How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Delirmek üzereyim!

bu adamla ömürmü geçer. defedin gitsin.
size hayatı zindan etmiş 8 ayda. boşanırsanız annenizi ve 13 yaşındaki kardeşinizi öldürecekmiş ha. pisliğe bak. valla havlayan köpek ısırmak. birde 33 yaşındayım demiş sizi kandormış. evlendikten sonra öğrenmişsiniz. adamın neresinden tutsanız dağılıyor.
çocuk olmadan kaöçın kurtarın kendinizi. yoksa bir ömrü ziyan edersiniz bu iğrenç yaratıkla.

Son düzenleme:
Bir de göz göre göre bebek yap da ayrılmamak için tam bahanen olsun.

allah aşkına ne tutuyor seni anlayamadım gerçekten. İğrenç pislik zihniyetli bir insanla yaşanır mı. Beddua falan almadın. Seçimlerini yanlış yaptın sadece. Ve şimdi doğru seçim yapma zamanı. Mantıklı kararını ver. Hayatının en önemli dönüm noktalarndan birindesin ya bununla şikayet etmeden kabullenerek oturacaksın ya da tek bşına dimdik ve mutlu..

Havlayan köpek ısırmaz. Tehditlerine kulak asma sen seni korkutuyor.

oncelıkle allah sabır versn cnm bole konular okudukca evlılıkten soguyorum valla...kımse senın yaşadıgın seyleri hele hele yenı evlıyken yasamak ıstemez. calısıormusun bılmıyorum ama calısabilirsin hem kendıne guvenın gelır hem esın senı böle kucuk gormez .. esıne bı omur boyu katlanabilirmisin bılmıyorum ama zamana bırak calısmaya basla .. baktın duzelmıyor ozaman senı kaybedebılecegını gostermende fayda var.. kımse sutten cıkmıs akkaşık degıl. esının böle konusmaları cok itici

Son düzenleme:
tekrar ayılmaya karar verdiginde onun dil dökmesine peşine düşmesine kanmadan esyalarını toplamaya başla...

fakat her defasında yenilir yutulur seyler yasamayıp ya da boyle dusundugunu soyleyip sonra cancana devam etmek bana samimiyetsiz geliyor kusura bakma... kararlı olman gerek artık.

İyi geceler arkadaşlar eski konularımdan bilenler bilir eşimle daha 8 aylık evliyiz bayaa bi sorunumuz var, aslında bence en önemli sorun eşimin bir türlü yaptıklarından utanmaması, Allah'tan korkmaması, kimin bedduasını aldım bilmiyorum ama hiç ama hiç haketmediğim bir evliliği sürdürmeye çalışıyorum...
En son konumda bahsetmiştim yatak ilişkimizden sonra ona ilk defa birleşmenin ne demek olduğunu anladığımı söylemiştim onun bundan mutlu olmasını beklerken abuk subuk yorumlar yapmıştı ya ilerde ayrılırsak ve sen tadını aldığın bu durumu tekrar yaşamak istersen başkasıyla yaşarsan diye... Şok olmuştum ama aklıma nedense daha önce beni sürekli birileriyle kıyaslaması gelmişti.
Şimdi size eşimin diğer yönlerini ve sonra bugün yaşadığım bir durumu anlatıcam umarım sıkmam sizi..

evliliğimin ilk zamanlarında birbirimize geçmişimizi anlatırken daha önce beni bir iki tanıdığıyla evlilik niyetiyle tanıştıran bir ablamdan bahsetmiştim fakat eşim bunu ahlaksızlık olarak görüp çok üzerime gelmişti o ablamı p.....nk yerine koymuştu beni ne yerine koymuş oldu yorumu size bırakıyorum. Ben bu iki kişiyle biriyle 2 defa diğeriyle 1 defa olmak üzere buluşup çay içmiştim fakat benim bu yaptığımın ahlaksızllık olduğu konusunda ısrarcıydı eşim kendisinin bile daha ahlaklı olduğunu idda eder dururdu, bu arada eşim benden önce birçok kadınla yatak ilişkileri, gönül ilişkileri yaşamış bir adam.
Neyse aradan geçen zamanda hep beni suçlayacak bişeyler buldu eğer netten bi ünlünün haberine bakıyorsam ve bu ünlü erkekse ben evli bir kadına yakışmayan hareketler yapıyor oldum ve bunun gibi daha bir sürü şey anlatıp sizi sıkmak istemiyorum.

