Allah iyiliğini versin emi :)Merhaba arkadaşlar ben yeni evli sayılırım. Kayınvalidemlerden başka bir şehirde yaşıyoruz iş sebebi ile. Ben de çalışıyorum. Bize misafir olarak geldiler. Her şey çok iyi giderken bir baktım bir şeye bozulmuşlar. İşten geldiğimde o gün ilk günkü gibi çok çok gülmediğim için başka başka sebeplere bağlamışlar. Kendilerini kötü hissetmişler. Ben ise sadece yorgundum. Ki beni yıllardır tanıyorlar. Ben de kendimi öyle kötü hissediyorum ki. Demek ağırlamayayı başaramadım. Durmadan ağlıyorum. Beceremedim
Evet yaptım ama içim rahat etmiyorYanlış anlaşılmalar olabiliyor günlük hayatımızda maalesef. Açıklama yaptınız mı? Ağlamayın Düzeltilemeyecek birsey değil.
Merhaba arkadaşlar ben yeni evli sayılırım. Kayınvalidemlerden başka bir şehirde yaşıyoruz iş sebebi ile. Ben de çalışıyorum. Bize misafir olarak geldiler. Her şey çok iyi giderken bir baktım bir şeye bozulmuşlar. İşten geldiğimde o gün ilk günkü gibi çok çok gülmediğim için başka başka sebeplere bağlamışlar. Kendilerini kötü hissetmişler. Ben ise sadece yorgundum. Ki beni yıllardır tanıyorlar. Ben de kendimi öyle kötü hissediyorum ki. Demek ağırlamayayı başaramadım. Durmadan ağlıyorum. Beceremedim
Hamile olabilir misin? Ben de böyle ota b.ka ağlıyorum da afedersin.Merhaba arkadaşlar ben yeni evli sayılırım. Kayınvalidemlerden başka bir şehirde yaşıyoruz iş sebebi ile. Ben de çalışıyorum. Bize misafir olarak geldiler. Her şey çok iyi giderken bir baktım bir şeye bozulmuşlar. İşten geldiğimde o gün ilk günkü gibi çok çok gülmediğim için başka başka sebeplere bağlamışlar. Kendilerini kötü hissetmişler. Ben ise sadece yorgundum. Ki beni yıllardır tanıyorlar. Ben de kendimi öyle kötü hissediyorum ki. Demek ağırlamayayı başaramadım. Durmadan ağlıyorum. Beceremedim
Neden agliyorsun ki insanin bir ani bir anini tutmaz daha bir cok kez misafir edeceksin onları her halini görecekler kendini uzmeMerhaba arkadaşlar ben yeni evli sayılırım. Kayınvalidemlerden başka bir şehirde yaşıyoruz iş sebebi ile. Ben de çalışıyorum. Bize misafir olarak geldiler. Her şey çok iyi giderken bir baktım bir şeye bozulmuşlar. İşten geldiğimde o gün ilk günkü gibi çok çok gülmediğim için başka başka sebeplere bağlamışlar. Kendilerini kötü hissetmişler. Ben ise sadece yorgundum. Ki beni yıllardır tanıyorlar. Ben de kendimi öyle kötü hissediyorum ki. Demek ağırlamayayı başaramadım. Durmadan ağlıyorum. Beceremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?