten iyi ve güzel insanlarlada karşılaşmış ve yaşamışsın,ne mutluki çok yönlü donanımlı bir öğretmen olarak ellerinden kocamaaann öpüyorum sayın öğretmenim.müdürüne saygıyla rahmet diliyor ve plaketlerine,ödüllerine iyi bak diyorum canım,ev hanımlığında hiiiiçç bişey vermiyolar ne edersen et yani,sacını süpürkeden gec canını versen yinede boş be leydim,senin yine elinde emeğine,mesleğine anlam kazandıran güzel şeyler var .kimse bilmese bile sen biliyorsun ya
bizim ömrümüz boşa gectii bomboş hemde :KK43:( öğrencilerin hepsini biliyorlardır eminim.

böçüm çiçam küçükkken süt içtimmi bilmiyorum ama aklım erince içtim ama güneş dende yararlanmadığın için içilen süt gidip kemiklere yapışmıyormuş,illaki zararsız saatlerde güneş alcaksın ya hemde belli yaşdan sonra kemik erimesi çoğu bayanlarda oluyor özelliklede menopozdan sonra,

benim ki daha farklı binde bir görülen leğen kemiği iltihabı tam tedaviside yokmuş,sürekli ekzersiz yapcaksın ve ilaç iççen,aksi halde kemikler birbirine kaynama yapıp hareket olayı tamamen ordadan kalkıyormuş.
ve iğneler bitti ilaçlar yarılandı ama hala bende en ufak bir iyileşme göremedim,nolcak bilmiyorum moralim sıfır yani,fazla oturamıyorum zaten,hemen bakıp yazıp cıkıyorum pc de,sürekli gezer haldeyim
öpüyorum hepinizi sağlıcakla kalın.

gunaydin87.jpg

yeşilim iyi olmana sevindim. o atıcılığı bende çok sık yaparım. fakat çocuklara hep danışmak zorunda kalıyorum ya buna kızıyorum. kızımın malı kıymetli atırmıyor. en çokta onun döküntüsü oluyor zaten. hala bebekleri kolilerde. bir çocuğa verelim desemde hayır diyor. ay tıkış tıkış evim. ben böyle şeyleri eskiden çok atardım. meğer kız buna içten içe kızmış.:KK60: şu 7 senedirde elektronik eşya takıntıları oluştu. her gördüklerini alıyorlar. sıkılıncada kolileyip kaldırıyorlar. birinede vermiyorlar. bide beni muhafızı ilan ediyorlar. sen bu koliyi al, biz isteyince geri ver. bazen istiyorlar. adını söylediklerinde ne olduğunu bilmediğim aletleri istiyorlar. o ne deyince hani sana vermiştik demezler mi sinir oluyorum. madem kıymetli malınız var odanızda muhafaza edin deyince odalarında onu koyacakları yer yokmuş gibi bahanelere sığınıyorlar. o aletlerin türkçe isimleri yok mu acep. biz eski insanlar zor öğreniyoruz bunları.:KK52: bazen iyi birini bulup evlenip gitsede evimin düzenini sağlasam diyorum.:KK60::KK60: yinede kıyılmıyor ama.:KK70: eşin benim kız gibi müzikle uğraşıyor anlaşılan. evde her tür müzik aleti var. özellikle onun odasında bunlar. hele tamburu çok kıymetli. aman sapına dikkat et, gitarımı yavaş yerine koy. orgumun üzerine kediler çıkmasın. diyorum ya evde muhafız gibiyim. şu sıra müzik aletlerine dokunmuyor. bari toplayıp yüksek bir yere koysada ben rahatlasam.
irnam bildiğim kadarıyla zayıfsın. hani kilolu olsan ağırlığına kemklerin dayanmıyor desem anlayacağım. bu iltihaplanma neden oluyormuş, demediler mi doktorlar. aslında iyi bir üniversite hastanesinden randevü alsanda detaylı araştırsalar. ben burada genelde egeye gidiyorum. insanı didikliyorlar ama kesin çözümü buluyorlar. bir ara ben kalp spazmı geçirmiştim. acildeki doktorlar verilerden pek sonuç çıkaramamışlardı. sonra sabahleyin beni bir çok bölüme sevk ettiler. bir ay hastanenin yolunu ezberlemiştim. ne çok tetkikler yapıldı sorma. her aletle tanıştım. hatta guatırıma kadar bakılmıştı. ne alakaysa. sonuç tansiyon ve kollestrol çok yüksek bulunmuştu. tadavim ömür boyu tabii. ama araştırmalar beni rahatlattıydı. en azından nelerim olduğunu da biliyorum. senede bir kerede olsun tam bir kontrol için bir ay o yolları arşınlarım. rahatsızlığım olsun yada olmasın. eskiden hasta olunca doktora giderdik. şimdi yaşlanınca habire gidiyoruz.
neyse hepinizi öpüyorum.:KK16::KK54:

herkesin iyi haftası olsun
sanşlarınız bol olsun ne gibi istekleriniz varsa rabbim versin

o kadar çok özledimki sizleri ama siz:KK69:

