Arkadaşlar mutsuz bir evliliğim var, 34 yaşındayım (göstermiyorum neyse ki) ve iki yaşında bir çocugum var. Ayrılsam (ciddi ciddi düşünüyorum) yalnız kalmaktan korkuyorum, bu yaşta ömür boyu yanlız hayat geçmez. 1. kaygım yaşım *genç sayılmaz 2. kaygım çocuğum (kim alır beni çocukla? :/ gibi gibi kuruntularım var..yeniden evlenebilirmiyim sizce. Mutlu olanlar varmı, bildikleriniz varmı, siz napardınız.. off off bu kararsızlık beni yedi bitirdi
Arkadaşlar mutsuz bir evliliğim var, 34 yaşındayım (göstermiyorum neyse ki) ve iki yaşında bir çocugum var. Ayrılsam (ciddi ciddi düşünüyorum) yalnız kalmaktan korkuyorum, bu yaşta ömür boyu yanlız hayat geçmez. 1. kaygım yaşım *genç sayılmaz 2. kaygım çocuğum (kim alır beni çocukla? :/ gibi gibi kuruntularım var..yeniden evlenebilirmiyim sizce. Mutlu olanlar varmı, bildikleriniz varmı, siz napardınız.. off off bu kararsızlık beni yedi bitirdi
Cesaretinize hayran olmamak mümkün değil. Ayrılalı 2 yıla yakın bir süre bir süre oldu. Oğlum dışında bir erkekle aynı evi paylaşma düşüncesi bile ödümü koparıyor.
1. evlilik daha bitmeden 2 evliliğin planlarını kurmak benim mantığıma aykırı ....
Ayrıca sırf boşanırsam ortada mı kalırım mantığı ile devam eden evliliklere de çok kızıyorum....[/COLOR]
kızılacak ne varki bunda? herkes evlenmek zorunda değil elbet ama doğanın düzeni bir kere bu. Yalnızlık Allah a mahsustur..
Cesaretinize hayran olmamak mümkün değil. Ayrılalı 2 yıla yakın bir süre bir süre oldu. Oğlum dışında bir erkekle aynı evi paylaşma düşüncesi bile ödümü koparıyor.
Birinci evliliği mutsuz olan birisi hiç düşünmez mi ikinci evlilikte de aynı sorunları yaşar mıyım diye?
Allah göstermesin öyle bir şey olsa feminist olurdum herhalde :)))
Bence düşünmez.
Düsünmem çünkü evliliğim için gereken tüm fedakarlığı hoşgörüyü ve görevimi en iyi şekilde yaptım ve yapıyorum. Ama tek taraflı olunca sorun oluyor. Sen belliki daha evlenmedin.. olaya biraz fikirsel yaklaşımın var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?