- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.640
- 198
- Konu Sahibi mavilimonata
-
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/abimin-kiz-arkadasi.1057342/
Konumun anlaşılabilir olması için eski konum bu idi, vakti olan arkadaşların okuması için bıraktım zira iç dökmeye ihtiyacım var..
Gelini sevmeyen, ailesinden nefret eden bir görümceyim. Oysa abimin ilişkisi yokken görümce olmayı hevesle beklerdim, o benim ablam olacaktı çünkü.
Üstteki konumda yazıyor annesi dangalak, kız patavatsız, kardeşi dengesiz ailecek manyaklar abim dahil tüm ailem farkında ailesine karşı oldukça mesafeliler ama kız kendini sevdirmeyi başarıyor açıkcası bu kısım beni de ilgilendirmiyor.
Bu arada nişanlandılar, onunla ilgili de bir konum var o da burada; https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/gelin-gorumce-ne-siklikla-gorusmeli.1074929/
Şimdi önceki konumdaki tavsiyelerinize uydum, ilişmedim, arayıp sormadım zaten aynı şehirde de değiliz.
Geçenlerde abime gittim, onun olduğu şehire arayıp sormadım hiç 3. günün sonunda gelin aradı adı Ayşe olsun. "Geldin, aramıyorsun aşk olsun bikbikbik" konuşmasından sonra görüşmek istemediğim için temizlik yaptığımı söyledim "çay koy geliyorum seni çok özledim görmeliyim" dedi
Şimdiiii yarım saat oturduk. İnanın hayat nasıl gidiyor, neler yapıyorsun hiç bir şey konuşmadık, konuştuğumuz şeyler;
-babamın ilişkilerine neden tepkili olduğu(buraya yazmadığım bir ton şey söyledi annesi, bunları babamların alt komşusuna da anlatmış babamda beni onlarla muhattap etmeyin dedi) halbuki biliyor da sebebini.
-Abimin maaşını neden yetiremediği(burada abimin bana para yollayıp yollamadığını sordu aslında) tek başınaymış da, yetermiş de, neden olmuyormuş da, ev kredisi ödüyormuş abim neden ev almış(ev ondan çook önce alındı).......
-BABAM ABİMİN KREDİ KARTI BORÇLARINI VE MAAŞ KARTINDAKİ EKSİYİ ÖDEMELİYMİŞ
-Abim ona bilezik yapmalıymış, artık herkes onların düğün için birikim yapmalıymış(söz için bilezik değil kolye istiyoruz demişti Ayşe'nin annesi)..
Evet sadece ama sadece bunları konuştu, ben de dinledim sonra kalkıp gitti.
Abimler 2 sene sonra evlenecek ve benim babamın abimin borçlarını kapatmasını, düğünde abime destek olmasının kaçınılmaz olduğunu söyleyen kız kendi babasının 20 bin tl borcunu öderken evlenmek için can atıyor, evlenirken ailemden hiç destek almayacağım diye bas bas çığırıyor
Benimde sonbaharda düğünüm var. Yani ben 4-5 ay sonra evleneceğim babam bana masraf yapıyor haliyle bunu bile bile ELALEMİN harcamasını sorgulamak sana mı kaldı dengesiz??? Diyemedim
Kaldı ki abimin ödenemeyecek bir borcu yok, maaşı olan adamın borcunu babası mı öder?