Geçenlerde bahsettiğim yatak ilişkimizle ilgili olayı yaşadıktan sonra çok ama çok masum olduğunu iddia eden ama hiç de masum olmadığını bildiğim eşimin geçmişine dair bişeyler araştırmaya başladım ve bir sonuca ulaştım eşim bundan 2 sene önce kendisinden 20 yaş küçük bir kıza ilanı aşkta bulunmuş, kimileriniz ne varki bunda diyebilir ama 20 yaş fark sübyancılık bana göre yani o zaman eşim 40 kız 20 yaşıda varın siz düşünün.
Neyse eşim hep der netten film izliyorsun o filmlerde çıplak sahne olmuyormu vs gibi ben de hep korku veya bilim kurgu izlerim nerden çıkacak karşıma saçmalama derim oda bana internet bu heran karşına çıkabilir deyip film izlemeyi yasaklamaya çalışıyordu bunu yaparken de hep kendini örnek veriyordu bak ben hiç film izliyormuyum hep alışveriş sitelerindeyim diye evet hep öyleydi ama bugün ne göreyim kendini kanatsız melek ilan eden eşim meğer p...ik resimlere bakıyormuş! Önce iyi yaklaştım onun bana yaptığı haksızlıkları yapmadan.. Fakat ne mümkün adam nuh diyor peygamber demiyor ben girmedim de girmedim bi de indirilenler geçmişinden silmeye çalışmış adresin üzerinde kaldırıldı ibaresi duruyor ama kalkmamış bi de görmeyim de o bana rahat rahat haksızlık yapabilsin tutunacak dalım olmasın diye silmeye çalışmış ama becerememiş... Tarih herşey mevcut evde sadece ikimizin olduğu bir gün girmiş üstelik o gün kavga etmiştik ve ben annemin evine dönüş biletimi alabilmek için annemin bana aldığı altın kolyeyi satayım diye akşam akşam kuyumcu aramaya çıkmıştım o sırada girmiş... Bir de bu konu ilk açıldığında kızının üstüne yemin etti bana da rest çekti durum bu inanmıyorsan kapı orda diye.. tamam dedim bu komik yalana ancak kendini inandırırsın dedim başladım toplanmaya... Bu seferde bukadarcık şey için beni terketmeye kalkıyosun ya senin için ne kadar değerim olduğunu anladım diyor....

Öyle yorgunum beynim o kadar dolu ki..
Şimdi ben eşimin kendini sütten çıkmış akkaşık gibi gösterip beni olur olmadık şeylerle suçlayıp hep ahlaksız kadın yerine koyarken bu yaptığına mı yanayım, yalan yere kızının üstüne yemin edebilmesine mi yanayım, bir daha hiç güvenemeyek olmama mı yanayım, yüzsüzlüğüne mi yanayım yoksa bunu bile benim üstüme yıkmaya çalışmasına mı yanayım?
Çok uzun oldu kusura bakmayın
Ne yapayım ben kızlar? Biri beni annemin evine ışınlasın:10: eski hayatımı özledim :((((:43:

bu adamın piskolojısı bozuk ve her türlü kötülüğe açık gibi geldi bana... biz bekarları evlenmekten korkutuyor böyle adamlar:47:

flas tv de Gercek Kesit oynar hergece 01:00 da

orada izlemistim

Adamin biri .....grafik sex takintilisi yabi esine farkli giysiler giydiriyor videoya cekmek istiyor .....grafik videolar

izletmeye calisiyor o sirada siddetten hoslaniyor ve ilk karisi kaciyor anbesin evine .

Bu huylari bilmeyen baska bi kadin buna asik oluyor evleniyor . Kadina basliyor video cekic soyun demeye dovmeye kadinin sesi sadece SevDigi icin kaliyor.

Neden anlattim vunu tukureyim boyle aska ...

Havlayan it isiramaz.. Takintili hastalikli bir ruh. Kaybedecek birseyi yok

oyuzden tahrik edici seylere kalkismayin olabildince sessiz sakin hemen bosanma davasi ac ...

Kızlar annem bulunduğu şehirde başka bir yere taşınacak ona yardım etmeyi bahane ederek ve taşındığı yeri söylemeyerek gitmeyi planlıyorum eğer sadece açık seçik resimlere bakmış olsaydı boşanmayı düşünmezdim ama bana yaptıklarını düşününce kanım donuyor onun bu yaptığı kendi kitabında aldatmak oluyor ve ben yaşadıklarımı kesinlikle hazmedemiyorum inşallah hayırlısıyla kurtulurum bana dua edin yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim...

