Delirmek üzerdeyim eski eş bedduaları

deefskyu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2025
56
20
3
34
Merhaba ben 3 ay önce boşandım. Kumar, içki, küfür hakaret, fiziksel aşağılanma vs bir sürü sebepten. Kumar ve içki dışında karşılıklıydı küfürleşme, aşağılama vs Eski eşimi ve ailesini her yerden engelledim. Ama yeni hesaplar açarak bana yalvardı geri dön düzelcem diye her konuşmanın sonu yine kavga, küfürleşmeyle bitti.

Neyse en son gece yine yeni bir hesap açıp uzun bir beddua yazmış. Beni bile bile mahvetmek için gittin. Her gözyaşımın acısı senden ve ailenden çıksın. Başınız beladan kurtulmasın her belada aklınıza ben geleyim ve bir sürü şey. Ben artık bunları kaldıramıyorum.

Delirmek üzereyim. Sürekli mahvolduğunu hayatının bittiğini onu duygusal açıdan sakat bıraktığını falan diyor. Ben ne zaman kurtulacağım ya. Antidepresan kullanıyorum ama yine sürekli ağlama krizleri. Bir cehennemde gibi hissediyorum.

Ekran görüntülerini alıp şikayette bulunun. Asla cevap vermeyin.

Köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı.

Hangi sosyal medya platformundan ulaşıyor? Ayrıca neden arkadaşınız/takipçiniz olmayanların mesaj atma özelliğini kapamıyorsunuz?

Duygu sömürüsü yapıyor, sizin ona acıyacağınıza dair umut vardır içinde. Hiç muhattap olmayın. Önemli olan sizsiniz, kendi iradenisini terbiye etmekten aciz sabah akşam oturup tüm vaktini size kötü dilekler ve beddualar yağdıran bir insandan ne hayır gelir. Okurken sinirlendim, gerekirse savcılığa başvurun. Size yaptığı da şiddetin bir türü. İyiki boşanıp, kurtulmuşsunuz.

Hangi sosyal medya platformundan ulaşıyor? Ayrıca neden arkadaşınız/takipçiniz olmayanların mesaj atma özelliğini kapamıyorsunuz?
İnstagram yada Twitter gibi bi yer değil başka bir platform mesaj alımına kapatılmıyor hesabı da kapatmak istemiyorum çünkü 10 yıllık bir hesap bir daha geri açma özelliği yok yoksa çoktan kapatmıştım

Ya kusura bakmayında sosyal medya alt tarafı 10senelik olsa ne olmasa ne, konu sonuna ağlama krizleri bilmem ne yazmışsınız bu kadar harap olacak insanın hala sosyal medyada ne işi var. Ayrıca önüne gelen herkesin mesaj atabildiği, engellenemez bir platform kullanmak akıl işi değil. 15-16 yaşında olsanız neysede koskoca kadınsınız.

Sözlük var bi tane ordan
hangi sözlük? Ekşi sözlükte mesaj alımına kapatılabiliyor. Ayrıca site yönetimine şikayet ederseniz ipden ban yer. Aynı cihazla hesap açamaz bir daha. Şikayet ettiniz mi?

Ayrıca tanımadıklarından özel mesaj almayı zorunlu kılan bir sosyal paylaşım platformu hiç bilmiyorum. Hangi sözlükmüş bu böyle çok merak ettim.

Sözlük var bi tane ordan
Nedir yani önemli mi bu kadar? Görmezden gel, sil mesajları cevap verip muhattap olma. Öyle adamın bedduası sana geçmez merak etme. Boşanmışsın kurtulmuşsun, hayatını kurtarmışsın öyle düşün. Sakın üzülüp geri adım atma.

Sizi manipüle etmeye çalışıyor inanmayın sakın. Karakola gidin yazdığı mesajları ss alın numarası görünecek şekilde şikayet edin. Sosyal medya hesaplarını da bir süre döndürün.

psikoloğa gidebilirsin seni son kez göreyim filan derse de gitme çok var bu ara o şekil tipler

Sosyal medya kullanmayın.
Rahatsız etmeye devam ederse şikayet edin. Yapılacaklar belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…