beni unuttunuz dimi merakta etmemişiniz.:KK43: yine söyleyim ben iyiyim herşeyde iyi aslında o kadar çok şey olduki kötü iyi güzel çirkin şimdilik herşey yolunda kayınvalidemler trafik kazası yaşadılar.günlerce yogun bakımın önünde kaldık geceler gündüzler geçmedi.:KK14: evime hırsız girdi hastalıklar yaşandı.çok üzüldügümüz çok sevindigimiz şeyler oldu.çalışmıyordum artık çalışıyorum.evliligim çok güzel gidiyor her evlilikte olan şeyleri bizdede oluyor yine şükür ki sonunda çözümler buluyoruz.en son yeni yıla bir kaç gün kala girmişim kk 4 ay olmuş ne kadar kısa yada uzun gibi fakat bu süre içine ne çok şey sıgmış.birtürlü kk giremedim.bu yaşadıklarımdan dolayı kk girdigimde kk görüştügüm samimi konuştugumun arkadaşlarım vardı mesaj kutusunda duygu nerelerdesin gibi bir mesaj bekleridm:KK43: çogunda telefonum var telefon yoksada msn var bir not gibi bir mesaj gibi bir şey insan bekliyor:KK5: malesef topiklerde samimi sohbetler edip canımlı cicimli konuşupta seviyorum duygu seni deyipte merak edilmemekte dogrusu beni üzdü.:85:eek:ysa ben girip yazamasamda hep aklımdaydınız.tek tek acaba nasıllar ne yapıyorlar diye çoguna bayram kandil yılbaşı mesajları attım telefonla bana dönen olmadı.:KK14:tabiki görüşüp konuştuklarım var .onlarada lafım yok zaten gerçekten sevdigim önem verdigim bir kaç gün kk ya girmedikleri zaman merak edip mesaj attıgım kişilerin sanki ben kk da hiç olmamışım gibi sormayışlarına üzüldüm.:KK43:
o kadar sevgi lafları o kadar paylaşımlar boşamıydı dedim kendi kendime kırıldım hoş tavşan daga küsmüş dagın haberi olmamış oda ayrı.tek paylaşımlarımız kk da degildi msn de maillerle paylaşımlar yaptıgımız arkadaşlarım hiç biri öldün mü kaldın mı diye aramadı.:KK14:ben arkadaşlık ve dostluk adına herşeyi yaptıgıma inanıyorum yinede yaparım beni aramadılar sormadılar diye ben insanlıgımı terk etmem.çünkü ben msn gördügümde konuşmasam bile bir merhaba dedigim oldu.saygısızlık kimseye yapmadım evlendim evlilik süreçini paylaştım ama kimse mutlu ol diye mesaj atmadı.:KK43:
oysa ben herkesin mutlugunu üzüntüsünü gözardı etmedim kelimelerimle yanlarında olmaya çalıştım.
görüyorumda herşey sahtemiydi.yapmacıkmıydı diye galiba ben çok gerçekçi oldum iyikide olmuşum ki sahte olmadım.yapı meselesi sanırım.
günlerdir yokum sevdigim sevdigimi söyledigim seviyoruz seni duygu diyen hiç ama hiç kimse NERDESİN DUYGU diye iki kelime yazıcak kadar sevmemiş önemsememiş malesef hepsi lafmış :KK43::KK43:.gerçekten VEFALI OLMAK BAŞKA BİR ŞEYMİŞ.:2:
ben ölsem kimsenin haberi yok yada başıma bir iş gelse hastalık kaza gibi ben dogumlarında dertleri olanların yanlarındayken ben hiç ama hiç bir şey beklemezken sadece duygu nerdesin gibi bir mesaj beklerken kimsenin umrunda olmadıgımı görmek beni üzdü dogrusu:2:
buruya yazıyorum belki hata yapıyorum bundan dolayıda ÖZÜRDİLERİM fakat içim doldu herkesi çok özledim kimse beni özlemese kk ya girdigim ilk ugradıgım yer buraydı benim ablalarım çogu zaman yazdıklarınızdan yaşam deneyiminizden olsa gerek annem gibi gördügüm her birinizin sözleri benim için çok çok önemli oldugu için ugrar okur kendimce bir şeyler yazardım.
benim sitemimi kırılmamı üzüntümü anlıyacagınızı düşünerek yazdım.insan sevdiklerinden bekledigi tek şey aranmak sorulmaksa bunun karşısında hayal kırıklıgına ugruyorsa insan üzülüyor:2::KK43: ablalarım
neyseyazıcak olsam daha uzuyacak.
herkes iyi saglıklı mutlu olsunda ne yapalım beni sormasalarda olur.herkesin derdi de ben degilim tabiki sizlerin deneyimleri vardır sevgi karşılıksız ve beklentisiz olmalı bunuda biliyorum ama seviyorsamda karşımdakini onun yoklugundada merak ederim ne oldu ne halde ne durumda diye benimde demek istedigim buydu.uzattaım kusura bakmayın tekrar özürler
herkese iyi haftalar allah hiç bir zaman zor durumda bırakmasın hep dualarınız kabul etsin.
herkesi tek tek öpüyorum

slm vermek ıcın geldım ama duygunun yazdıklarını görunce hem şaşırdım hem üzüldüm
galıba streslı
banada kımse msj atmadı aramadı ama alınmadım zaten çoğunda numaram yok
evlendım numaram değiştı vermek aklıma gelmedı hep burdayım çünkü
alınmakta haklı olabılırsın ama sende kendını unutturmamalıydın
gelıp ıkı kelam etseydın keske
bız senı merak ettık 2 gün evvel bıle senı sordu betül ablam yanlış hatrlamıyorsam
sen gelmezsen hergun burdakıler senı anımsamazkı

vefasız olduk 2 dakıkada :KK31:
başına gelenler için geçmişolsun

Son düzenleme:
slm vermek ıcın geldım ama duygunun yazdıklarını görunce hem şaşırdım hem üzüldüm
galıba streslı
banada kımse msj atmadı aramadı ama alınmadım zaten çoğunda numaram yok
evlendım numaram değiştı vermek aklıma gelmedı hep burdayım çünkü
alınmakta haklı olabılırsın ama sende kendını unutturmamalıydın
gelıp ıkı kelam etseydın keske
bız senı merak ettık 2 gün evvel bıle senı sordu betül ablam yanlış hatrlamıyorsam
sen gelmezsen hergun burdakıler senı anımsamazkı