Kızlar annem bulunduğu şehirde başka bir yere taşınacak ona yardım etmeyi bahane ederek ve taşındığı yeri söylemeyerek gitmeyi planlıyorum eğer sadece açık seçik resimlere bakmış olsaydı boşanmayı düşünmezdim ama bana yaptıklarını düşününce kanım donuyor onun bu yaptığı kendi kitabında aldatmak oluyor ve ben yaşadıklarımı kesinlikle hazmedemiyorum inşallah hayırlısıyla kurtulurum bana dua edin yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim...
Yeni evlendiğiniz adam size iltifatlar edeceğine iftira atıyor. Arada neler olduğu sana başka neler söylediği önemli değil ama konuyu açarken -delirmek üzereyim-- diye başlık atmışsın. Önemli olan senin kendi ruh sağlığının bozulmaması. Öyle bir adam için psikolojini bozmaya değer mi? Ya bir de hamile kalır ve yine sana iftira atarsa, ne yapacaksın. Kendini düşün, kendi sağlığını düşün.
Ben de eşimin bana atmaya çalıştığı maddi kazığı sindirmeye çalışıyorum. Bu bile benim psikolojimin alt üst olmasına yetti. Kimse vazgeçilmez değildir. Nerede huzurluysan orada ol. Evlilik kutsaldır şöyledir böyledir diyenlere aldanma. Allah insanlara herşeyi gösteriyor illaki gözümüzün içine sokması gerekmiyor. Burada da kul olarak iş bize düşüyor. Mantığını kullan ona göre hareket et. İlerde bir de kucağında bebekle yollara düşme.

anam bu adam psikopat yaa..
boşan kurtul ondan.aklı dengesi yerinde değil kesinlikle.
yalancının,ahlaksızın önde gideniymış bu.evlenmeden önce 33 yaşındayım diye kandırmış sizi resmen.nasıl insanlar var yeryüzünde.her gün yeni şeyler duyuyorum yeni şeyler görüyorum ve bu hayatta yaşadığıma ve bayan olmağıma acıyorum gerçekten.
kızkardeşinizi öldürecekmiş ha.aman dikkatli ol.herşeyi yapabilecek kapasitede bir adam bu.
mesela merak ettim.
kendi kızına nasıl davranıyor.eğer bu kadar kıskanç tutucu bir yapıya sahipse kızınıda dışarı çıkmaya izin vermemeli yada internete girmesine falan.bunları yapıyor mu yoksa ancak size mi herşey yasak?:53:
valla ne desem bilemedim.:44: zeytinyağı gibi üste çıkmak buna derler.

Eğer bosanacaksaniz ama zamani varsa bu adamin düzenini boz...

Demek istediğim birgün bu sebeple birşey dediğinde sinir krizi geçir dellen iyice ama sakasina numarasına yapma bugüne kadar içinde ne varsa kus. Yeter diye cigliklar at senin karsindaa aptal mi var sen her hallti yiyp bana ahlak dersi veriyorsun hic mi allah korkun yok de gerekirse tüm apartman duysun..

Üstüne yürümeye kalkarsa git mutfağa yemin olsun önce seni sonra kendimi oldururum yeter çektirdiklerinden ya insan olacaksin ya bu evliliği unutacaksin ondan sonra kendinimi oldurursun beni mi oldurursun umrumda değil de.

Gozu kara CIK azicik. Esin inan 6 yasindaki çocuktan farki yok..

Herkes boyle fikir vermek olmaz diyecektir eminim bencede ama...;) ben olsam yikardim o evi basina görsün bakalim kim yaman...

Yapmadığım şey kalmadığı gibi bu yolu da denedim bana deli karı dedi çıktı işin içinden ne kadar patladıysam o kadar döndü bana ama şiddet ama hakaret olarak. Dünkü olayda bile yüzsüzlüğü boyunu aştı görmeyiver bilmeyiver ne olacak bi kere de ezil diyo bana,, işte bu lafları delirtiyo beni, ben yapsam çoktan kapı önüne koymuştu beni hemde ne rezilliklerle... ondaki bu rahatlık midemi bulandırıyo söylediklerinizi harfiyen yaptığım zamanlar oldu komşulara rezil etme beni üstüme yürüyüp şiddet uyguladı o kadar onda yarattığı tek etki bu oldu yok ya tiksiniyorum adamdan huzur istiyorum artık

anam bu adam psikopat yaa..
boşan kurtul ondan.aklı dengesi yerinde değil kesinlikle.
yalancının,ahlaksızın önde gideniymış bu.evlenmeden önce 33 yaşındayım diye kandırmış sizi resmen.nasıl insanlar var yeryüzünde.her gün yeni şeyler duyuyorum yeni şeyler görüyorum ve bu hayatta yaşadığıma ve bayan olmağıma acıyorum gerçekten.
kızkardeşinizi öldürecekmiş ha.aman dikkatli ol.herşeyi yapabilecek kapasitede bir adam bu.
mesela merak ettim.
kendi kızına nasıl davranıyor.eğer bu kadar kıskanç tutucu bir yapıya sahipse kızınıda dışarı çıkmaya izin vermemeli yada internete girmesine falan.bunları yapıyor mu yoksa ancak size mi herşey yasak?:53:
valla ne desem bilemedim.:44: zeytinyağı gibi üste çıkmak buna derler.