Ben bayramda gitmedim, zaten annemlerde huyumu bildiği için ısrar etmediler, aramadım da. Şimdi yarın onlar benim bulunduğum şehire geliyorlar abim, Ayşe +annesi ben aslında görüşmek istemiyorum ama gitmem gereken bir yere davetliyiz. Ayşe de abime ctesi günü için "mavilimonata ve nişanlısı ile denize gidelim" demiş
Bahanem var, gitmeyeceğiz ama ben bu yüzsüzü nasıl püskürtebilirim? Aramamak, görüşmemek çare değil çünkü
Abim, Ayşe'den hoşlanmadığımı ve sık sık görüşmek istemediğimi biliyor bazı konulardan yüzeysel bahsediyorum ama bana söylediği şeylerden abimin yanında hiç bahsetmiyormuş abime "el ele verince her şeyin üstesinden geliriz" diyormuş. E bana niye oynuyo o zaman? Kafamda deli sorular
Anladım da kişi ailesinden bağımsız değil ki. Evlilik iki kişi arasında değil bence iki aile arasında oluyor. Bu evlilikten hayır beklemeyin derim ben çok üzgünüm. Kız af buyrun anasının gözü. Sizi sulu dereye götürüp susuz getirir. Abiniz evlendikten 3-4 ay sonra yeni konular açarsınız,'abimin evliliğindeki sorunlar' başlıklı.Abim ve annem kızın, ailesinden çok farklı olduğunu düşünüyor. Yani şimdilik kızın ailesinin manyak olduğunun farkında ne yazık ki
Karşılıklı iyi niyet varsa gayet de oluyor dertlenmeyin. Benim görümcem adeta kanatsız melek, hiç kıymamıştır beni tam bir abla. Derdimi,sıkıntımı paylaştığım tek insan çünkü benim kızlardeşim yok.Bu tarz ikili oynayan kızlar hep kazanıyor. Erkeğin yüzüne saf , masum , iyi niyetli ayağına yatıp arkasindan halletmeyi çok iyi beceriyorlar. Takdir ediyorum ama ben hiç öyle olamadim işin sırrı orda demek ki , hep içim dışım bir oldu:)
Benim de erkek kardeşim var:) hep abla kardeş gibi olmak istiyorum . Daha aday yok ortada ama pek mümkün olmuyor anlasilan
Tamam da bir tek siz sorun yaşıyormuşsunuz gelin hanımla kendini sevdiriyor dediğinize göre anne babanızla ve ağabeyinizle bir sorunu yok peki siz neden dert ediyorsunuz neden nefret ediyorsunuz? hele hele annesine ailesine kıza hakaretler ne oluyor şimdiden? evet tek başına olan ama maaşını yetiremeyen biri için ağabeyinin maaşlı neden yetmiyor diyebilir merak edebilir.
Ayrıca neden 2 sene sonra evleniyorlar o kadar beklemek zorundalar çünkü ağabeyinin borçları var beklemek onu geriyor olabilir. Hem isterse babanız tabii ki yardım eder sana ediyorsa ona da edecek babam uardım etmek zorunda değil maaşı yetiyorsa neden yardım etsin diyemezsiniz ki bu babanızın bileceği iş siz evlendikten sonra onlara da el uzatabilir. Görüşmeyen siz mesafeli olan siz kız sizi çağırıyor yanınıza geliyor iletişim kurmak istiyor ama çok ön yargılısınız ve saygısızsın daha şimdiden üstelik malesef kızın sizden çok çekeceği var çünkü aileniz tarafından sevilmesini hazmedemiyorsunuz!!
Kesinlikle katılıyorum. Abim eli açık, gezmeyi seven biri. Kaldı ki sözde bile deli gibi para harcadı kız evi için ama hala yetmiyormuş karşı tarafa demek ki..M mavilimonata şunu bilir şunu söylerim erkekler çok fena gaza geliyor...Kimi annesinden kimi eşinden... Benim annem de mesela yıllarca babama gaz verdi, babaannemin maaşını bize vermesi, bizim geçinememiz vs babında. Hatta konum var en son 85 yaşında kadının maaş kartını istedi annem vermezse bakmazmış falan filan. Abinizin paraya bakış açısı ne bilmiyorum ama kız bayağ iyi ikna ediyor demek ki abinizi.