vefasız olduk 2 dakıkada :KK31:
başına gelenler için geçmişolsun

SAOL BÖCÜKÜM ÖZLEDİGİN YAZDIGIN SÖZLERDEN BELLİ

bende yazdıklarını okuyunca üzüldüm dogrusu aylar sonra gelip birşeyler yazdım stresli degilim neden olayım ki sadece üzüldügümü dile getirdim.ne numaram ne msn degişti.kendinde dedigin gibi her gün burdasın iletişim devam etmekte belki o yüzden sorun etmedin yada sen belkide bu kadar arkadaşlarının samimiyetine inanmıyorsun belki aramasalarda olur senin için ama sen ayrı ben ayrı yaratılmışız ben nasıl önemsiyorsam benimde önemsendigimi özlediysem özlendigimi sanmıştım.ben kk ya giremedigim girmek için zamanımın olmadıgı zaten yazdım.unutturmamalıydın derken anlaşılıyor ki unutulmuşum:)
beni her gün anımsayın her dakka aklınızda olayımda demedim sadece merak etmemişiniz bir arayıp sorulmadım dedim buda arkadaşlarıma sevdiklerime ne kadar önem verdigmi gösteriyor ki
galiba sen yanlış okudun yanlış anladın.

ben kimsenin adını veripte vefasızsınız demedim.sadece ben giremedigim günler aklımda oldugunu özledigimi yazdım beni sevdiklerini söyleyenlerde neden acaba bir kez nerde bu kız öldümü kaldımı diye sormamış.dedim vefa dostluktan arkadaşlıktan cok daha önemliymiş dedim kimseye vefasızsınız demedim yazdıgıma tepki verilecek bir şey yok sadece mesaj kutusuna yada tele DUYGU NERDESİN denmedi.dedim ki buda zor olmayacak bir şey degil mi ha insanlara kendi sevdirmek zorunda degilim ben severimde karşı sever görünür yada sevmez bilemem
yazdıklarıma karşılık daha hoş bir şey beklerdim ne yapalım böcük canın saolsun teşekkürler:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Son düzenleme:
duygum yazdıkların beni üzdü. geçen gün böcüğümünde dediği gibi senin adını andım. bizi unuttu dedim. sen aramazsan biz senin ne durumda olduğunu bilemeyiz. önce geçmiş olsun canım. hayat bu herşey olacak. hatta allah gecinden versin, sevdiklerini elinden koparıp alacaklar. bunlara dayanmak ve sabretmek durumundayız. daha çok yolun başındasın. için yanıyor, seni anlıyorum. tecrübeler zamanla neyin iyi neyin kötü olduğunu anlatır insana. arkadaş her yerde vardır. candan, içten, karşılıksız, çıkarsız arkadaş bulmak zordur. buluncada sakın peşini bırakma. bir tane olsun, ama gerçek olsun. artık çoğu arkadaşımız buraya uğramaz oldu. ne olduda gelemiyorlar bilemiyoruz. bende kimsenin msn adresi, telefonu yok. ben genelde onları facede buldum. tabii kk sayesinde oldu bu. bazen orada yazışıyoruz. dahada bulamadıklarım var tabii. ben aramayınca onlar ne bilecekler durumumu. aynı şehirde yaşadığım ve tanışıp konuştuklarımız bile bazen ne arıyor nede soruyorlar. herkez kendi yağıyla kavruluyor. buna yaşam savaşı diyorum ben.
evliliğinin güzel gitmesine sevindim. mutlaka arada tatsız olaylar olacaktır. çünkü değişik ortamlarda yaşamış, değişik kültür almış iki kişinin birlikte bir yola girmeleri, bu yolda yürürken arada çatışması gayet doğaldır. mühim olan ortayı bulmak ve bunu devam ettirmek önemlidir. bunu devam ettirirken saygı ölçüsünü elden bırakmamak gerekir. bence sevgi sonra geliyor.
canım bizimde şu son yıllarda başımıza çok şey geldi. bu yüzden kimseye darılıp gücenmedik. hani bir laf vardır derdini anlatmayan derman bulamaz, biz senin neden gelemediğini bir türlü anlamamıştık. işlerim çok diyordun. zamanı yok herhalde veya başka nedenlerle uğramıyor diye yazılmıştı. arada bir soruyorduk. eski günlerimizi ben çok arıyorum. sel vardı, dileğim vardı, sarissa vardı, destina vardı. ama şimdi hepsi koptular sanki. yada biz rastlaşamıyoruz. ama içini dökmene sevindim. en azından gücendiğini anladık. fakat uğra bize haberini ver. yoksa biz ne bilelim senin durumunu. böcüğümüde sen yanlış anladın sanırım. bir ara o da uğrayamadı. interneti yoktu. sonra bağlandı, bağlantısı sorunlu çıkmıştı. yeni yeni onunla iletişimimiz olmaya başladı. hatta bir ara işsiz kaldı. çok zorlandı oda. tabii bunlardan senin haberin olmadı. insan sevdiğine kırılırmış. ama affetmesinide bilmeli.
bizide umarım bağışlarsın. biz hep seni arada arıyorduk. tabii burada. başka yolla haberimiz olmuyor. seni seviyoruz canım, sakın bunu unutma.:KK54::KK16::KK70:

kızlar gece gece uykum kaçtı. oğluşum 2 gündür aramadı. aklım onda. en son cumartesi konuştuk. hergün arıyor durumunu bildiriyordu. hasta mı acaba diye moralim bozuldu. off ya asker anası olmak çok zormuş.:KK43:
dünde evde misafirim vardı. ama gözüm hep telefondaydı. bugünde misafirim gelecek. ama bu bile beni oyalamıyor. ne yapacağım ben. :KK50: şu günler bitecek mi acep. benide askere alıp oğluşumun yanında tutsalar keşke.
çilek kızımın gözleri mikrop kapmış. veteriner göz damlası verdi. fakat kızımız bu damlayı elimizde görünce köşe bucak kaçıyor. o gün resmen bizden saklanıyor. onada canım sıkılıyor bu ara. herhalde zübük bey ona pati attıda böyle oldu diyorum. yada badana alerji yapmış olmalı diyorum. nedenini çözemedim. bu badana yüzünden kızımı çok ihmal etmiştim. :KK59:
dün çok yorulmuşum. misafir gittikten sonra yorgunluktan resmen sızıp kaldım. bugün pek yorulmayacağım. dünden herşey kaldı. yanına ufak tefek ilave yapacağım. aslında bu misafirimizde dün gelecekti. son anda işi çıkınca yarın uğrarım demişti. aslında misafirlerim kızımın arkadaşları. ama olsun, yine benimde misafirim sayılıyorlar.:KK61: gençlerle oturmak konuşmak çok hoş oluyor.:KK52: onlarla gençleştiğimi hissediyorum.:KK60:
kızımın arkadaşları yeni bir hobi keşfetmişler. hama beads diye birşey. benimde ilgimi çekti tabii. bende yapmaya başladım. hepte en zor şeyleri seçmekte ustayım. :90: internetten sipariş verdik ve geldi. bir ara takı çılgınlığım vardı, şimdide hama boncuklarla oyalanıyoruz. bu yapboz gibi. ama bozulmayıp kalıcı oluyor. boncukları ütülüyoruz ve birbirine yapışıyor. yakında işi ilerletip panolar yaparsam hiç şaşırmayın.:KK62: yeni oyalanma çareleri arayıp bulmak isteyenlere duyrulur.:KK60:

SAOL BÖCÜKÜM ÖZLEDİGİN YAZDIGIN SÖZLERDEN BELLİ

bende yazdıklarını okuyunca üzüldüm dogrusu aylar sonra gelip birşeyler yazdım stresli degilim neden olayım ki sadece üzüldügümü dile getirdim.ne numaram ne msn degişti.kendinde dedigin gibi her gün burdasın iletişim devam etmekte belki o yüzden sorun etmedin yada sen belkide bu kadar arkadaşlarının samimiyetine inanmıyorsun belki aramasalarda olur senin için ama sen ayrı ben ayrı yaratılmışız ben nasıl önemsiyorsam benimde önemsendigimi özlediysem özlendigimi sanmıştım.ben kk ya giremedigim girmek için zamanımın olmadıgı zaten yazdım.unutturmamalıydın derken anlaşılıyor ki unutulmuşum:)
beni her gün anımsayın her dakka aklınızda olayımda demedim sadece merak etmemişiniz bir arayıp sorulmadım dedim buda arkadaşlarıma sevdiklerime ne kadar önem verdigmi gösteriyor ki
galiba sen yanlış okudun yanlış anladın.

ben kimsenin adını veripte vefasızsınız demedim.sadece ben giremedigim günler aklımda oldugunu özledigimi yazdım beni sevdiklerini söyleyenlerde neden acaba bir kez nerde bu kız öldümü kaldımı diye sormamış.dedim vefa dostluktan arkadaşlıktan cok daha önemliymiş dedim kimseye vefasızsınız demedim yazdıgıma tepki verilecek bir şey yok sadece mesaj kutusuna yada tele DUYGU NERDESİN denmedi.dedim ki buda zor olmayacak bir şey degil mi ha insanlara kendi sevdirmek zorunda degilim ben severimde karşı sever görünür yada sevmez bilemem
yazdıklarıma karşılık daha hoş bir şey beklerdim ne yapalım böcük canın saolsun teşekkürler:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

ben senın yazdıklarını gayet ıyı anladım cnm merak etme:KK68:vefasızlıkla suçlamıyor dıyorsun ama ıkı kelımenden bırı neden aranmadım neden msj atılmadı
bende senın ne numaran var nede msn ulaşamamam normal
burdan ö m atabılırdım ama atmadım
zaten cok gırmıyorum kk ya bakıyorum kim bana yazmışsa yazıyorum
ben 1 gün gırmezsem ablalarım hemen soruyo:KK69:neden cunku ebnde onları soruyorum
çok yoğun ve streslı bı işim var ama genede slm verıyorum
mesela dün sadece senın msja cvp verebıldım
betül ablamın yazdıklarını okuyamadım bıle
sen eğer gırip neden gelemedığını üzgün olduğunu bızı ıhmal ettığıne daır cümleler kursaydın ınan bende cok farklı yazardım neyse daha fazla yazmama gerek yok:KK31:

