Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar ben yeni evli sayılırım. Kayınvalidemlerden başka bir şehirde yaşıyoruz iş sebebi ile. Ben de çalışıyorum. Bize misafir olarak geldiler. Her şey çok iyi giderken bir baktım bir şeye bozulmuşlar. İşten geldiğimde o gün ilk günkü gibi çok çok gülmediğim için başka başka sebeplere bağlamışlar. Kendilerini kötü hissetmişler. Ben ise sadece yorgundum. Ki beni yıllardır tanıyorlar. Ben de kendimi öyle kötü hissediyorum ki. Demek ağırlamayayı başaramadım. Durmadan ağlıyorum. Beceremedim
Haklı olduğunuzu biliyorum ama kendime engel olamıyorumyıllar sonra da ne diye göz yaşlarımı heba etmişim, yazık geçen günlerime diye ağlarsınız.
Hamile misiniz acaba?Haklı olduğunuzu biliyorum ama kendime engel olamıyorum
Merhaba arkadaşlar ben yeni evli sayılırım. Kayınvalidemlerden başka bir şehirde yaşıyoruz iş sebebi ile. Ben de çalışıyorum. Bize misafir olarak geldiler. Her şey çok iyi giderken bir baktım bir şeye bozulmuşlar. İşten geldiğimde o gün ilk günkü gibi çok çok gülmediğim için başka başka sebeplere bağlamışlar. Kendilerini kötü hissetmişler. Ben ise sadece yorgundum. Ki beni yıllardır tanıyorlar. Ben de kendimi öyle kötü hissediyorum ki. Demek ağırlamayayı başaramadım. Durmadan ağlıyorum. Beceremedim
Hamile misiniz acaba?
Böyle ota çöpe ağlamak, ağladığın şeyin mantıksız olduğunu bildiğin halde hala ağlamak genelde buna delalet eder.
Geçenlerde tatlımın süsü istediğim gibi olmadı diye sinir krizi geçiren biri olarak söylüyorum bunu.
sonuç?bende yediğim bal masaya damladi diye aglamistim
Buna mı aglıyon canım ya kıyamam. Yakınında olsaydı inan aglamazdın hatta hoşuna giderdi. Bos yere kendini üzme. Alice degil sin sen. Çok kafana takıyorsanda ki bence takma. Ara yorgun oldugum için böyleydim de. Sakın özür falan dileme he. Sende insansın. Ne diye moralleri düşmüş. İnsan halinden niye anlamıyorlar. Kendileri düşünmesi gerekiyor. Allah Allah....Merhaba arkadaşlar ben yeni evli sayılırım. Kayınvalidemlerden başka bir şehirde yaşıyoruz iş sebebi ile. Ben de çalışıyorum. Bize misafir olarak geldiler. Her şey çok iyi giderken bir baktım bir şeye bozulmuşlar. İşten geldiğimde o gün ilk günkü gibi çok çok gülmediğim için başka başka sebeplere bağlamışlar. Kendilerini kötü hissetmişler. Ben ise sadece yorgundum. Ki beni yıllardır tanıyorlar. Ben de kendimi öyle kötü hissediyorum ki. Demek ağırlamayayı başaramadım. Durmadan ağlıyorum. Beceremedim
Kızım oldu :)sonuç?![]()
Evime ilk defa geliyorlar zaten söyledim öyle bir şey söz konusu olamaz diye. Öyle bir şey düşündükleri için yedirmedim kendime o kadar vicdan azabı duydum kiBuna mı aglıyon canım ya kıyamam. Yakınında olsaydı inan aglamazdın hatta hoşuna giderdi. Bos yere kendini üzme. Alice degil sin sen. Çok kafana takıyorsanda ki bence takma. Ara yorgun oldugum için böyleydim de. Sakın özür falan dileme he. Sende insansın. Ne diye moralleri düşmüş. İnsan halinden niye anlamıyorlar. Kendileri düşünmesi gerekiyor. Allah Allah....