günaydın herkese...
sizleri çok özledim bende böyle sitemler etmek istemezdim ettimse özledigim üzüldügüm ve sizi sevdigim içindir ablalarım
kimsenin üzülmesine gerek yok. üzülen bendim.o yüzden dile getirdim.bu topige yazdım çünkü kk girdigimde ilk ugradıgım topikti birde cesur güzeller topigi vardı ki onu göremedim görsemde yazmazdım.bu topikte çok daha şey paylaştım her biriniz benim için önemli oldugunuz için sizden gelicek her sözde önemliydi.annem yerine koydum sizleri benim sitemimi daha iyi anlarsınız diye düşündüm.
ben bu topige yazdım diye aklınıza kötü bir şey gelmesin sitemim sadece sizlere degil ben 2008 kk üye oldum o zamandan beri çok fazla kişiyi tanıdım mesela cesur güzel topigindeki kızlar hiç biri nerdesin demedi ki çogunda telim msnem varken.
flaş flaş topigide öyle dedigim gibi mesaj kutusuna DUYGU NERDESİN DEMEK ZOR OLMASA GEREK DEDİM.
kimsenin adınıda vermedimkimsenin merak etmedigini görünce üzüldüm çünkü ben merak eder sorardım.
ben kk giremedim sadece kk degil nete giremedim girseydim zaten ugrardım.zamanında benim girmedigim durumlar oldu yada sadece bu topikke girip ablalarıma bende nasılsınız deyip bir günaydın deyip hal hatırlarını sorup çıktıgım durumlarım oldu
.bende girmedigimde ablalarımın duygu nerdesin dedikleri durumlarda oldu.
böyleyken neden çok uzun ayrı kaldıgımda merak edilmedim dedim yanlış anlaşıldım.ÖZÜRDİLERİM ABLALARIMDAN
ben tam 4 ay 4,5 dır giremedim.böcük diyorki neden giremedigini yazsaydın ona göre yazardım ki yazdım kazaların oldugunu hastalıgın oldugunu evime hırsızın girdigini buna dair hiç bir şey yazmamış mesela kazadan sonra herkesin durumu iyi gibi ölüm kalım oldu gibi ne bileyim daha farklı yaklaşım yapabilirdin sadece kızgın bir uslupla bana yaklaştın
.benim sende telim vardı senle telde konuştukta ama sen tel noyunu yenilemişin evlendikten sonra yeni numaranı bilmiyorum sende tekrar eklememişin olabilir msn evet yok.ama burdaki mesaj kutusuna yazabilirdin.yazmamışın ki çok üzücü şeyler yaşadım diye yazdıgım halde ne oldu duygu şimdi iyimisin tamam bizde mesaj bırakmadıysak kendi aramızda sorduk gibi ılımlı hoş bir uslup yerine tartışır gibi yazman hoş degildi.:97:
inan bana sen böyle sitem etseydin.benim yaklaşımım daha içten insancıl ve gerçekten merak ettigim tarz olur ve sana ulaşamasamda mesaj kutusuna nerdesin böcük yazardım.daha fazla yazmaya gerek yok demişin haklısın yanılmışım lutfen yazma inan gerek yok
laydım çok teşekkür ederim
yazdıkların için dedigim gibi çok kötü anlarımız oldu.insan yaşadıkca herşey başına geliyor başına gelenlerde insana ders oluyor hayat ögretiyor.deneyim kazandirıyor.ben bu yaşadıklarımdan sabrı daha çok ögrendim SEVDİKLERİMİZİN ELİMİZDEN GİDİCEGİNİ ÖGRENDİM.
sevdim dedigim kişileri deger verdiklerimi yanılıp yanılmadımı gördüm.
sadece acılar yaşanmıyor acılar hastalıklar sevinçler hep bizlere bir şeyler ögretiyor aslında dostu akrabayı arkadaşı gibi ve şu hayatta ailenden kendinden önemli kimsenin olmadıgı kimseyi kırmamak gerektigini ögretiyor.
mesela şuan ben sizleri sevidigim için bir sitem edeyim dedim .bunu karşılıgında yazdıklarınızdan bir şeyler ögreniyorum.hayat herkesi bir yerlere sürüklüyor hayatın telaşını dalıyoruz bazen ihmaller ediyoruz bu ihmaller birini kırıyorsa onu iyiden kaybetmek yerine gönlünü almak hoş degilmidir.
sevsekte sevmesekte sırf insan oldugumuz için insanıga karşı saygımızdan sevgimizden dolayı degilmi.ablacıgım
ben o sitem yazımı yazarken belki yanlış yapıyorum ama üzüldügüm için yazdım özürdilerim dedim.yine ABLALARIMDAN ÖZÜRDİLERİM
yanlış anlaşılmak istemem fazla bir şey istemedim beklemedim.sadece sorulmadım nerde bu kız dememişiniz dedim ki bunuda bu topiktekiler degil kk tanıdıgım herkes için söyledim beni anlıyacagınız içinse belki bu topigi kendime yakın kk da evim gibi gördügüm içinde buraya yazdım.
sadece burayada degil kk günlügüde yazdım gerçekten üzüldüm kırıldım.
bana yaklaşımdan dolayı tekrar teşekkür ederim ablamcıgım hep iyi saglıklı ol allah zorluklarına kolaylık versin öptüm.
yeşilim ablacıgım biliyormusun ne çok özledim sizleri
aynı kelimeleri yazıcam belki ama inan içim öyle hissetigi için yazıyorum.beni sordugunu söylüyorsun tamam ablam şu var kk girince bildirime bakınca kimseyi görmeyince üzüldüm
.senin telefonun yok bende ablacıgım ben sana telefonumu yazmıştım kayıt ettin etmedin bilmiyorum.ama msn konuştuk .aklıma takılan bazi şeyler için yardım istedim.saol sende yardım ettin bazende mns online görünce sadece merhaba ablam nasılsın demişligimde oldu.
ama çok uzun zaman dedigim gibi msn giremedim.sadece sevdigim ve kalbimde hiç ama hiç bir kötü şeyin olmadıgını az çok beni tanıdınsa biliyorsundur bu sitemlerin bile sevdigim içindir.ben telefonun olmadıgı için sana ulaşamadım tabiki nete giremedigim için msn konuşamadım.galiba benim demek istedigimi anladın anladınız sanırım.üzüldügüm içindi bu sitemlerim
pek çok kişide telefonumda var destide mesela defalarca konuşmuşlugum oldu.oda aramadı
leeren ablamla mesaj attım saolsun o hep döndü
.
cesur güzel topikindekilerde başka topiklerdeki kızlarda var tabiki
ha kk tanıdıgım konuştugum arkadaşlarım tabiki var.saolsunlar
neyse canınız saolsun sizler iyi olun saglıklı olun huzurlu mutlu olun ablalarım benim sitemimi anladıgınıza düşünüyorum.bu sitem sizlere karşı degil herkeseydi.
ben böle bir durumda arar sorar mesaj bırakır samimi oldugu arkadaşlarını bulur telefonu bulur bir şekilde ulaşırdım.hiç bir şey yapamıyorsam msn mesaj bırakır yada buraya bildirime mesaj bırakırdım.
ne yapalım sizde kendi aranızda sormuşunuz benim haberim olmamış teşekkurler
ablacıklarım canınız saolsun.
teşekkurler saygılar sevgiler...........