kızlar gece gece uykum kaçtı. oğluşum 2 gündür aramadı. aklım onda. en son cumartesi konuştuk. hergün arıyor durumunu bildiriyordu. hasta mı acaba diye moralim bozuldu. off ya asker anası olmak çok zormuş.:KK43:
dünde evde misafirim vardı. ama gözüm hep telefondaydı. bugünde misafirim gelecek. ama bu bile beni oyalamıyor. ne yapacağım ben. :KK50: şu günler bitecek mi acep. benide askere alıp oğluşumun yanında tutsalar keşke.
çilek kızımın gözleri mikrop kapmış. veteriner göz damlası verdi. fakat kızımız bu damlayı elimizde görünce köşe bucak kaçıyor. o gün resmen bizden saklanıyor. onada canım sıkılıyor bu ara. herhalde zübük bey ona pati attıda böyle oldu diyorum. yada badana alerji yapmış olmalı diyorum. nedenini çözemedim. bu badana yüzünden kızımı çok ihmal etmiştim. :KK59:
dün çok yorulmuşum. misafir gittikten sonra yorgunluktan resmen sızıp kaldım. bugün pek yorulmayacağım. dünden herşey kaldı. yanına ufak tefek ilave yapacağım. aslında bu misafirimizde dün gelecekti. son anda işi çıkınca yarın uğrarım demişti. aslında misafirlerim kızımın arkadaşları. ama olsun, yine benimde misafirim sayılıyorlar.:KK61: gençlerle oturmak konuşmak çok hoş oluyor.:KK52: onlarla gençleştiğimi hissediyorum.:KK60:
kızımın arkadaşları yeni bir hobi keşfetmişler. hama beads diye birşey. benimde ilgimi çekti tabii. bende yapmaya başladım. hepte en zor şeyleri seçmekte ustayım. :90: internetten sipariş verdik ve geldi. bir ara takı çılgınlığım vardı, şimdide hama boncuklarla oyalanıyoruz. bu yapboz gibi. ama bozulmayıp kalıcı oluyor. boncukları ütülüyoruz ve birbirine yapışıyor. yakında işi ilerletip panolar yaparsam hiç şaşırmayın.:KK62: yeni oyalanma çareleri arayıp bulmak isteyenlere duyrulur.:KK60:

kıyamam sana yaa:KK59::KK70:evlattan uzak olmak ne kötü değil mi
kız olsun erkek olsun farketmıyo
annem tek ben uzağım ondan dıye bana daha bı sıcak bakıo
içine cekıyo öpüyo kokluyo:KK69:kocemde kıskanıo o ayrı:KK60:
özlem ıyıdır ablam Allaha emanet onlar
acemı bırlığınde böle kopukluklar olur üzülme
eğitimde falandırlar

geçmiş olsunn ayrıca ablam dünde patron kızını hastaneye götrmuş dıo odadan kaçıp bıde ımdat dıye bağırıyo:KK60:caıou dan öğrenmış
kabız olmuş mıçamamış ımdat dıye bağırıyormuş:KK60::KK60:

yenı hobılerının resmını beklıyorummm:KK52:ablam

yesılım leerenım ırnammm nerelerdesınız esmer şekerımmm:KK31:

kıyamam sana yaa:KK59::KK70:evlattan uzak olmak ne kötü değil mi
kız olsun erkek olsun farketmıyo
annem tek ben uzağım ondan dıye bana daha bı sıcak bakıo
içine cekıyo öpüyo kokluyo:KK69:kocemde kıskanıo o ayrı:KK60:
özlem ıyıdır ablam Allaha emanet onlar
acemı bırlığınde böle kopukluklar olur üzülme
eğitimde falandırlar

geçmiş olsunn ayrıca ablam dünde patron kızını hastaneye götrmuş dıo odadan kaçıp bıde ımdat dıye bağırıyo:KK60:caıou dan öğrenmış
kabız olmuş mıçamamış ımdat dıye bağırıyormuş:KK60::KK60:

yenı hobılerının resmını beklıyorummm:KK52:ablam

yesılım leerenım ırnammm nerelerdesınız esmer şekerımmm:KK31:

hasretlik zor be güzelim. ben galiba oğluşa fazla düşkünüm. kızımada düşkünüm. biraz geçikse camlarda dolanıyorum. ikide bir balkona çıkıp bakıyorum. aklıma kötü kötü düşüncekler geliyor. ana olmak çok zor. oğlum biraz fazlacana duygusal ve bana aşırı tutkun. izinli çıktığında hemen internet cafeye gidip beni görmek istedi. görüncede rahatladı. askeriyede de internet varmış. ama sıra gelmiyor demişti. üniversitede okurken hergün internetten görüşüyorduk. en azından onun dersi olmadığı zamanlar telefonla konuşuyorduk. o zaman aradığımda ulaşabiliyordum. şimdi onun aramasını bekliyorum. bu daha zormuş.:KK43: evden bile dışarı çıkmak istemiyorum. ya ararda bana ulaşamazsa diye. bir ara kulaklarının çevresi iltihaplanmıştı. ağrıdan uyuyamıyorum demişti. off belirsizlik beni çok yıpratıyor. eskiden gözümden bile sakınırdım onları. sevdikleri birşeyi onlarsız yiyemezdim. şimdi ne yiyor ne içiyor bilmeden burada elim kolum bağlı haber bekler oldum.
bu arada ben oğluşumu evlendirsem gelin benden yaka silker mi diyede içimden geçiriyorum. ama umarım beni anlar. ben onları çok zor koşullarda büyüttüm. maddi ve özellikle manevi olarak çok yıprandım. hayatımı ben onlara adamışım. onlarsız bir yaşam hiç düşünemedim. galiba bir kuş gibi onları özgür bırakmam gerekir. yinede içim bu kararı alırken hep hayır diyor. dizimin dibinden ayrılmasınlar istiyorum.:KK59: gelinim bu yönden benden çok çekecek. exs damadıma içimden bu açıdan kin duymuştum. alıp kızımı başka bir ilçeye götürmüştü. ayrıldıklarında üzüldüm. fakat kızım tekrar yanıma gelince inanın çok sevinmiştim. yanımda olsunlarda ben onları hergün göreyim istiyorum. bencilce mi davranıyorum bilemiyorum.:2: hatta kızım evlendiğinde hergün biz birkaç kere telefonlaşıyorduk. olmadı internetten yazışıyorduk, görüşüyorduk. aynı şehirde yaşadığımızda da bu böyleydi. belkide damat bu yüzden alıp gittiydi kızımı. :KK47: baktı koparamıyor, ayrıldı.:KK47: bütün analar benim gibi mi demedende edemiyorum.
böcüğüm hobiye sırf bu düşüncelerden kurtulmak için başladım desem yeridir. bir ara ne çok takı yapmıştım. şimdi elimde kalanlar kutuların içinde. şu sıra pek takı yapamıyorum. çilek hanım boncuklarıma habire pati atıp döküyordu. toplamak eziyet olmuştu. en iyisi ara vermek demiştim. şimdi bu boncuklar büyük. dökülünce rahat toplanabiliyor.:KK60: yalnız boncuklar yurt dışından geliyor. biraz masraflı. büyük pano için aparat lazım. şimdilik küçük yapıyoruz. çocuk odası için harika şeyler yapılabilinir aslında. ben birkaç deneme yaptım. çok güzel şeyler çıktı. kızım anahtarlık, buzdolabı süsü gibi şeyler yaptı. biraz çoğalsın resimlerini siteye kızım ekler. renklerde bir canlı ki sorma. ben çok beğendim bu işi. örgüden bile daha oyalayıcı yalnız.:KK52:
neyse bugünlük bu kadar. yarına görüşürüz umarım. herkezi çok çok öpüyorum.:KK16::KK54::KK70:

önce duygu hoşgeldin sakın sitem etme seni çok sorduk, merak ettik sen hiç uğramayınca sormaktan vazgeçtik. ben hiç mesaj almadım, arayanlara hep döndüm. üzüldüm öyle düşünmene neyse iyi olda bu yeter bize. mutlu olmana sevindim. daha da mutlu olun İnşallah.

irnam sen kendine dikkat et yine söylüyorum o yağları kullan sen.. ne varsa kocakarı ilaçlarında var. biliyorum ilacın yeri ayrı ama...nolur iyi haberlerini alalım. o ağrılar zordur öffff

ladym güldürdün beni "muhafız "lafına ay çok güldüm. çocuklar bi alem. benim eşim müzisyen çok uzun yıllar ara vermişti. ticaret tatlı geldi sandı. emekli olunca müziğe geri döndü. buradaki otellerde çalışıyorlar. çok seviyor bende hoş görüyorum napim onu tanıdığımda da müzisyendi. odası müzik odası. provaları falan...gitarları, orgu, koca koca aletler yatağı, televizyonu, hepsi düzenli yerlerinde ama temizlik yapılacağında amaaaan sen misin giren....:):):)
oğluşundan haber var mı?. Benim çocuklarım da yanımdayken mutlu oluyorum analık işte
kedişine geçmiş olsun

böcüğüm akşam akşam çatladım gülmekten " imdat" tövbe tövbe gülmim kötüdür çıkamamak ay...

görüşmek üzere öpüldünüz

yeşilim müzisyenlik yeteneği benim sülalemde var. rahmetli babacığım çok güzel piano çalardı. öğretmen okulunda öğrenmiş. anneciğiminde çok güzel bir sesi var. çok çok yıllar önce konservetuarı kazanmış. tabi o yıllar savaştan yeni çıkılmış. anneanneciğim dul bir kadın, para pul kısıtlı, yollayamamış. bu anneciğimin hep içinde ukteydi. bütün kardeşlerimin en azından birer müzik aleti kullanmasını isterdi. galiba bende bu yeteneği bulmuş ki kurslara yollamıştı. fakat bazı nedenlerden bu kursları tamamlayamadım.:KK43: kızım küçükken eline ne geçtiyse baktım kendince müzik yapıyor, hemen onun ellerine uygun bir org aldım. baktım bayağı çözüyor, ona nota bilgisi vermeye başladım. daha sonra gitar ve halk evleri korolarına yazdırdım. lise bittiğinde çok şükür konservetuarı kazandı. bende ön ayak olarak onun orada okumasına vesile oldum. ama mesleğini yapmıyor. bir kız çocuğu için zor bir piyasa bilirsin. müzik öğretmenliğinede ikna edemedik. hayat neyi gösterir bilemiyorum. onun için şimdi varsa yoksa bilgisayar programları ve fotoğraf çekimi ilgi alanı. bizde fazla üstüne gitmiyoruz. hayat kendinin yolunu kendi çizecek.
oğluşum dün akşam aradı şükür. boğazını üşütmüş. içime doğdu, bu benden birşey gizliyor, bu yüzden aramıyor dedim. biraz düzelince hemen aradı. ilaç almayı pek sevmez. revire gitmemiş. tabi ana yüreğim sızım sızım sızladı. bende bolca sitem ettim.
kedimin gözleri daha iyi çok şükür. şu an etrafımda fıldır fıldır dolanıyor.:90:
bu günlük yine hoşçakalın. hepinizi çok çok öpüyorum.:KK16::KK54::KK70:

günaydın ablalarım:KK48::KK48:cok yoğun olabılırım sabahtan başladı yoğunluk çünkü:KK6:aman iş olsunda cok şükür çalışmak güzel:KK61:
sizler nsılsınız bakemmmm
anne olmak cok ayrı duygudur emınım:KK69:içinizi ferah tutun

betül ablam oğluşundan haber var mı
irnam nerelerde ağrıları azalmadı mı acep:KK59:
yeşilim ablam eniştemız nasıl
esmer güzelımde gelmıoo nerelerde acep:44:

şimdilik ben işe döneyım gerı dönerım sıze ınş

günaydın herkese...