İnanın kendi kızına da kendini ezdiriyor garip bi ilişkileri var ben hiç karışmıyorum zaten ama kızı mesela küfür eder babasına salak falan der hiiiiçç sesini be çözemedim çözmek de istemiyorum artık ne hali varsa görsün

Valla ne yorum getireceğimi bilemedim ..yorumsuz...adam deli

Vallahi düşündükçe aklıma geliyo bazı şeyler kavga esnasında bana kaç defa seni aldatmak lazım sen hakediyosun bunu dedi eski eşi için de böyle demişti aldattıysam da haketmişti demişti o zamanlar Allah'ım ben nasıl bi adama düştüm demiştim, burayı sadece okuduğumu sanırken bile hiç cinsellikten bahsediyolarmı diye sormuştu tuhafıma gitmişti belki de öyle şeyler okuyup okumadığımı merak etmişti düşündükçe aklıma geliyor ve bi insanın aile terbiyesi almasının ne kadar önemli bişey olduğunu daha iyi anlıyorum çünkü eşim olacak insan müsvettesi küçük yaşlarda ailesinin yanından ayrılmış ve o zamandan beridir hep tek yaşamış kızına iyi davranıyo ya diyorum ki yumuşak yüzümü kullanıp hayata olan bütün kinini bana mı kusuyo? Çünkü bu adam canı isteyince melek olabiliyo? Ben ne yaptım ki ona diyorum bulamıyorum ya biz daha yeni evliyken midesinden kan gelirdi ondan bile beni suçladı senin yüzünden oldu diye... Anlamıyorum anlayamıyorum... Lafa gelince beni çok seviyo hayatında kimse ben gibi olmamışşş beni bu kadar çok sevdiği için canıma okuyormuş çünkü bazı şeyler zoruna gidiyormuşşş hadi be ordan diyesim geliyor ama dediğim zamanlarda bu kadarcık şeyden bile beni tartaklamışlığı kolumu sırtmı morartmışlığı var bi de karşıma geçip şiddet mi bu diye sorabiliyo:2: Ne özür var ne pişmalık...:50: ben bu evlilikte susmayı öğrendim ezilmeyi öğrendim Allah kimsenin başına vermesin hak eden herkes iyiliklerle güzelliklerle karşılaşsın inşallah, bütün hayallerim yerle bir oldu.. Allah'a yalvarıyorum sadece kurtarsın beni diye...

Allah yardımcın olsun canım. Bol bol esmalar çek, çıkış kapısı göstermesi için. Lütfen ayrıl bu insan kılıklıdan. Sonrada savcılığa git beni tehdit etti, bir şey yapabilir diye. Allah korusun. Adam hasta gözü dönüp sana çok büyük zararlar verebilir.

Son düzenleme:

Vallahi düşündükçe aklıma geliyo bazı şeyler kavga esnasında bana kaç defa seni aldatmak lazım sen hakediyosun bunu dedi eski eşi için de böyle demişti aldattıysam da haketmişti demişti o zamanlar Allah'ım ben nasıl bi adama düştüm demiştim, burayı sadece okuduğumu sanırken bile hiç cinsellikten bahsediyolarmı diye sormuştu tuhafıma gitmişti belki de öyle şeyler okuyup okumadığımı merak etmişti düşündükçe aklıma geliyor ve bi insanın aile terbiyesi almasının ne kadar önemli bişey olduğunu daha iyi anlıyorum çünkü eşim olacak insan müsvettesi küçük yaşlarda ailesinin yanından ayrılmış ve o zamandan beridir hep tek yaşamış kızına iyi davranıyo ya diyorum ki yumuşak yüzümü kullanıp hayata olan bütün kinini bana mı kusuyo? Çünkü bu adam canı isteyince melek olabiliyo? Ben ne yaptım ki ona diyorum bulamıyorum ya biz daha yeni evliyken midesinden kan gelirdi ondan bile beni suçladı senin yüzünden oldu diye... Anlamıyorum anlayamıyorum... Lafa gelince beni çok seviyo hayatında kimse ben gibi olmamışşş beni bu kadar çok sevdiği için canıma okuyormuş çünkü bazı şeyler zoruna gidiyormuşşş hadi be ordan diyesim geliyor ama dediğim zamanlarda bu kadarcık şeyden bile beni tartaklamışlığı kolumu sırtmı morartmışlığı var bi de karşıma geçip şiddet mi bu diye sorabiliyo:2: Ne özür var ne pişmalık...:50: ben bu evlilikte susmayı öğrendim ezilmeyi öğrendim Allah kimsenin başına vermesin hak eden herkes iyiliklerle güzelliklerle karşılaşsın inşallah, bütün hayallerim yerle bir oldu.. Allah'a yalvarıyorum sadece kurtarsın beni diye...

