Delirmesine az kalmış bir görümce

mavilimonata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
1.738
3.490
83
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/abimin-kiz-arkadasi.1057342/

Konumun anlaşılabilir olması için eski konum bu idi, vakti olan arkadaşların okuması için bıraktım zira iç dökmeye ihtiyacım var..

Gelini sevmeyen, ailesinden nefret eden bir görümceyim. Oysa abimin ilişkisi yokken görümce olmayı hevesle beklerdim, o benim ablam olacaktı çünkü.

Üstteki konumda yazıyor annesi dangalak, kız patavatsız, kardeşi dengesiz ailecek manyaklar abim dahil tüm ailem farkında ailesine karşı oldukça mesafeliler ama kız kendini sevdirmeyi başarıyor açıkcası bu kısım beni de ilgilendirmiyor.

Bu arada nişanlandılar, onunla ilgili de bir konum var o da burada; https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/gelin-gorumce-ne-siklikla-gorusmeli.1074929/

Şimdi önceki konumdaki tavsiyelerinize uydum, ilişmedim, arayıp sormadım zaten aynı şehirde de değiliz.
Geçenlerde abime gittim, onun olduğu şehire arayıp sormadım hiç 3. günün sonunda gelin aradı adı Ayşe olsun. "Geldin, aramıyorsun aşk olsun bikbikbik" konuşmasından sonra görüşmek istemediğim için temizlik yaptığımı söyledim "çay koy geliyorum seni çok özledim görmeliyim" dedi

Şimdiiii yarım saat oturduk. İnanın hayat nasıl gidiyor, neler yapıyorsun hiç bir şey konuşmadık, konuştuğumuz şeyler;
-babamın ilişkilerine neden tepkili olduğu(buraya yazmadığım bir ton şey söyledi annesi, bunları babamların alt komşusuna da anlatmış babamda beni onlarla muhattap etmeyin dedi) halbuki biliyor da sebebini.
-Abimin maaşını neden yetiremediği(burada abimin bana para yollayıp yollamadığını sordu aslında) tek başınaymış da, yetermiş de, neden olmuyormuş da, ev kredisi ödüyormuş abim neden ev almış(ev ondan çook önce alındı).......
-BABAM ABİMİN KREDİ KARTI BORÇLARINI VE MAAŞ KARTINDAKİ EKSİYİ ÖDEMELİYMİŞ
-Abim ona bilezik yapmalıymış, artık herkes onların düğün için birikim yapmalıymış(söz için bilezik değil kolye istiyoruz demişti Ayşe'nin annesi)..

Evet sadece ama sadece bunları konuştu, ben de dinledim sonra kalkıp gitti.

Abimler 2 sene sonra evlenecek ve benim babamın abimin borçlarını kapatmasını, düğünde abime destek olmasının kaçınılmaz olduğunu söyleyen kız kendi babasının 20 bin tl borcunu öderken evlenmek için can atıyor, evlenirken ailemden hiç destek almayacağım diye bas bas çığırıyor

Benimde sonbaharda düğünüm var. Yani ben 4-5 ay sonra evleneceğim babam bana masraf yapıyor haliyle bunu bile bile ELALEMİN harcamasını sorgulamak sana mı kaldı dengesiz??? Diyemedim

Kaldı ki abimin ödenemeyecek bir borcu yok, maaşı olan adamın borcunu babası mı öder?

Ben bayramda gitmedim, zaten annemlerde huyumu bildiği için ısrar etmediler, aramadım da. Şimdi yarın onlar benim bulunduğum şehire geliyorlar abim, Ayşe +annesi ben aslında görüşmek istemiyorum ama gitmem gereken bir yere davetliyiz. Ayşe de abime ctesi günü için "mavilimonata ve nişanlısı ile denize gidelim" demiş
Bahanem var, gitmeyeceğiz ama ben bu yüzsüzü nasıl püskürtebilirim? Aramamak, görüşmemek çare değil çünkü

Abim, Ayşe'den hoşlanmadığımı ve sık sık görüşmek istemediğimi biliyor bazı konulardan yüzeysel bahsediyorum ama bana söylediği şeylerden abimin yanında hiç bahsetmiyormuş abime "el ele verince her şeyin üstesinden geliriz" diyormuş. E bana niye oynuyo o zaman? Kafamda deli sorular

Nur topu gibi bi musallatınız olacak sanki.
İyi ki bi abim/erkek kardeşim yok dedim şu an; konunuzu okuduktan sonra kendimde çok pis bir görümce potansiyeli gördüm, evlerden ırak görümce olurmuş benden; size tavsiye vermeyeyim en iyisi.

