Maddi gucunuz mu yok hemen 2. Evliligin temelini dusunuyorsunuz?
kızılacak ne varki bunda? herkes evlenmek zorunda değil elbet ama doğanın düzeni bir kere bu. Yalnızlık Allah a mahsustur..
Evliyim 9 yıldır... ve 3.5 yaşında 1 kızım....
Siz de evliliği kutsal bir müessesi olmaktan çıkarıp evliliği sadece görev olarak görüyorsunuz..
Başlıktaki ilk mesajınızı eşinize söyleseniz, vesveselerinizi dile getirseniz eşiniz ne derdi diye çok merak ediyorum...
Kendine güvenmeyen erkeklere bağımlılığı olan bir kadın profili gibi yorumlamış nedense.. oysa ki aile kurma boyutu gözardı edilmiş.
Bakın kimse sizi kendine güvenemeyen biri olarak suçlamadı..
Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum ama bir insan boşanacaksa boşanır ve sonuçlarına artısıyla eksisiyle katlanır ..
Ve hayatını devam ettirmeye çalışır...
Ama sizin daha evlilik bitmeden böyle düşünmeniz zaten bunun normal olmadığını gösteriyor...
Bu düşüncelerinizden eşinizin haberi var mı önemli olan bu...
O zaman aile kurma boyutundan bahsedebilirsiniz ancak!
Kendine güvenmeyen erkeklere bağımlılığı olan bir kadın profili gibi yorumlamış nedense.. oysa ki aile kurma boyutu gözardı edilmiş.
Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum ama bir insan boşanacaksa boşanır ve sonuçlarına artısıyla eksisiyle katlanır ..
Ama sizin daha evlilik bitmeden böyle düşünmeniz zaten bunun normal olmadığını gösteriyor...
Maddi gücümle alakası yok aslında. Bilakis çok donanımlı kendine güvenen ve varlıklı bir ailenin kızıyım (ama bu hiçbir zaman faktör olmadı kararlarımda)
Sebebi ise çocuklara olan düşkünlüğüm. Ben daha çok çocuğum olsun istiyorum, büyük ve mutlu bir aile hayalim var...
yorumlara baktımda herkes daha çok yargılayıcı ve kendine güvenmeyen erkeklere bağımlılığı olan bir kadın profili gibi yorumlamış nedense.. oysa ki aile kurma boyutu gözardı edilmiş.
Evliyim 9 yıldır... ve 3.5 yaşında 1 kızım....
Siz de evliliği kutsal bir müessesi olmaktan çıkarıp evliliği sadece görev olarak görüyorsunuz..
Başlıktaki ilk mesajınızı eşinize söyleseniz, vesveselerinizi dile getirseniz eşiniz ne derdi diye çok merak ediyorum...
Evliliği görev değil tam tersi, birlikte hayattan zevk alma arkadaş olma sohbet etme, birliktelikten keyf alma olarak görüyorum.
Eşimle herşeyi açık bir şekilde konuşan birisiyim, hatta bu başlığı açtığımı göstermektende asla çekinmem, çok şeffaf bir insan ve eşim.
Düşüncelerimi kaygılarımı ilk onunla konuşurum. Konuyu çok kez açtım ama eşim umursamıyor, konuşmuyor gayret bile göstermedi nasılsa ben herşeye göğüs gerdiğim için. Bilmeden ne kadar kolay yargılıyorsunuz.
Sizi seven oğlunuzuda sever, bu kadar öd koparacak bir durum olarak görmende biraz üzücü bence. Neden ayrıldın ve ayrılık sonrası hayatın nasıl gelişti..
Kesinlikle katılıyorum..
Düşünsenize eşiniz sizinle birşey konuşmamış ama içten içe boşanıpda nasıl tekrar evleneceğini düşünüyor
Eşimle herşeyi konuştuk, konuşmadığımı nereden çıkardın bakalım? Hiç birşeyim içten içe olmaz benim, herşeyim şeffaftır hiç merak etme.Yorum yapmadan önce bence bir sor derim.
Eşimle herşeyi konuştuk, konuşmadığımı nereden çıkardın bakalım? Hiç birşeyim içten içe olmaz benim, herşeyim şeffaftır hiç merak etme.Yorum yapmadan önce bence bir sor derim.
şu aşamada yani daha boşanmadan hatta boşanma kararı bile almadan yeni evliliği yeni çocukları düşünmeniz kimseye sağlıklı gelmedi ondan bu eleştiri ve şaşkınlık.
ayrıca ilk mesajdaki uslübunuz da garip "beni kim alır?" bir kadının kendini böyle görmesi bile erkeklerin neden kadınlara saygı duymadıklarını açıklar nitelikte.
benim de bir sorum olacak, diyelim ki sizi yaşınız ve çocuğunuz nedeniyle kimsenin almayacağına kanaat getirdiniz o zaman boşanmayı düşünmeyeceksiniz, yok taliplerinizin çıkacağına inandınız o zaman kocanızı boşayacak mısınız?
gelecekteki çocuklarınızı düşüneceğinize elinizdeki çocuğun mutluluğu ve geleceğini düşünüp kararlar vermeniz gerekir bana göre.
"Ayrılsam (ciddi ciddi düşünüyorum)"
Demişsiniz.. Oradan çıkardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?