- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
Yaa canım niye vicdan azabı duyuyorsun sen motor degilsin ki çalışıp gelmişsin. Olabilir. Bunları da düşünmesi lazımdı kaynananın sende bi sıkıntı görmedim. Hele aglanacak hiçbirsey görmedim lütfen kendine gel. Bir daha kinde izin falan alırsın en güzel sekilde karsılarsın.Evime ilk defa geliyorlar zaten söyledim öyle bir şey söz konusu olamaz diye. Öyle bir şey düşündükleri için yedirmedim kendime o kadar vicdan azabı duydum ki
Haklısınız ne bileyim işteYaa canım niye vicdan azabı duyuyorsun sen motor degilsin ki çalışıp gelmişsin. Olabilir. Bunları da düşünmesi lazımdı kaynananın sende bi sıkıntı görmedim. Hele aglanacak hiçbirsey görmedim lütfen kendine gel. Bir daha kinde izin falan alırsın en güzel sekilde karsılarsın.
Her şeyin yenisi bilmemezlik çok zor gerçektenHerkes herşeye sürekli ağlar oldu bu aralar burda
Her gün haliniz tavrınız bir olmayabilir büyütmeyin bu kadar
Amacım kendimi beğendirmek değil. Sadece içim rahat etmedi üzüldümBen gercekten anlayamiyorum, cok mu onemli adamin anasina kendini begendirmek??
Adam sizin ananiza kendini begendirmek icin extra efor gosteriyor mu???
Kadinlar iliskide erkekleri kendilerinden daha onemli, daha ustte gormesinler artik. i.e. Koca delisi olmayin
Asıl onlar anlayışlı olmayı becerememişler.Merhaba arkadaşlar ben yeni evli sayılırım. Kayınvalidemlerden başka bir şehirde yaşıyoruz iş sebebi ile. Ben de çalışıyorum. Bize misafir olarak geldiler. Her şey çok iyi giderken bir baktım bir şeye bozulmuşlar. İşten geldiğimde o gün ilk günkü gibi çok çok gülmediğim için başka başka sebeplere bağlamışlar. Kendilerini kötü hissetmişler. Ben ise sadece yorgundum. Ki beni yıllardır tanıyorlar. Ben de kendimi öyle kötü hissediyorum ki. Demek ağırlamayayı başaramadım. Durmadan ağlıyorum. Beceremedim
Ay canım yanlış anlaşılmalar olmuş . Üzme kendini böyle şeylerle.Takma herşeyi kafana bu kadar pireyi deve yapmışsınBen yüzlerinin değiştiğini anladığımda sordum söylediler ama sebebi tamamen başka bir şeye bağlamışlar. Sağ olsun çalışıyorum diye ben gelene kadar yemek vs yapmışlar evle ilgili başka bir şeyler. Benim de onlar evle ilgili şeyler yaptıkları için karıştığını düşünüp istemediğimi sanmışlar
Duygulandırdınız beni teşekkür ederimHey masallah,sizin gibi insanlar olduğunu okumak bana gurur veriyor ya.
Maalesef ki en kötü huyum. Keşke değişebilsemAy canım yanlış anlaşılmalar olmuş . Üzme kendini böyle şeylerle.Takma herşeyi kafana bu kadar pireyi deve yapmışsın
terbiyesiz nankorlerMerhaba arkadaşlar ben yeni evli sayılırım. Kayınvalidemlerden başka bir şehirde yaşıyoruz iş sebebi ile. Ben de çalışıyorum. Bize misafir olarak geldiler. Her şey çok iyi giderken bir baktım bir şeye bozulmuşlar. İşten geldiğimde o gün ilk günkü gibi çok çok gülmediğim için başka başka sebeplere bağlamışlar. Kendilerini kötü hissetmişler. Ben ise sadece yorgundum. Ki beni yıllardır tanıyorlar. Ben de kendimi öyle kötü hissediyorum ki. Demek ağırlamayayı başaramadım. Durmadan ağlıyorum. Beceremedim
Anlayamıyorum neden böyleKayınvalideler herşeyi kulp bulur, herşeyi üzerlerine alınır çünkü dünya onların etrafında dönüyor o yüzden aldırma sakın aldırma hele ki bu yüzden üzüldüğünü sakın belli etme çünkü bir kez bunu farkederse her işine gelmediğinde aynı şeyi yapacaktır. Sen çalışan birisin kimse senden ekstra bir durum bekleyemez.
Allah bağışlasın.Kızım oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?