Demek beceremedim

WWEE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
598
282
103
31
Merhaba arkadaşlar ben yeni evli sayılırım. Kayınvalidemlerden başka bir şehirde yaşıyoruz iş sebebi ile. Ben de çalışıyorum. Bize misafir olarak geldiler. Her şey çok iyi giderken bir baktım bir şeye bozulmuşlar. İşten geldiğimde o gün ilk günkü gibi çok çok gülmediğim için başka başka sebeplere bağlamışlar. Kendilerini kötü hissetmişler. Ben ise sadece yorgundum. Ki beni yıllardır tanıyorlar. Ben de kendimi öyle kötü hissediyorum ki. Demek ağırlamayayı başaramadım. Durmadan ağlıyorum. Beceremedim

Ağlıcak yer arıyorsun bence sen.Bunun için ağlanır mı. İnsanın her anı bir olmuyor.İşten gelmişsin yorgun argın.Bunu anlamıyorlarsa bırak konuşmasınlar zaten...

İçinden nasıl geliyorsa öyle ol. Seni kabullenen böyle kabullensin.
Ne yani bilseydin onları memnun etmek icin yapmacık sırıtacakmiydin gidene kadar!!

sizi ogün güleç görmediklerinde sordular mı neyin var neden üzgünsün iş yerinde mi sıkıntı oldu vs diye sorular yöneltip aslını ögrenmeye çalıştılar mı?
size kim anlattı olanları eşinizle mi paylaşmışlar?
üzülmeyin kırk gün sırtında taşı bir gün indirdiginde neden indirdin olur .

Bunun için ağlanır mı delirmeyin ya.. Hürmeti, güleryüzü bol gösterenlerin konuları da var burada onları okursanız anlarsınız ne kadar saçma bir şeye ağladığınızı..
Siz neden ağlıyorsunuz asıl onların çalışan kadının evine iş günü gidersek bu olur demeleri lazım asıl. Bu mesajı verebilmek önemli..

Bence iş günü misafir kabul etmeyin. Eşine de söyle eğer haber ona veriliyorsa bundan sonra sana sormadan kabul etmesin.

İlk evlendiğimiz zamanlar eşim benden habersiz bir arkadaşıyla ailecek yemek için sözleşmiş kıyameti kopardım bana sormadan eve nasıl misafir davet edersin diye son oldu. Ki kendisi yardım eder her şeye ama asıl plan program sorumluluk kadında oluyor..

İnsan mana çıkarmadan önce bi sorar demi? Hayırdır kızım bi derdin sıkıntın mı var? Nerde... hemen bizi istemiyor olmuş. Ağlama artık içlerinde varmış daha napacaksın.

Ben yüzlerinin değiştiğini anladığımda sordum söylediler ama sebebi tamamen başka bir şeye bağlamışlar. Sağ olsun çalışıyorum diye ben gelene kadar yemek vs yapmışlar evle ilgili başka bir şeyler. Benim de onlar evle ilgili şeyler yaptıkları için karıştığını düşünüp istemediğimi sanmışlar

ağlayacak ne var merak ediyorum. kaç yaşındasın?

Allah iyiliğini versin emi :)
Simartma bu tarz insanları
Samimi kalpleri olsa neyin var keyfin yok gibi derlerdi
Kaynanalik yapmış resmen ağlama degmez

Yanlış anlaşılmalar olabiliyor günlük hayatımızda maalesef. Açıklama yaptınız mı? Ağlamayın Düzeltilemeyecek birsey değil.

Ağlayacak bişey yok.Yazık gözyaşlarına.Anlayışlı olsunlar biraz.Her zaman eşref saatinde olmuyor insan.Hiç takılma bile.Ne demek beceremedim.Ne yapacaktın.İşten gelmişsin elinden geldiğince ağırlamışsın.Krallar gibi ağızlarına üzüm yedirecek halin yok ya.

Kafanı bu takacağın bir mesele değil. Aciziyetin ortada senin üzülmene gerek yok. kayınvalidenin anlayışı meçhul.

Hamile olabilir misin? Ben de böyle ota b.ka ağlıyorum da afedersin.

Neden agliyorsun ki insanin bir ani bir anini tutmaz daha bir cok kez misafir edeceksin onları her halini görecekler kendini uzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…