sizleri çok özledim bende böyle sitemler etmek istemezdim ettimse özledigim üzüldügüm ve sizi sevdigim içindir ablalarım :KK69:
kimsenin üzülmesine gerek yok. üzülen bendim.o yüzden dile getirdim.bu topige yazdım çünkü kk girdigimde ilk ugradıgım topikti birde cesur güzeller topigi vardı ki onu göremedim görsemde yazmazdım.bu topikte çok daha şey paylaştım her biriniz benim için önemli oldugunuz için sizden gelicek her sözde önemliydi.annem yerine koydum sizleri benim sitemimi daha iyi anlarsınız diye düşündüm.:KK59:
ben bu topige yazdım diye aklınıza kötü bir şey gelmesin sitemim sadece sizlere degil ben 2008 kk üye oldum o zamandan beri çok fazla kişiyi tanıdım mesela cesur güzel topigindeki kızlar hiç biri nerdesin demedi ki çogunda telim msnem varken.:KK43:flaş flaş topigide öyle dedigim gibi mesaj kutusuna DUYGU NERDESİN DEMEK ZOR OLMASA GEREK DEDİM.:KK59:kimsenin adınıda vermedimkimsenin merak etmedigini görünce üzüldüm çünkü ben merak eder sorardım.:KK14:

ben kk giremedim sadece kk degil nete giremedim girseydim zaten ugrardım.zamanında benim girmedigim durumlar oldu yada sadece bu topikke girip ablalarıma bende nasılsınız deyip bir günaydın deyip hal hatırlarını sorup çıktıgım durumlarım oldu:KK70:.bende girmedigimde ablalarımın duygu nerdesin dedikleri durumlarda oldu.:KK70:böyleyken neden çok uzun ayrı kaldıgımda merak edilmedim dedim yanlış anlaşıldım.ÖZÜRDİLERİM ABLALARIMDAN:KK71:

ben tam 4 ay 4,5 dır giremedim.böcük diyorki neden giremedigini yazsaydın ona göre yazardım ki yazdım kazaların oldugunu hastalıgın oldugunu evime hırsızın girdigini buna dair hiç bir şey yazmamış mesela kazadan sonra herkesin durumu iyi gibi ölüm kalım oldu gibi ne bileyim daha farklı yaklaşım yapabilirdin sadece kızgın bir uslupla bana yaklaştın:KK19:
.benim sende telim vardı senle telde konuştukta ama sen tel noyunu yenilemişin evlendikten sonra yeni numaranı bilmiyorum sende tekrar eklememişin olabilir msn evet yok.ama burdaki mesaj kutusuna yazabilirdin.yazmamışın ki çok üzücü şeyler yaşadım diye yazdıgım halde ne oldu duygu şimdi iyimisin tamam bizde mesaj bırakmadıysak kendi aramızda sorduk gibi ılımlı hoş bir uslup yerine tartışır gibi yazman hoş degildi.:97:
inan bana sen böyle sitem etseydin.benim yaklaşımım daha içten insancıl ve gerçekten merak ettigim tarz olur ve sana ulaşamasamda mesaj kutusuna nerdesin böcük yazardım.daha fazla yazmaya gerek yok demişin haklısın yanılmışım lutfen yazma inan gerek yok:KK68:

laydım çok teşekkür ederim :KK69:
yazdıkların için dedigim gibi çok kötü anlarımız oldu.insan yaşadıkca herşey başına geliyor başına gelenlerde insana ders oluyor hayat ögretiyor.deneyim kazandirıyor.ben bu yaşadıklarımdan sabrı daha çok ögrendim SEVDİKLERİMİZİN ELİMİZDEN GİDİCEGİNİ ÖGRENDİM.:KK5:sevdim dedigim kişileri deger verdiklerimi yanılıp yanılmadımı gördüm.:KK53:sadece acılar yaşanmıyor acılar hastalıklar sevinçler hep bizlere bir şeyler ögretiyor aslında dostu akrabayı arkadaşı gibi ve şu hayatta ailenden kendinden önemli kimsenin olmadıgı kimseyi kırmamak gerektigini ögretiyor.:kk77:
mesela şuan ben sizleri sevidigim için bir sitem edeyim dedim .bunu karşılıgında yazdıklarınızdan bir şeyler ögreniyorum.hayat herkesi bir yerlere sürüklüyor hayatın telaşını dalıyoruz bazen ihmaller ediyoruz bu ihmaller birini kırıyorsa onu iyiden kaybetmek yerine gönlünü almak hoş degilmidir.
sevsekte sevmesekte sırf insan oldugumuz için insanıga karşı saygımızdan sevgimizden dolayı degilmi.ablacıgım

ben o sitem yazımı yazarken belki yanlış yapıyorum ama üzüldügüm için yazdım özürdilerim dedim.yine ABLALARIMDAN ÖZÜRDİLERİM
yanlış anlaşılmak istemem fazla bir şey istemedim beklemedim.sadece sorulmadım nerde bu kız dememişiniz dedim ki bunuda bu topiktekiler degil kk tanıdıgım herkes için söyledim beni anlıyacagınız içinse belki bu topigi kendime yakın kk da evim gibi gördügüm içinde buraya yazdım.