Böyle insanlardan korkulur valla resmen ikili oynuyor. Sana söylüyor ki sen babana gidip abim yetiremiyor bak düğünü de olacak bir el atalım borçları bitsin demeni bekliyor. Ya da senin düğüne masraf yapmasınlar sonrasında biz de varız demeye getiriyor. Evlenmeden adamın- kadının maaşını ne yaptığının hesabına düşen insanlara sinir oluyorum.

Bu bir de evlenmeden kp'nin hesabına karışıyor.
Eski konumda var zaten sık sık "sen sıranı beklememişsin bizim aramızda giriyorsun, abin çok zorlanacak" demişliği bile var.. halbuki ben nişanlandığımda onun adını bile bilmiyorduk.

Bu tarz ikili oynayan kızlar hep kazanıyor. Erkeğin yüzüne saf , masum , iyi niyetli ayağına yatıp arkasindan halletmeyi çok iyi beceriyorlar. Takdir ediyorum ama ben hiç öyle olamadim işin sırrı orda demek ki , hep içim dışım bir oldu:)

Benim de erkek kardeşim var:) hep abla kardeş gibi olmak istiyorum . Daha aday yok ortada ama pek mümkün olmuyor anlasilan

Hiç sorma, olmuyormuş.. Oturup anlatsam abime "böyle böyle" diye bana küser herhalde o derece kör gözü..

. Şimdi hatırladım konularınızı. Umarım abiniz tez zamanda uykusundan uyanır.

Gelin hanım sana nasıl laf sokuyorsa sen de öyle yap,misal o sana demiş baban abinin borcunu ödesin düğüne yardım etsin diye,sen de aynısını ona yap baban 20 binliralık borcu ödesin ve düğün masraflarının yarısını karşılasın de,sonra eve eşya alacakları zaman bütün beyaz eşyaları,oturma grubu vs kız tarafı alır de daha sonra sen de abine onun taktiğini uygula ikiniz el el verirseniz herşeyi yaparsınız de.

Siz de safa yatıp söylediklerinin hiçbirini anlamamış gibi davranacaksınız,hatta ben olsam abime şöyle derdim “Nişanlınla epey sohbet ettik, mavilimonata gibi bi kardeşi olduğu için çok şanslı benim nişanlım dedi,hatta düğünün bizden önce bi eksiğin olursa mutlaka abinden iste,sonuçta kızkardeşisin onun dedi,ben de çok teşekkür edip şuan ihtiyacımız yok dedim,ahh çok tatlı,çok düşünceli,çok güzel bi seçim yapmışsın tebrikler abicim “ haha abiniz laf arasında çıtlatırsa o da kudurur işte,siz de tatlı bal görümce olursunuz

Yani pek yapacak bir şey yok gibi görünüyor. Ben olsam ölü taklidi yapardım aradığında, davet ettiğinde vs. Hep bir bahanem olurdu. O size bunları sayarken tatlı tatlı cevabını verseydiniz siz de keşke. İş abinizde bitiyor çünkü, bir şey deseniz siz kötü olursunuz. Kötü bir durum tabi, abinizin fark etmesi gerekiyor.

Yok öyle demem, iyice kalkar bir tarafı abimden para istemek için ondan izin almam çünkü. Bizimki öyle bir manyak ki bu taktiği uygularsam kıçımdan ayrılmaz:))

Yok öyle demem, iyice kalkar bir tarafı abimden para istemek için ondan izin almam çünkü. Bizimki öyle bir manyak ki bu taktiği uygularsam kıçımdan ayrılmaz:))
Gelin hanıma abiniz ortamdayken güleryüz yalnızken surat asacaksınız canım, dolayısıyla yakınlaşma fırsatını bulamayacak,o kafası da sürekli karışacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…