şizofreni var gibi duruyor. daha sonra yaptıklarını hatırlamayıp, kabullenmemesi ve sürekli paranoyalar..
kesinlikle hasta :25:

Su evlilik çizelgenizii kaldirarak işe başla bence.
Ayrıca vardır ya bazi erkekler,her pisliği yapip, evlenecegi kizda bekaret ararlar, el değmemiş olsun isterler.
Namusun kadina ait olmasi gerektiğini düşünürler.senin es musveddesi de o cinsten.
Bu adamin zihniyetini bence flört döneminde anlayabilirdin.
Ayrıca evlenecegin adamin nüfus cuzdanini hic mi görmedin.nikah için başvurmaya gittiğinizde filan da mi gormedin ilginç geldi bana:26:
Ruh sağligin elden gitmiş, canini bari kurtar.
Havlayan kopek isirmaz korkma.
Allaha emanet kaç bi şekilde.
Ayrıca savciliga dilekçeyi mutlaka ama mutlaka ver.

Son düzenleme:
Offf çok zor bir durum.
Allah yardımcınız olsun.
Bir kadına, kocası tarafından böyle şüpheci yaklaşılması çok kötü bir durum ya. Allah kimsenin başına vermesin.
Keşke eşinize evlenmeden önceki ilişkilerinizden bahsetmeseydiniz.
Kendimden örnek vereyim, benim eşim çok aşırı kıskanç bir adamdır.
Ne ilk tanışştığımızsda, ne sevgililik, ne nişanlılık nede evliliğimiz süresince asla benim geçmiş ilişkilerime dair tek bir imada bulunmadı. Sadece 1 kez bi şiirimi görmüş, ilç çıkmaya başladığımızda ozaman sormuştu okadar.
Ben ona arasıra takılırım eski sevgilileriyle ilgili ama o asla lafını bile etmez, çünkü kendi tahammül edemez.

Eşinizin durumu geçiciyse ki bunu nnasıl anlayabilirsiniz bilmiyorum, sabredin. Ama böyle devam edecekse çekilecek dert değil.
Tehditlerine falanda boyun eğmeyin, bişey yapabişecek yüreği olduğunu hiç sanmıyorum.

Olabilir mi acaba? Bazen beni yakışıklı buluyomusun? Şuram şöyle buram böyle der yaşlandım yaşlanmaktan korkuyorum der halbuki yaşından genç duruyo aslında beni de 33 yaşındayım diye kandırmıştı gerçek yaşını evlendikten sonra öğrendim olabilirmiki yaa:44:

Eşinizin aldatma sonucu boşanmış olduğunu ve onun dışında 10 yıllık sevgilisini de aldatmış olduğunu ve üstelik kızı olduğunu yazmıştınız, bunları bile bile bi de sizi kandırmışken ve siz hiç kimseyle birlikte olmamışken neden bu adamla evlendiğinizi merak ettim açıkçası. Yaşınız küçük değil anı yaştayız ve bu yaşlarda aşktan gözü kör olmuyor insanın, mantık hiç devre dışı kalmıyor. Hem evlenene kadar nüfus cüzdanını filan nasıl görmediniz allah aşkına.:26:

dayak var, aldatma olabilir, psikolojik şiddet var var var..... ama ben en çok evlenmeden önce yaşı konusunda yalan söylemesine takıldım çok tuhaf geldi bana bir insan bu konuda nasıl yalan söyleyebilir? evlilik yani bu

her haltı yediği ve gözlerimle gördüğüm halde inkar edip üstelikte tüm bunları ben yapıyormuşum gibi konuşan birinden 3.5 senelik bir evlilik ve 2 çoçuğa rağmen boşanıyorum...sen neyi bekliyorsun desem?

canım genç olsa daha törpülenmemiştir belki değişir derim ama bu yaştaki birinin akılllanması peygamberane bir mucize gerektirir ki buda ihtimal dahilinde bile görünmüyor...kendine yazık etme...

Back