sadece burayada degil kk günlügüde yazdım gerçekten üzüldüm kırıldım.:KK43:

bana yaklaşımdan dolayı tekrar teşekkür ederim ablamcıgım hep iyi saglıklı ol allah zorluklarına kolaylık versin öptüm.:KK69:

yeşilim ablacıgım biliyormusun ne çok özledim sizleri :KK70:aynı kelimeleri yazıcam belki ama inan içim öyle hissetigi için yazıyorum.beni sordugunu söylüyorsun tamam ablam şu var kk girince bildirime bakınca kimseyi görmeyince üzüldüm:KK14:.senin telefonun yok bende ablacıgım ben sana telefonumu yazmıştım kayıt ettin etmedin bilmiyorum.ama msn konuştuk .aklıma takılan bazi şeyler için yardım istedim.saol sende yardım ettin bazende mns online görünce sadece merhaba ablam nasılsın demişligimde oldu.:KK69:ama çok uzun zaman dedigim gibi msn giremedim.sadece sevdigim ve kalbimde hiç ama hiç bir kötü şeyin olmadıgını az çok beni tanıdınsa biliyorsundur bu sitemlerin bile sevdigim içindir.ben telefonun olmadıgı için sana ulaşamadım tabiki nete giremedigim için msn konuşamadım.galiba benim demek istedigimi anladın anladınız sanırım.üzüldügüm içindi bu sitemlerim

pek çok kişide telefonumda var destide mesela defalarca konuşmuşlugum oldu.oda aramadı
leeren ablamla mesaj attım saolsun o hep döndü:KK73:.
cesur güzel topikindekilerde başka topiklerdeki kızlarda var tabiki
ha kk tanıdıgım konuştugum arkadaşlarım tabiki var.saolsunlar
neyse canınız saolsun sizler iyi olun saglıklı olun huzurlu mutlu olun ablalarım benim sitemimi anladıgınıza düşünüyorum.bu sitem sizlere karşı degil herkeseydi.
ben böle bir durumda arar sorar mesaj bırakır samimi oldugu arkadaşlarını bulur telefonu bulur bir şekilde ulaşırdım.hiç bir şey yapamıyorsam msn mesaj bırakır yada buraya bildirime mesaj bırakırdım.
ne yapalım sizde kendi aranızda sormuşunuz benim haberim olmamış teşekkurler

ablacıklarım canınız saolsun.
teşekkurler saygılar sevgiler...........:KK69::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

bugün şöyle bir uğrayıp çıkacağım. dünden beri ellerim ve ayaklarım şişti. habire uyumaya başladım. bu moralimi bozdu. yine bende birşey mi var diye endişeliyim. sağlık ocağının açılmasını beklerken şöyle bir dolanayım dedim.
duygum insan sevdiklerine sitem eder canım. bende 2008 den beri buraya üyeyim. eskiden internete daha sık giriyorduk. şimdi fazla zamanımız olmuyor ve uzun kalamıyorum. çoğu kişide benim gibi sanırım. bazı arkadaşımda internet bağlantısını kapattırmış. bazen telefonlarıyla internete girmeye çalışıyorlar. eskisi gibi değil buralar. genelde facede olduklarını görüyorum. o da oyun oynama amacıyla çoğunlukla. nedense herkezde bir durgunluk var. ben bunu böyle yorumluyorum. en azından kendinden pay biç canım. fırtınalı ve sıkıntılı günler yaşadın ve nihayet dönebildin. hepimiz çok sıkıntı günler ve ölümler yaşadık. bazen hiç internete giresim bile yoktu. benim açımdan bu böyleydi tabii. yeşilim ve irnam yaşadığım sıkıntıların bir bölümünü biliyor. tabii buraya aksettirdiklerimi. çok sıkıldığım günlerde buraya gelip azda olsa içimi açtım. belki bir teselli aradım veya içimi döküp rahatlamak istedim. sağolsunlar arkadaşlarım her zaman ilgi gösterdiler. şu anda ben sende o sıkıntıların artık dışa vurumunu hissettim. için hala çok acıyor bunu tahmin ediyorum. çok yalnız ve çaresiz günler yaşamışsın. tutunacak dallar aramışsın. bu gayet doğal bence. en azından iyisiyle kötüsüyle hayatı tanımaya başladın.
destinaya geleyim, en son yazdığında internet bağlantısının yok olduğunu yazmıştı. evini taşımış ve oğlunu okula yazdırmıştı. ondan hala haberimiz yok.
irnam nerelerdesin canım. ay çok özledik seni. sağlığını merak eder oldum vallahi.
esmerim şu evin tamir işi bitmedi mi daha. artık buralara uğramaz oldun. faceyede fazla girmiyorsun. bir sorunun mu var. torunun büyüdü mü.
lereenim nasıl. kızının yanında diye duymuştum. hala gelmedi mi.
böcüğüm oğluşumu önceki yazımda yazmıştım. çok şükür sesini duydum. aman işinin kıymetini bil canım. benim kız yine uzun zamandır işsiz. çalıştığı iş bitince ayırdılar. oda çok bunaldı. habire evde. arada sıkıntıdan benimle didişip duruyor. çoğunlukla kedilerin başında tartışıyoruz.:KK60: benim onları çok şımarttığımı ve yüz verdiğimi söylüyor. :90: ee hayvancıklar çoğunlukla beni evde görüyor. kendilerini bana daha yakın hissediyorlarsa suç benim mi.:KK62: kıskanıyor onların beni daha çok sevmelerini.:KK52::KK33:
az kalıp çıkacağım dedim ama bayağı yazmışım yine. hepinizi çok çok öpüyorum. kendinize iyi bakın.:KK16::KK54::KK70:

lutfen yazma inan gerek yok:KK68:

sen dedınya yazmam:KK68:
sana bazı şeylerı anlatamıyoruz sanırım
betül ablam bıle dedı ben uzun süre yoktum netım kesıldı işsız kladım zorda kaldım bunlaarı anlatmak ıstemıyorummm
sen nasıl geldınse bana bende öle cvp verdım
ve yazında bana gelış tarzınla ablalarıma geliş tarzına bakar msın
yazdığını bıdaha oku ıstersen
ayrıca telım değişti kımseyede telımı vermek zorunda değilim
he vercem zamanlar olursa ılk vercem ınsanlarda benı burda yalnız bırakmayan ablalarım olur

X