Verdim cevapları tabii ki.Gelin hanım sana nasıl laf sokuyorsa sen de öyle yap,misal o sana demiş baban abinin borcunu ödesin düğüne yardım etsin diye,sen de aynısını ona yap baban 20 binliralık borcu ödesin ve düğün masraflarının yarısını karşılasın de,sonra eve eşya alacakları zaman bütün beyaz eşyaları,oturma grubu vs kız tarafı alır de daha sonra sen de abine onun taktiğini uygula ikiniz el el verirseniz herşeyi yaparsınız de.
Kesinlikle katılıyorum. Abim eli açık, gezmeyi seven biri. Kaldı ki sözde bile deli gibi para harcadı kız evi için ama hala yetmiyormuş karşı tarafa demek ki..
Haha düşünmedim değilKonusmalarinizi kayıt yapin abiniz dinlesin. Ayyy iyice 007 moduna girdim.
Verdim cevapları tabii ki.
Herkesin kendi borcundan mesul olduğunu, evlilik için kız tarafının da harcama yapması gerektiğini bu yüzden babamın şu dönemde bana yardımcı olduğunu söyledim ama anladığını hiç sanmıyorum..
Hiç karışmıyorum düğünümüz şöyle olacak diye anlattığında bile güzel olur diyip geçiyorum, kendisi sürekli benim evlilik için eksiğimin az olduğundan, onların bizim kadar şanslı olmadığından bahsediyor.Yani bence çok karışma sonuçta kötü olan sen olursun. Herkes kendi hayatını yaşasın. Kıza da gereken cevabı abin ve ailen versin.
Anneniz ev alıyormuş veya ortak kullanılan eşya alıyormuş en azından evet doğru değil ama bizimki sürekli ailesine harcama yapıyor, kıyafetler, telefonlar ve hepsi borçla. Bir tane havlu alıp kenara koymamış daha ama kp adayı borçlarını ödeyecekmiş... Bu para denilen şey bu kadar kolay mı kazanılıyor yahu?Gelin adayınızı anneme çok benzettim para konusunda. Annem kötü biri değil ama paraya gelince huyu çok kötü. herkes parasını ona versin ama o kendi parasını hep biriktirsin, ev alsın eşya alsın... Babamın maaşını geçtim, babaannemin hatta halamın maaşında kendini söz sahibi olarak görüyor. Bahanesi biz tek torunlarmışız bizden başka kimseleri yokmuş elbet bize yapmalılarmış. Yaptılar zaten yeterince ama onların maaşı benim hakkım değil ki nasıl böyle bir hak ileri sürebiliyor anlamıyorum. Gelinsin sen yani...
Hiç karışmıyorum düğünümüz şöyle olacak diye anlattığında bile güzel olur diyip geçiyorum, kendisi sürekli benim evlilik için eksiğimin az olduğundan, onların bizim kadar şanslı olmadığından bahsediyor.
Halbuki onun sözünde, benim nişanımda (evde oldu) harcanan paranın 2 katı harcandı.
Eksiğimiz var ama o sürekli abime gezelim,kıyafet alalım, annelerimize hediye alalım derken biz nişanlımla bayram alışverişi bile yapmadık evlilik hazırlığı yapıyoruz diye. Kendini benimle kıyaslıyor ama hiçbir şey bildiği yok
Anneniz ev alıyormuş veya ortak kullanılan eşya alıyormuş en azından evet doğru değil ama bizimki sürekli ailesine harcama yapıyor, kıyafetler, telefonlar ve hepsi borçla. Bir tane havlu alıp kenara koymamış daha ama kp adayı borçlarını ödeyecekmiş... Bu para denilen şey bu kadar kolay mı kazanılıyor yahu?
şeytandan üç gün önce doğmuş bu gelinhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/abimin-kiz-arkadasi.1057342/
Konumun anlaşılabilir olması için eski konum bu idi, vakti olan arkadaşların okuması için bıraktım zira iç dökmeye ihtiyacım var..
Gelini sevmeyen, ailesinden nefret eden bir görümceyim. Oysa abimin ilişkisi yokken görümce olmayı hevesle beklerdim, o benim ablam olacaktı çünkü.
Üstteki konumda yazıyor annesi dangalak, kız patavatsız, kardeşi dengesiz ailecek manyaklar abim dahil tüm ailem farkında ailesine karşı oldukça mesafeliler ama kız kendini sevdirmeyi başarıyor açıkcası bu kısım beni de ilgilendirmiyor.
Bu arada nişanlandılar, onunla ilgili de bir konum var o da burada; https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/gelin-gorumce-ne-siklikla-gorusmeli.1074929/
Şimdi önceki konumdaki tavsiyelerinize uydum, ilişmedim, arayıp sormadım zaten aynı şehirde de değiliz.
Geçenlerde abime gittim, onun olduğu şehire arayıp sormadım hiç 3. günün sonunda gelin aradı adı Ayşe olsun. "Geldin, aramıyorsun aşk olsun bikbikbik" konuşmasından sonra görüşmek istemediğim için temizlik yaptığımı söyledim "çay koy geliyorum seni çok özledim görmeliyim" dedi
Şimdiiii yarım saat oturduk. İnanın hayat nasıl gidiyor, neler yapıyorsun hiç bir şey konuşmadık, konuştuğumuz şeyler;
-babamın ilişkilerine neden tepkili olduğu(buraya yazmadığım bir ton şey söyledi annesi, bunları babamların alt komşusuna da anlatmış babamda beni onlarla muhattap etmeyin dedi) halbuki biliyor da sebebini.
-Abimin maaşını neden yetiremediği(burada abimin bana para yollayıp yollamadığını sordu aslında) tek başınaymış da, yetermiş de, neden olmuyormuş da, ev kredisi ödüyormuş abim neden ev almış(ev ondan çook önce alındı).......
-BABAM ABİMİN KREDİ KARTI BORÇLARINI VE MAAŞ KARTINDAKİ EKSİYİ ÖDEMELİYMİŞ
-Abim ona bilezik yapmalıymış, artık herkes onların düğün için birikim yapmalıymış(söz için bilezik değil kolye istiyoruz demişti Ayşe'nin annesi)..
Evet sadece ama sadece bunları konuştu, ben de dinledim sonra kalkıp gitti.
Abimler 2 sene sonra evlenecek ve benim babamın abimin borçlarını kapatmasını, düğünde abime destek olmasının kaçınılmaz olduğunu söyleyen kız kendi babasının 20 bin tl borcunu öderken evlenmek için can atıyor, evlenirken ailemden hiç destek almayacağım diye bas bas çığırıyor
Benimde sonbaharda düğünüm var. Yani ben 4-5 ay sonra evleneceğim babam bana masraf yapıyor haliyle bunu bile bile ELALEMİN harcamasını sorgulamak sana mı kaldı dengesiz??? Diyemedim
Kaldı ki abimin ödenemeyecek bir borcu yok, maaşı olan adamın borcunu babası mı öder?
Ben bayramda gitmedim, zaten annemlerde huyumu bildiği için ısrar etmediler, aramadım da. Şimdi yarın onlar benim bulunduğum şehire geliyorlar abim, Ayşe +annesi ben aslında görüşmek istemiyorum ama gitmem gereken bir yere davetliyiz. Ayşe de abime ctesi günü için "mavilimonata ve nişanlısı ile denize gidelim" demiş
Bahanem var, gitmeyeceğiz ama ben bu yüzsüzü nasıl püskürtebilirim? Aramamak, görüşmemek çare değil çünkü
Abim, Ayşe'den hoşlanmadığımı ve sık sık görüşmek istemediğimi biliyor bazı konulardan yüzeysel bahsediyorum ama bana söylediği şeylerden abimin yanında hiç bahsetmiyormuş abime "el ele verince her şeyin üstesinden geliriz" diyormuş. E bana niye oynuyo o zaman? Kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?